LŠ - Zenit lagano do elite

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.08.2014.
20:06
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Rusije plasirao se u grupnu fazu Lige šampiona pošto je u revanš susretu plej-of faze kvalifikacija ubedljivo savladao Standard iz Liježa iako je veći deo meča imao igrača manje na terenu.

AP/Dmitry Lovetsky
AP/Dmitry Lovetsky

Povezane vesti

Vicešampion Rusije prvi je kroz plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona obezbedio mesto u grupnoj fazi elitnog takmičenja.

Fudbaleri Zenita ubedljivo su slavili u revanš susretu sa Standardom iz Liježa rezultatom 3:0 (1:0) pa sa ukupnih 4:0 odlaze u grupnu zazu Lige šampiona.

Izabranici Andrea Viljaša Boaša poveli su u 30. minutu preko Rondona a od 44. minuta imali su igrača manje na terenu nakon što je Faizulin zaradio drugu javnu opomenu.

To, međutim, nije uticalo na domaći sastav koji je već u prvih 13. minuta igre u drugom delu postigao još dva gola preko Brazilca Hulka čime je klub iz Sankt Petersburga obezbedio mesto u grupnoj fazi LŠ.

Do kraja susreta nije bilo promene rezultata a gosti su tek u 89. minutu uspeli da se izjednače sa domaćinom ali po isključenim igračima jer je Fati zaradio direktan crveni karton.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke