Ludilo na 'Gudisonu', Šaćirijeva majstorija obeležila popodne

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 28.12.2015.
17:56
Izvor: Sportske.net

Na prvih pet utakmica 19. kola Premijer lige po dve pobede domaćina i gostiju i jedan remi bez golova. Odion Igalo nastavio da piše najlepše strance istorije Votforda, ali je Totenhem "pokvario žurku". Romelu Lukaku se ekspresno vratio u golgetersku serij

BETA/AP Photo/Joseph Nair
BETA/AP Photo/Joseph Nair

Povezane vesti

Najzanimljivije je bilo na 'Gudison Parku' gde je palo čak sedam golova, viđeno mnogo preokreta, a bodovi su posle dosta drame otišli na 'Britaniju'

Stouk je dva puta vodio golovima Šaćirija, drugi je bio pravo remek delo, Romelu Lukaku je dva puta uspeo da poravna, a Everton preokreće rezultat u svoju korist golom Đerara Deulofeua u 71. minutu utakmice.

Ipak, 'Grnčari' postižu gol za novo izednačenje nepunih deset minuta kasnije, bio je to Hoselouv premijerligaški prvenac, a u poslednjem mintu utakmice Marko Arnautović sa 'kreča' donosi pobedu Stouku za konačnih 3:4.

Burno je bilo i na 'Vikaridž Roudu' u Votfordu, tamo je gostovao Totenhem i u poslednjim trenucima došao do sva tri boda.

Erik Lamela je doveo 'Pevce' u vođstvo nakon 17. minuta igre, izjednačenje 'Stršljenovima' doneo je Odion Igalo u finišu prvog dela igre svojim 14. golom u Premijer ligi ove sezone.

Sjajni Nigerijac je u fantastičnoj golgeterskoj formi, zatresao je protivničku mrežu na poslednjih šest prvenstvenih utakmica.

Poslednjih pola sata igre gosti iz severnog Londona su imali igrača više na terenu usled crvenog kartona Akea, ekipa Kikea Sančeza Floresa je odolevala brojčano inferiornija sve do 89. minuta kada je rezervista Son matirao Gomiša za konačnih 1:2 i prekinuo niz nepobedivosti Votforda i što je mnogo važnije - vinuo 'Sparse' na treće mesto na tabeli.

Norič je na 'Kerou Roudu' savladao fenjeraša Aston Vilu sa 2:0 i otvorio joj širom vrata Čempionšipa. Houson je doveo 'Kanarince' u vođstvo polovinom prvog poluvremena, a gostima iz Birmingema presudio je Mbokani tri minuta pre kraja utakmice.

Vest Bromvič Albion je golom Darena Flečera u poznoj fazi meča srušio Njukasl Junajted na svom 'Houtornsu'. Aleksandar Mitrović je odigrao ceo meč za 'Svrake' koje su ponovo ostale 'kratkih rukava'.

Golova nije bilo jedino na 'Selharst Parku' u duelu Kristal Palasa i Svonsija.

 
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ramo Mahalbasic
Tuesday, 29.12.2015
02:56

Svi pominju Sacirijev gol,stvarno je fantastican,ali isto tako i Son Heung Min je dao lijep pogodak..:)

avatar
Everton FC
Monday, 28.12.2015
20:58

Iako se izgubili zadovoljan sam igrom. Samo jos Kolmen da se ukljuci vise u napad

avatar
AxweII
Monday, 28.12.2015
19:36

Sparsi se polako izdvajaju kao ozbiljni kandidati za titulu u ovoj nepredljidivoj sezoni. Nije lako nezgodni Votford pobjediti u gostima. Pocetino napokon dolazi do izrazaja.

avatar
Karamela
Monday, 28.12.2015
19:22

Martinezu treba dati otkaz,od sjajne ekipe,on napravi prosecnu..

avatar
NIKE
Monday, 28.12.2015
19:11

Ovakva uzbuđenja imaju samo u najboljoj ligi svijeta, ŽIVIO NAM PREMIRSHIP ZA SVE PARE!! Ovi što govore o nekakvoj Primeri - pa to ljudi i nije liga za poređenje, kako može biti liga ako jedan tim osvoji 8 od 10 titula, ili bolje reći 9 od 10 (ona Atletikova je ukrata Barci), Premiership > Barcamera, za mene ovako, pa nek se ljuti tko hoće.

avatar
Monday, 28.12.2015
19:04

Kakva utakmica covece.. svaka cast