LŠ: Sve oči uprte u Arsenal i Čelsi

Autor: Beta Beta
ponedeljak 19.10.2015.
13:28
Izvor: Beta

Engleski rivali su pod imperativom pobeda u Ligi šampiona.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Fudbaleri Arsenala imaće težak zadatak da ostanu u igri za plasman u drugu fazu Lige šampiona, pošto će u trećem kolu Grupe F dočekati Bajern.

Arsenal
ima dva poraza, prvi od Dinama u Zagrebu, a potom i u uzbudljivoj utakmici u Londonu protiv Olimpijakosa. Bajern, s druge strane, je impresivno počeo, sa dve pobede uz osam datih i bez primljenog gola.

Dinamo i Olimpijakos imaju po tri boda, a u Zagrebu će obe ekipe pokušati da eventualnom pobedom naprave važan korak ka osmini finala.

Fudbaleri Zenita pokušaće da nastave sa dobrim rezultatima u Ligi šampiona, kako bi se iskupili za lošu formu u ruskom prvenstvu.

Zenit će dočekati francuski Lion, u utakmici u kojoj bi pobedom došli na korak od plasmana u narednu fazu. Kada je reč o ruskom šampionatu, Zenit ima 10 bodova manje od vodećeg CSKA.

Ruski klub ima dve pobede u prva dva kola i biće favorit protiv narednog protivnika, koji ima jedan bod u Grupi H, a loše mu ide i u francuskom prvenstvu, gde zauzima šeto mesto posle 10 kola.

Valensija će u istoj grupi protiv Genta pokušati da održi korak za Zenitom, koji joj beži tri boda.

Najneizvesnije je u Grupi E, gde Barselona vodi sa četiri boda, Bajer Leverkuzen i BATE imaju po tri, a Roma jedan.

Roma će pokušati da zabeleži važnu pobedu na gostovanju u Leverkuzenu i tako ostane u igri za plasman, dok će Barselona imati lakši zadatak u Belorusiji.

Engleski Čelsi je loše počeo u Premijer ligi, a i u Ligi šampiona nije mnogo bolji, jer je u prošlom kolu izgubio od Porta. Novi izazov predstavljaće Dinamo, kojem će ekipa Žozea Morinja gostovati u Kijevu.

Porto će nakon velike pobede pokušati da potvrdi dobru formu utakmicom sa Makabijem na svom terenu.

Sve utakmice trećeg kola igraće se sutra od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord Bobinho 1
Tuesday, 20.10.2015
20:48

Minimalna pobeda Arsenala ocekujem to.

avatar
Monday, 19.10.2015
18:43

Jednom su ispali Celsi, Junajted i Siti u grupnoj fazi, sad je red na Arsenal.

avatar
lakipfc
Monday, 19.10.2015
18:04

Red je da se pobedi Bajern...

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 19.10.2015
17:52

Mislim da Arsenal ima sanse protiv Bayerna, samo treba da odigraju jaki presing kao onih 15minuta protiv Manchestera

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 19.10.2015
17:24

Bas steta da klub kao sto je Arsenal nema nikakav uspeh u Evropi.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Monday, 19.10.2015
14:43

Mi dobijamo lagano a arsenal ako izgubi moze da se pozdravi sa LS

avatar
lamps8
Monday, 19.10.2015
14:22

nadam se da cemo pobediti kiev mnogo lakse ima da se dise u nastavku sezone,samo treba zaustaviti jarmolenka neverovatan igrac.

avatar
Dragojevic Andrija
Monday, 19.10.2015
13:53

celsi dobija a i arsenal moze do pobjede... zivi bili pa vidjeli :)

avatar
jc
Monday, 19.10.2015
13:44

Engleska PL je jako teska tako da njihovi klubovi ne mogu da igraju uvek na visokm nivou,zato se i desavaju kiksevi.

avatar
gunner11
Monday, 19.10.2015
13:44

Arsenal mora da odigra protiv Bajerna kao sto je odigrao protiv Junajteda.Treba da udju hrabro i da skupe samopouzdanje za ovaj mec .Nemaju sta da izgube , imaju 2 poraza u LS , 2 su dobili u PL i igraju kuci u Londonu ,tako da nadam se da ce im to dati motivaciju da pobede Bajern.Bajern je jedan od najboljih ekipa ,i bice jako tezak protivnik bez sumlje ali Arsenal ima kvalitet da pobedi Bajern .Nadam se da nece igrati protiv Bajerna kao protiv Dinama ,na toj utakmici nije se videla zelja za pobedom .U svakom slucaju Arsenal nema sta da izgubi i nadam se da ce igrati hrabro protiv Bajerna .Sto se Chelsea tice ne smeju da podcene Dinamo Kijev ,igraju jako dobro uz to da je Jormalenko odlican igrac i njega treba najvise da paze.

