LŠ – Trojica Srba među starterima

Autor: Boban Filipović
sreda 26.11.2014.
20:27
Izvor: Sportske.net

Večeras su na programu sedam mečeva petog kola grupne faze anjelitnijeg fudbalskog takmičenja, a kada je reč o fudbalerima iz Srbije od prvog minuta na terenu biće Neven Subotić, Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Dvojica Srba koji će početi večerašnje mečeva u statnim postavama nastupaju u klubovima koji se nalaze u grupi D.

Arsenal dočekuje lidera na tabeli Borusiji iz Dortmunda, u čijem bedemu će se naći Neven Subotić. U slučaju da ne izgube utakmicu, 'Milioneri' će završiti grupnu fazu kao prvi na tabeli, budući da do sada imaju sve pobede.

Anderleht dočekuje Galatasaraj u Briselu, obe ekipe imaju imperativ pobede kako bi sačuvale teoretske šanse za plasman u nokaut fazu. Oba tima su u prilično nazavidnoj situaciji, domaćin ima dva osvojena boda za sada, gosti samo jedan.

Aleksandar Mitrović će predvoditi navalu belgijskog šampiona protiv ekipe iz evropskog dela Istanbula.

Mitrovic

U grupi A, aktuelni prvak Grčke Olimpijakos gostuje na 'Visente Kalderonu', nema sumnje da će šampion Španije i vicešampion Evrope želeti revanš za poraz u Pireju. 'Jorgandžije' bi pobedom overile plasman u 1/8 finala.

U prvih 11 kod gostiju iz Pireja je Luka Milivojević. Drugi duel iz ove grupe igra se u Malmeu, gde gostuje prvak Italije Juventus.

Luka Milivojevic

Kada smo već kod srpskih fudbalera, pomenimo da Lazar Marković nije u timu Liverpula koji gostuje Ludogorecu, ekipi protiv koje je upisao jedniu pobedu za sada u Ligi šampiona. Trijumf i jedne i druge ostavlja u igri za plaman u nokaut fazu. Bazel bi pobedom nad Realom na svom terenu bio još bliži tom cilju od Bugara i 'Redsa', kada je reč o grupi B.

U grupi C, zenit je izbio na drugo mesto pobedom nad Benfikom, Levekuzen dočekuje Monako i pobeda mu garantuje plasman u 1/8 finala elitnog takmičenja.

Budite uz nas da zajedno komentarišemo rezultate po završetku utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke