Ludilo u derbiju Istanbula - Pet isključenja, dva penala, 12 žutih kartona i pobeda Fenera!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 23.09.2017.
21:12
Izvor: Sportske.net

Kakav meč Fenera i Bešiktaša.

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

U okviru šestog kola turskog šampiona Fenerbahče je dočekao Bešiktaš na stadionu Šukru Saračoglu, a na kraju je slavio rezultatom 2:1.

Nakon samo 20 minuta sudija je dosudio penal za Fenerbahče, a siguran izvođač bio je Đulijano za 1:0.

Feneru je posao bio olakšan u 43. minutu kada je Rikardo Kvarežma dobio drugi žuti karton, ali je samo dva minuta prošlo i Neto je dobio direktan crveni nakon katastrofalnog starta.

Bešiktaš je imao svoje prilike kao i Fenerbahče u nastavku, a onda novi crveni karton i penal za Fenerbahče u 86. minutu.

Atiba Hačison je igrao rukom u kaznenom prostoru, dobio drugi žuti karton i njemu je nakon toga bio pokazan put u svlačionicu.

Vinsent Jansen je uspeo da postigne gol za 2:0 i da tako donese mirniji završetak meča Fenerbahčeu. Barem su tako mislili domaći navijači.

Ipak, tako nisu mislili fudbaleri Bešiktaša, oni su nakon samo jednog minuta uspeli da smanje na 2:1 golom Rajana Babela nakon asistencije Negreda.

Sudija Ali Palabijik je nastavio u svom ritmu do kraja utakmice, pokazao je još jedan direktan crveni karton fudbalerima Fenerbahčea, i to Ismailu Kojbašiju, ali se tu njegov šou nije završio.

Drugi žuti karton u 90. minutu dobija Ozjakup zbog prigovora, pa je ponovo Bešiktaš vodio u isključenjima.

Gosti nisu uspeli da stignu do izjednačenja do kraja utakmice, pa je nastala velika radost navijača Fenera na kraju meča.

Duško Tošić je večeras igrao čitav meč u paru sa Pepeom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke