LŠ - Strašni "MCN", Mesijeve igre, engleske pobede i Žiletova asistencija

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 12.09.2017.
22:38
Izvor: Sportske.net

Zanimljivi mečevi Lige šampiona u grupama A, B, C i D, u derbiju slavlje Barselone, sigurne pobede Mančestera, Čelsija, pobede Bajerna i Sportinga...

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Grupa A

Mančester junajted je uspeo da upiše prva tri boda i da se izdvoji na čelu tabele nakon pobede protiv ekipe Bazela koja je bila rutinska.

Bolji su bili domaći fudbaleri koje je danas predvodio Pol Pogba kao kapiten, ali koji je morao van terena nakon samo 19 minuta, radi se o povredi zadnje lože.

Njega je zamenio Felaini, i upravo je on doneo prednost "Đavolima". Tekla je akcija preko Janga po desnoj strani, Englez je uputio centaršut Belgijancu koji je bio najviši u skoku za 1:0.

Početkom drugog poluvremena je sve bilo rešeno, Romelu Lukaku je nakon asistencije Blinda doneo domaćima 2:0, da bi Rašford pred kraj postavio konačnih 3:0.

Igrao je naš Nemanja Matić od starta utakmice.

U drugom meču su se sastali Benfika i CSKA iz Moskve, a na kraju su gosti slavili sa 1:2.

Prvi gol smo videli u 50. minutu, Andrija Živković koji je danas počeo utakmicu od samog starta, asistirao je Seferoviću koji je poslao loptu iza leđa Akinfejevu koji ponovo prima gol u Ligi šampiona.

Ipak, samo 13 minuta kasnije dosuđen je penal za CSKA, a Vitinjo je bio siguran izvođač za 1:1. Nije to bilo sve od gostiju koji su bili očigledno spremniji za ovaj meč, u 71. minutu Zamaletdinov je uspeo da postigne novi gol za konačnu pobedu gostiju.

Mančester junajted - Bazel 3:0
Benfika - CSKA 1:2


Grupa B

U okviru grupe B dve ekipe su se odmah izdvojile, a to su Bajern i PSŽ.

Parižani su pobedili Seltik u gostima, rešili su pitanje pobednika već nakon 45 minuta igre kada je bilo 0:3.

Zanimljivo, Kilijan Mbape koji je večeras bio starter je postao jedini fudbaler u istoriji koji je kao tinejdžer postizao golove u LŠ za dva kluba, Monako i PSŽ.

Nejmar je doveo goste u prednost, upravo je Mbape povisio na 2:0 nakon smešne reakcije Kavanija, a onda je i Kavani postigao gol iz kaznenog udarca za 0:3. Drugo poluvreme je bilo samo odrađivanje posla, a PSŽ je stigao do još dva gola i to preko Lustiga (AG) i Kavanija. PSŽ sa tri boda putuje nazad u Pariz.

U drugom meču Bajern je stigao do pobede protiv Anderlehta, iako ni sada nisu pružili preterano dobru partiju.

Bajern je došao do prednosti golom Levandovskog iz penala, Kums je prethodno dobio crveni karton u 11. minutu, pa je Bajern imao i igrača više do kraja utakmice.

U drugom poluvremenu je Alkantara uspeo da povisi na 2:0 i da tako reši pitanje pobednika, a konačnih 3:0 postavio je Kimih.

Seltik - PSŽ 0:5
Bajern - Anderleht 3:0


Grupa C

Čelsi se izdvojio nakon prvog kola na čelu, pobedili su Karabag kao što se i očekivalo i to veoma ubedljivo, sa 6:0.

Pedro je doveo domaće u prednost, Zapakosta je na svom debiju u LŠ uspeo da povisi neverovatnim udarcem sa desne strane u bliži ugao golmana gostijju, a onda je i Aspilikueta početkom drugog poluvremena doneo prednost Čelsiju od 3:0.

Bakajoko je nastavio teror, Bačuaji takođe sa dva gola za konačnih 6:0.

Roma i Atletiko Madrid su odigrali miroljubivih 0:0, iako su obe ekipe imale par dobrih prilika za gol. Domaći su bili bolji u prvom, gosti u drugom poluvremenu, pa je rezultat na kraju ovog meča realan. Atletiko je propustio kolosalnu šansu preko Saula koji je sa 2 metra pogodio stativu na samom kraju utakmice.

Aleksandar Kolarov je odigrao svih 90 minuta.

Čelsi - Karabag 6:0
Roma - Atletiko 0:0


Grupa D

Olimpijakos je doživeo debakl na svom terenu od Sportinga. Domaći su se nadali da mogu do prvih bodova, ali su njihovi snovi ugašeni već nakon 45 minuta igre kada je bilo 0:3.

Dumbija je već nakon 2 minuta iskoristio istrčavanje golmana domaćih i glavom doveo goste u prednost, a Martins i Fernandeš su iskoristili slabu odbranu Olimpijakosa i doneli veliku prednost Sportingu.

Domaći su preko Parda koji je postigao dva gola uspeli samo da ublaže poraz. Uroš Đurđević je bio starter, ali je odigrao 66 minuta, a Saša Zdjelar je takođe igrao, od 45. minuta.

Barselona je u drugom meču nadigrala Juventus. U najvećem derbiju prvog kola Juventus je bio nešto bolji rival u prvih pola sata igre, ali je onda Barselona preuzela kontrolu nad utakmicom.

Veliki udarac gosti su doživeli kada je Mesi nakon duplog pasa sa Suarezom uspeo da postigne gol za 1:0, a u 56. minutu je Rakitić upravo nakon prodora i udarca Mesija uspeo da iskoristi odbitak i da povisi na 2:0.

Konačan rezultat postavlja Leo Mesi nakon asistencije Inijeste u 69. minutu.

Barselona - Juventus 3:0
Olimpijakos - Sporting 2:3



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

340 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Wednesday, 13.09.2017
12:04

Alegrijev Kafu na desnoj strani poklanja lopte i povredjuje se, onda ulazi nas Makelele/Zidan/Ronaldo/Pirlo i to sve u jednom igracu ide na desnog beka i primljen gol u 45 minutu, igraci psihicki dosta slabi nakon primljenog gola kao da je Barsa igrala sa Granadom a ne Juventusom, Dibala mora jos dosta toga da uradi da bi bio senka Mesija, Mesi je dokor fudbala, sam covek igra, Iguain nevidljiv, negledljiv, ocajan, ja vredim 80m sad ovog trenutka iako fudbal nisam igrao 2 godine ako Iguain vredi 90, ali nema veze navikli smo na muke na startu, nadam se da ce do revansa biti sve na mestu

avatar
True Story
Wednesday, 13.09.2017
10:51

Juve se sinoc totalno pogubio, ni kompas nije mogao da im pomogne :)

avatar
Wednesday, 13.09.2017
10:08

bez vaznih prvotimaca Juve je dobro prosao

avatar
Un Capitano
Wednesday, 13.09.2017
08:11

Sto se tice Juventusa ovo je ocekivano . Prije nekih mjesec dana sam pisao koliko je tek sad LS daleko . Nasa politaka prodaje najboljih pojedinaca i ne zasluzuje trofej . Uzasan prelazni rok , uz ostanak Alegrija - katastrofa. Ali neka nam ovogodisnji neuspjesi donesu i nesto lijepo - Alegri , De siljo , ostala prosjek boranija svi kuci .

avatar
juvenelcuore
Wednesday, 13.09.2017
07:59

samo cu reci, sve čestitke Messiju a ne Barceloni, on je najjaci svih vremena.nsreca pa ga imaju, u Juventusu kazu Dybala, ali nije mu do članaka, realno...nnavijam za Juve ali ovo nemaju glavu niti rep.nHiguain, Pjanić,Barzalji,Benatia,Bentecur, sve na pijacu lagano u zimslom prelaznom roku...prvi bi bio Higuain...šeta se po terenu kao maneken, bradicu zapustio i misli dobar odrastao, ma fuj!!!

avatar
amigo999
Wednesday, 13.09.2017
07:09

Mesi kada igra 100 % od svog kapaciteta, mozda je i najbolji igrac sveta svih vremena (Maradona, Zidan, Ronaldo 1-2)

avatar
brat
Wednesday, 13.09.2017
06:30

meni je najviše drago kad vidim ovoliko naših u LŠ i svi imaju zavidnu minutažu pa makar i u slabijim ekipama, a i ovi u jačim skoro svi igraju redovno.Veliki plus za naš fudbal

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Wednesday, 13.09.2017
02:10

Ja nisam gledao Barsa-Juve...Je l se pustalo to negdje...zar nije Juve igrao protiv Mesija...Mesi-Juve* prepravite to

avatar
Dalibor Bobinjo
Wednesday, 13.09.2017
02:06

Izvinite me što se nisam sinoc pojavio ovde sa 256 profila, a taman sam pripremio ona 3 templatea za Mesija i 2 za Barsu, al' sam pao u depresiju sto zbog pobede Barse, al' još vise zbog 2 Mesijeva gola. :D Al' me zato očekujte danas cim se oporavim, bar kol'ko da napisem 25 puta da je Ronaldo bolji i da nalupam minuse ovim Stefijima i Boixosima. :D

avatar
Steffi Kuzmanovic
Saturday, 16.09.2017
23:49

Izvinjavam se svima stvarno pravio sam nove profile :)

avatar
SASpurs
Wednesday, 13.09.2017
01:54

Fenomenalno vece, uzivao sam!

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 13.09.2017
01:08

mali juve. veciti gubitnici

avatar
Jack Rackham
Wednesday, 13.09.2017
00:58

Gde je King i ostali da pljuju Dzozija, Mancester rutinski, Mesiju svaka cast, lik je Barselona

avatar
ixyco96
Wednesday, 13.09.2017
00:56

Barsa odlicna,sve vreme je bolje igrala a ne samo u drugom p. nDembele kao da se plasi greske,lepo krene da drbla pa od straha isputi loptu..pod neverovatnim je pritiskom.nCeo tim je odigrao fantasticno osim Suareza kojem je jasno opala forma.Dibala se nije video pored Semeda.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 13.09.2017
00:53

Zapakosta je masina stvarno me iznenadio I Konte koji ga je pronasao i sam Zapakosta ovim partijama.Covjek sparta gore, dole, centrira, daje golove ,znaci Moses se umrtvio zadnje vrijeme ako ovako nastavi covjek je siguran.Govorili smo Alonso panicna kupovina cojk se pokaza kao vrhunski bek a Zapakosta msm da ce biti jos jaci lici mi dosta na Zambrotu kada igra jos kod Kontea talijanska veza radi vidi se.Ako iko zna pronaci izroviti jeftinog igraca a posle da postane veliki i skup igrac to Konte najbolje radi ...

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 13.09.2017
00:52

Bravo Junajtete, nadam se da sa Pogbom nije nista ozbiljno, samo trsii GGMU !

avatar
Burazer
Wednesday, 13.09.2017
00:44

Wow 190 komentara, i moj 191. Svaka cast ljudi...

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 13.09.2017
00:43

Barselona je bila dobra,Juventus los.Bufon je za penziju,proslo je njegovo vreme.Juventus je slabiji u odbrani nego prosle sezone,nisu nadoknadili prodaju Bonucija i pustanje Alvesa u PSZ i to se jasno vidi.

avatar
Heisenberg321
Wednesday, 13.09.2017
00:41

Mislim da i ptice na grani znaju da je Mesi najbolji igrač u istoriji ove igre i tu nema više nikakve rasprave, ali Semedo kakav je igračina pa ja sam zatečen on je neverovatan apsolutno! Iniesta kao mladić, Dembele sasvim pristojno za prvu tekmu, trebaće njemu par meseci da uđe u ritam, Umtiti izrasta u najboljeg štopera na svetu kako je krenuo. A onaj izvikani Dibala samo glumi Mesija po terenu, a nije ni jedan procenat Lea.

avatar
mladenq_
Wednesday, 13.09.2017
00:32

Najgore kada ekipa pobjedjuje a trener insistira na nevidjenim glupostima, i onda se jos vise afirmise u sopstvenim ocima a takodje dobija i dodatno odobrenje kod uprave i lakovjernih navijaca da nastavi sa tim. Po mnogima ogroman uspjeh tripleta Barse u prvoj godini Enrikea, po meni je jedna od gorih stvari koje su se mogle desiti, jer je toj komediji od trenera dalo validnost da sistematski unistava ekipu u godinama koje su sledile, bez da iko dovodi njegove nerezonske poteze u pitanje. Nadam se da se varam, ali sve se cini da ce tako biti i sa ovim mucenim Valverdeom, sto se mene tice moze da dobija svaku utakmicu sa po 10:0, dokle god je toliki indijanac da mu niko ne igra lijevo krilo a Dembele se gura po desnom, i dok mu Rakitic igra prvih 11 za mene ce biti najobicnije tele od trenera. Vecerasnja pobjeda najmanje ima veze sa njim, Messi kao i milion puta do sada sam odradio posao.

avatar
juvealexx
Wednesday, 13.09.2017
00:31

Do prvog pogotka Barcelone ,nije to loše izgledalo , ali nakon pogotka pred kraj poluvremena ,kao da sam gledao "reprizu iz Cardiffa" , Juventus kriminalan u obrani i zbilja moraš biti veliki idiot od trenera ostaviti van spiska za LP jedinog pravog desnog bočnog , šta vrijedi napad , kad nas malo jače ekipe u lp ili prvenstvu "posrame," , prvo Lazio u superkupu sad barcelona i to očajna barcelona koja je puno slabija nego prošle sezone ,ali imaju trenera a mi imamo debila koji eksperimentiše u svim ključnim utakmicama sa formacijom ,prvo protiv reala ,sad protiv Barcelone , nećemo mi ni skupinu proći ovakvom igrom u obrani ,daj Bože da griješim, ali obrana nam je bila propusna gore od "švicarskog sira" , kao da smo crotone a ne Juve

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 13.09.2017
00:03

Ono sto me najvise brine je da sam stekao utisak da Barsa ne bi dala gol do sjutra bez Messija...Ovo je bukvalno totalna zavisnost od Messija,sve preko njega ide.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 13.09.2017
00:18

Ili se on forsira zbog statistike

avatar
JokerCA
Tuesday, 12.09.2017
23:57

FORCABARCA ? Sta je sada navijaci Engleskih, Italijanskih i Francuskih klubova ? Sto sad ne pisete ''Ma ajde imate lake protivnike''. MESI BRE !

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 13.09.2017
01:29

Ko je sta reko...spusti se prijatelu jer ako vam se mesi povredi necete ni grupu proci sa turanom gomesom itd.. to znas i ti sam da nije bilo mesija nebi ni uputili udarac na gol...samo se nadaj da ce citavu sezonu biti zdarav.

avatar
miki1108
Wednesday, 13.09.2017
02:25

Pa samo Mesi, i to je otprilike to. Jedan los mec maestra u nokaut fazi i dovidjenja. Lose vam se pise kada on zavrsi fudbalsko putovanje.

avatar
CheJuveAthl
Tuesday, 12.09.2017
23:52

Zappacostin gol proglasiti najlepsim za ovu godinu

avatar
theDarkKnightRises
Wednesday, 13.09.2017
10:46

Proglasujemo ga...Srekjan:)))

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 12.09.2017
23:50

Jesam li jedini kojeg Dembele nije oduševio.. Lik je bio očajan večeras, desetine pogrešnih pasova, haos.. On ako vredi 140 miliona Nejmar vredi milijardu! Mesii Iniesta plesali kao nekad.. Raketa iako ga svi pljuju po meni jako dobar.. Mančester rutinski, Lukaku rešeta, Rašf magija.. GGMU..

avatar
Bojan Aleksic
Wednesday, 13.09.2017
00:22

Nije dobro odigrao, ali ako mu posle ukupno 90-ak minuta u dresu Barse odredjuješ vrednost, onda to nije baš ok. Modrić je odigrao katastrofalnu prvu sezonu za Real pa je sada najbolji veznjak sveta. Daj dečku malo vremena da se oslobodi, biće sasvim dobar.

avatar
Heisenberg321
Wednesday, 13.09.2017
00:37

Brate prva utakmica u dresu Barse od početka, a prvi gol je pola njegov jer je on ključnoiz prijema izbacio igrača i odigrao Mesiju. Dosta za prvu tekmu.

avatar
RB Leipzig(premocni)
Tuesday, 12.09.2017
23:49

Poklonio sudija bajernu pobedu! Sramota! Niti je bio crveni niti penal! Rade to u bundesligi a sad su poceli i u ligi sampiona ! Sramota za sudije+

avatar
Магнум илирикум
Wednesday, 13.09.2017
08:12

Ti si bas opsednut bayernom na svakoj njihovoj vesti ti komentarises

avatar
Kristian
Wednesday, 13.09.2017
11:11

drago mi je da si gledao utakmicu Bayerna iako navijas za plastiku

avatar
Tuesday, 12.09.2017
23:43

i onda oni daju ronaldu nagradu pored mesija ,trebaju se svi zapitat

avatar
Joker777
Wednesday, 13.09.2017
00:06

Bravo, primetio sam da si najrealniji ovde, bolji si predstavnik naseg NIkA, od mene , svaka cast :D

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Wednesday, 13.09.2017
02:14

Ne treba niko nista da se zapita...Zna se kako se i kome dodjeljuje zlatna lopta i tako je uvijek bilo,dobija je glavni igrac tima koji je osvojio najvaznije takmicenje te godine i sta ces to je Ronaldo ove godine... Ali to nikoga od nas ne sprecava da cijenimo Mesijevo fudbalsko umijece vise nego Ronaldovo,iako ih jednako cijenim kao cjeline...Koga briga za nekakve burzujske nagrade

avatar
Breaking Bad
Tuesday, 12.09.2017
23:40

Odlična Barselona, Juventus odigrao slabo, ali falili su im neki prvotimci, nije to neko opravdanje za ubjedljiv poraz, ali eto... Mesi maestralan, Iniesta čarobnjak, prelijepo ga je gledati, kako samo dijeli pasove i dribla, ne shvatam ljude koji porede njega i Čavija, pa Iniesta je za klasu bolji. Dembele nije bio loš, ali čini mi se da nije baš za Barse, prebrz je, dobar sa obe noge, ali mi se nekako ne uklapa u Barsinu igru, to je moje mišljenje, a vrijeme će pokazati da li sam u pravu.

avatar
Wednesday, 13.09.2017
00:00

Slazem se, Dembele je jako dobar ali ne svjetska klasa, nakon odlaska Neymara Barcelona je u minusu. Morali su dovesti Hazarda, Balea ili Grizmana...

avatar
barça mes que un clu
Wednesday, 13.09.2017
14:29

Kakav crni Bale, on nije klasa za Barsu. Hazadr vise povredjen no sto igra. Griznam je vec dobar. Dembele je svetskaa klasa. Polako.

avatar
Bojan100
Wednesday, 13.09.2017
12:32

Ovaj klinjo ce za 2 sezone biti bolji od svih koje si pomenuo! ! !

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 13.09.2017
11:37

Dembele je bolji od balea

avatar
Wednesday, 13.09.2017
10:08

mogao se Real trampiti, oni uzmu Balea a Real Suareza

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Wednesday, 13.09.2017
02:17

zasto? zasto svi pretpostavljaju da moras da imas tim pun zvijezda...Igra li realu bejl ili asensio? bitno je da se napravi kolektiv i dobra ekipa,a ne da imas 3 zvijezde u napadu...Jes fali im napadac pored mesija i suareza,ma dajte molim vas....

avatar
Bojan Aleksic
Wednesday, 13.09.2017
00:24

Ne možeš reći da je Iniesta bolji od Ćavija, a pogotovo ne da je za klasu bolji. Obojica su ekstra kvalitetni veznjaci, sa tim što Iniesta ima bolji dribling i nešto je brži, a Ćavi ima bolju viziju i pregled igre. Bili su savršen tandem zajedno u timu.

avatar
mladenq_
Wednesday, 13.09.2017
00:09

Da posto je Bale inace odlican.

avatar
nenadtanas
Tuesday, 12.09.2017
23:39

Gde su sad oni koji se podsmevaju Zappacosti ?

avatar
Wednesday, 13.09.2017
00:22

Ma to rade samo oni koji nemaju pojma o nogometu i prate samo Ronalda, Pogbu i Messia

avatar
Chelseamacedonia
Friday, 15.09.2017
18:33

a tko je Pogba?