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 19.10.2015
13:36

Prosto mi je nevjerovatno da takva ekipa Arsenala koja ima vrhunske igrace pune klase,da su izgubili od Dinama u gostima i Olimpijakosa kuci...A onda razbiju Junajted i Wotford po 3-0.

avatar
Dropkick Murphys
Monday, 19.10.2015
14:08

Bajern je jaci nesumnjivo,dobice ih u Minhenu,a u Londonu bi moglo da bude nereseno...........Venger nije pobednik,nema pobednicki mentalitet,i ekipe su mu takve......Ja javno izgovaram,vise puta sam ponovio......Arsenal nece uzeti titulu ni ove sezone,jer je Venger takav kakav je......Ni zadnjeg veznog,ni napadaca.....Ekipa koja imapotencijal a zadovoljava se pukim igranjem u LS i samim plasmanm u LS kroz PL.....Dok je god vlasnicima bitnije da im Venger donosi pare a ne trosi,ni trofeja nece biti.....Bice tu i pobeda sjajnih i prosipanja bodova,bice opet i povreda i dobrih pobednickih serija i neocekivanih poraza,ali titule nece biti,potpisujem......Plasman u top 4,ko i do sad,eventualno neki kup......

avatar
gunner11
Tuesday, 20.10.2015
14:13

Dobar komentar ,i u vecini stvari se slazem ali ima tu nekih stvari u kojima nisi u pravu .Naravno tu smo da razmenjujemo misljenja ,nemam nameru sa nikim da se svadjam.

avatar
gunner11
Monday, 19.10.2015
18:56

Nemoj pricati o Vengeru kada ne znas nista o njemu .Nije on kriv svih ovih godina sto je bio bez titula.Budi ti prvi pored onakve konkurencije u ono vreme uz to da je gradio stadion i da je uvek ostao na vrhu.NIje mogao da trosi pare na igrace kao ostali ,nije mogao da daje plate kao Chelsea ,Junajetd I City,i zbog toga su ga vecina igraca napustili .Da vidim sta bi bilo da je neki drugi trener upao u tu situaciju kao Murinjo koji ceo zivot trenirao jake i bogate timove .Pre je imao Romana i sad ga opet ima ,pre je Imao Pereza .Svi pricaju kako Arsenal i Venger nisu pobednici ,a tacno se na terenu vidi koliko oni agresivno igraju i sa kolikom dozom samopouzdanja igraju ,ali ne svi podcenjuju Arsenal i pljuju po njemu i Vengeru .Arsenal je jedan od retkih klubova koji igraju otvoren i napadacki fudbal .Ne mogu da razumem danasnje navijace ,njima nije bitno to sto njihov klub igra dosadan fudbal ,vec su bitni trofeji i statistika i rezultati .Ja kad vidim Arsenal vidim kako igra ,meni je srce puno .Navijam za Arsenal od 1997 godine i uzivao sam i kad su osvajali trofeje i kad nisu , i valjda bolje poznajem od tebe tim za koji navijam 18 godina .Vengera svi pljuju ,ali on je jedini trener danas koji se sluzi svojom filozofijom i Klop svi ostali su drugaciji .Ono sto niko nevidi jeste da on pokusava na posten nacin da uzme trofeje ali danasnji klinci i navijaci to ne razumeju ,zbog toga se fudbal sveo na ovo sto je danas .Venger je ostao lojalan Arsenalu iako je imao ponude Reala i Pariz sen Zermena ,dok bi neko drugi odmah pobegao .To je za postovanje ,siguran sam da bi i drugi prosli kao on da mu se nisu dogodile sve one stvari sa Arsenalom.I nemoj pricati o tome kako Arsenal ima gubitnicki mentalitet ,jer igraci poput Alexisa ,Ozila ,Belarina ,Kokelana ,Kazorle ,Vilsera uvek daju svoj maksimum a tu su i drugi .

avatar
gunner11
Monday, 19.10.2015
14:34

Nepredvidljiva ekipa .

avatar
Igors Stepanovs
Monday, 19.10.2015
13:33

Englezi i LS....