''Luda'' završnica na ''Meaci'', Interov spas u zadnji čas!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.10.2014.
22:43
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Intera večeras bili na pragu novog, trećeg uzastopnog poraza u Seriji A, ali su u samom finišu meča čak dva puta uspevali da stignu vođstvo Napolija!

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Poslednja večerašnja utakmica sedmog kola Serije A odigrana je na ''Đuzepe Meaci'', između Intera i Napolija, završena je bez pobednika - 2:2, ali je u poslednjih desetak minuta donela mnogo uzbuđenja!

Naime, u najvećem delu meča, ovaj duel nije opravdao očekivanja, nije bilo ni golova, ni nekih konkretnijih dešavanja na terenu, a onda kao da su se na terenu pojavile neke druge dve ekipe.

Sve je počelo u 79. minutu, kada je posle ubačene lopte u kazneni prostor Intera i loše intervencije našeg Nemanje Vidića, Kaljehon došao do prilike za udarac i nije je propustio - Napoli vodi 1-0.

Činilo se tada da se Interui ''smeši' još jedan poraz, ali se ''Neroazuri'' nisu predavali. Samo tri minuta kasnije, Guarin se najbolje snašao u gužvi u kaznenom prostoru Napolija i rezultat je izjednačen - 1:1.

Međutim, to nije sve. Prava drama je tek počela u samom finišu, u 90. minutu, kada je Kaljehon sjajno primio dugu loptu na levu stranu terena i iskosa snažnim udarcem poslao loptu u suprotni ugao Handanovićevog gola - 1:2!

Ali, ni to nije bilo dovoljno Napoliju da zabeleži pobedu! Domaći su krenuli na sve ili ništa i na kraju, u nadoknadi vremena, uspeli da dođu do boda, zahvaljujući pogotku Ernaneša sa nekih sedam metara - 2:2!

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke