LŠ - Teri preskočio Bekama, sledeći je Nevil!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.11.2015.
20:53
Izvor: Sportske.net

Kapiten Čelsija Džon Teri večeras je preskočio Dejvida Bekama na listi Engleza koji su upisali najveći broj nastupa u Ligi šampiona.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Legendarni štoper Čelsija Džon Teri večeras se našao u prvoj postavi šampiona Engleske za duel sa Makabijem iz Tel Aviva čime je napravio iskorak na listi engleskih fudbalera sa najvećim brojem nastupa u Ligi šampiona.

Kapiten Čelsija je sa prvim sudijskim zviždukom u Haifi upisao 108. nastup u Ligi šampiona što znači da se popeo na četvrto mesto liste engleskih fudbalera sa najvećim brojem nastupa u elitnom takmičenju.

Džon Teri je iza sebe ostavio Dejvida Bekama koji je zabeležio 107 nastupa u Ligi šampiona, dok ispred kapitena Čelsija ostaju dvojica penzionisanih igrača i jedan koji i dalje nastupa i to u dresu Rome.

Kako Ešli Kol nije u protokolu za duel sa Barselonom Teri se izjednačio sa svojim bivšim saigračem, dok ispred njih dvojice ostaju Geri Nevil (109) i Pol Skols (124).

Jasno je da će Teri i Kol vrlo brzo preskočiti bivšeg kapitena Mančester Junajteda ali ostaje pitanje da li će uspeti da dostignu Pola Skolsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Tuesday, 24.11.2015
22:43

Skols, Terry... žive legende ostrvskog fudbala. Možda i najbolji stoper i najbolji veznjak Engleske u povijesti.

avatar
Carina
Tuesday, 24.11.2015
22:34

Ako ostane u Celsiju jos dve godine obara ovaj rekord bez problema.