"Ludi" Inter - Kraj za Piolija?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 10.04.2017.
08:50
Izvor: Sportske.net

Posle poraza u Krotoneu, jedna stvar je jasna, opet traže trenera, četvrtog u godinu dana!

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Izgleda da je Stefano Pioli prokockao svoje šanse, ponovo je iza Milana, dva poraza u nizu udaljila su Inter od Evrope. Oni i ne žele šesto mesto, odnosno kvalifikacije za LE, jer tada planiraju turneju u Kini tokom leta.

Ali, hteli su makar petu poziciju, nadali se povratku u borbu za Ligu šampiona, za par nedelja sve se raspalo.

Gubili su ključne mečeve, ali je poraz od Krotonea prelio čašu. Kako pišu italijanski mediji, to je uverilo ljude u klubu da Pioli nije rešenje za sledeću sezonu.

On ima ugovor do kraja naredne sezone, ali teško će ostati, praktično, Inter traži novog trenera.

Simeone i Konte su nemoguća misija, sada se priča o Lućanu Spaletiju, ali ni on neće pristati da čuva mesto za 2018. kada se u Interu nadaju da će ubediti Simeonea.

Još jedna od varijanti je Žardim iz Monaka, no, i to je teška misija.

U svakom slučaju, problem je što Inter ne može da dovede vrhunskog trenera ovog leta, a ne želi da nekome pruži šansu na duži period. U svakom slučaju, imaju dosta novca da naprave sjajan tim, ali ne i rešenje na klupi. Ko zna, možda Pioli ipak preživi, ali male su šanse, pogotovo jer nije dobio nijedan derbi.

Možda mu se posreći protiv Milana u subotu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Monday, 10.04.2017
16:23

Pioli nije dokazan na velikim delima...Simeone, Konte, Bielsa ili Spaleti?

avatar
JZ4Ever
Monday, 10.04.2017
11:29

Izgurace on ovu sezonu do kraja,zato su ga i doveli.Kao sto su znali da ce ostati samo do kraja ove tako su i znali da nece predvoditi tim u novoj sezoni.Znao sam da je onaj jucerasnji mec sumnjiv,videlo se da Inter vise juri poraz nego sto zeli da pobedi.Ne zele u LE jer tamo nema novca,al izgleda imaju problem jer ni Milan ne zeli.Vise novca uzimaju na ove turneje nego da osvoje LE

avatar
Capitano
Monday, 10.04.2017
10:53

Pioli je solidan trener, ali nikako nije za velika dela! Protiv Krotonea ekipa je delovala nemotivisano, i sto je najgore potpuno nadigrano. Usudio bih se da kazem da je trka za LS vec izgubljena i ako postoje matematicke sanse. Sa druge strane LE klubu ne znaci nista i cak ako se obezbedi plasman bice zrtvovana kao i zadnih par puta. E sad ako je budzet kao sto se prica 150m, msm da to nikako nije dovoljno (makar ne u danasnje vreme sa nerealnim cenama igraca) da se stane na crtu Juventusu koji ima sistem i radi planski. U najboljem slucaju uz par dobrih pojacana sledece sezone moze da se vodi zestoka borba za neko od prva cetiri mesta (mada mislim da ce Juve i sledece sezone da uzme titulu). Sto se tice trenera Simeone koji je prvi izbor msm da je trenutno nerealna meta, dok bi Spaleti bio najbolji moguci izbor od dostupnih trenera.

avatar
Goran.984
Monday, 10.04.2017
10:08

Imaju upumpane pare a ne znaju da rade s njima...to je problem Intera..zadnjih godina su ispali iz elitnog fudbala i sad ne znaju kako da se vrate...a za to treba vreme,a ne 8 novih igraca.

avatar
Oldboy
Monday, 10.04.2017
10:04

Milan, Fiore, Napoli, videćemo

avatar
Joey Barton
Monday, 10.04.2017
09:32

Preteruju ti novi vlasnici Intera, ipak je on preuzeo Inter kada su bili na -8 za Milanom. Do pre proslog kola su bili ispred Milana, a sad su opet na -2.

avatar
Oldboy
Monday, 10.04.2017
14:50

Ovo je više novinarsko nagađanje

avatar
Monday, 10.04.2017
09:17

Marcelo Bijelsa!!!

avatar
Mou Internazionale
Monday, 10.04.2017
09:12

Strasno...Vracamo se u nesrecne devedesete!

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Monday, 10.04.2017
08:54

Je l' to znaci da ce dozvoliti svojim igracima da izadju u grad u petak i da ce nas pustiti u subotu? :-D Juventus, Roma i Napoli u LS, Lacio, Atalanta i mi u LE, Fiorentina ima jos Inter, Lacio i Napoli, ima i Sasuolo u gostima...