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 13.09.2017
00:46

Brutalan je lik, izbaciće Mojsija iz prvog tima samo tako

avatar
Coole
Tuesday, 12.09.2017
23:26

messi je nocas bio tipa 'samo jos jedan obican dan u kancelariji' :D

avatar
BarsaSaMarsa10
Tuesday, 12.09.2017
23:18

Prvo poluvreme kao prosle godine,dok je drugo bilo znacajno bolje,sto je vrv posledica gola koji je pao u 45 minutu.Semedo je odlican,Buskec i Iniesta dugo nisu odigrali bolji mec.Dembele je imao sjajnih poteza,a imao je i dosta nerezonskih,ali ja sam (mada to nikog ne zanima) prilicno zadovoljan.Suarez mora da poradi na elementarnim stvarima.Prijem i pas mu jako lose funkcionisu vec vise od godinu dana.Mesi standardno.Sve u svemu zadovoljan sam rezultatom i igrom u drugom poluvremenu,ali i dalje mislim da mora mnogo vise da se trci. p.s. Prejako mi je kako Mesi u 10 minutu nece da napadne stopera koji prolazi na metar od njega,ali u 90 pri rezultatu 3:0 juri njihovo krilo do naseg kaznenog...

avatar
P. S.
Wednesday, 13.09.2017
01:12

Neće valjati ako se nastavi sa tim da Barsa ne može dati gol bez Messija ni za dve utakmice. Štaviše bez Messija nema ni pokušaja, nema ni promašaja, jednom rečju nema nikakve opasnosti po gol protivnika, bez obzira da li igraju dobro ili očajno. Ja nažalost nisam video sjajne poteze Dembelea, ali te nerezonske i očajne pasove sam gledao sve dok nije izašao sa terena. Voleo bih da grešim, ali ja kod njega osim brzine za sada ne vidim ništa više, čak ni neki veliki potencijal za napredovanje. Francuzi imaju stravičan marketing i nakon samo jedne sezone većina njih postaju velike zvezde. I zaista kada pogledaš reprezentaciju Francuske oni ni na klupi nemaju niti jednog fudbalera koji nije velika zvezda i da takav marketing prati bar upola takav kvalitet mogli bi odmah da im daju pehar za Rusiju 2018, a ostali neka se bore za drugo i treće mesto. Suarez je očajan već duže vreme, ali srećom nije lik tipa Gomeša, Rakitića, D. Suareza itd. koji će se sa tim pomiriti i reći: 'baš me briga, očajan sam, ništa tu ne mogu da uradim, ali sam u Barsi i to mi je najvažnije makar sedeo na klupi', tako da očekujem da će u bliskoj budućnosti malko ozbiljnije poraditi na sebi. Za razliku od Paulinja Semedo je već dosta dobar, a čini mi se da ima potencijala da bude i još puno bolji. Ponovo pojma nemam šta sve Messi nije igrao, ali mi je žalosno koliko puta sam video njega i Iniestu ispred svog kaznenog prostora samo da bi izneli loptu pod visokim presingom Juvea, jer oni koji bi to morali da urade jednostavno nisu u stanju. Ta nesebična pomoć 'lažne devetke' i 'pravog veznjaka' će se ubrzo pokazati kao kontraproduktivna, jer će se Pique, Umtiti, Rakitić i Semedo dodavati sa Ter Stegenom čekajući njih dvojicu da se vrate i da iznesu loptu.

avatar
BarsaSaMarsa10
Wednesday, 13.09.2017
19:54

Malo sam preterao sa Dembeleom,ali imao je par finih poteze (npr kod brvog gola je jako lepo odigrao,mislim bilo je jednostavno,ali 90% igraca bi pogresilo).Meni se najvise dopada ta brzina i startnost,a verujem da ce se pas popraviti kad trema malo popusti.Sta mozemo da ocekujemo od njega znacemo za nekih mesec,dva (mozda ce i tad biti rano),ovo mu je ipak prvi start,tako da necu prerano da ga osudjujem :)...A to da bez Mesija nismo ustanju da postignemo gol nikome je prilicno zabrinjavajuce,ali to je tako vec duze vremena,pa sam se navikao.Vise i ne primecujem xD.... p.s. Organizacija napada nije nista bolja nego prosle sezone,sto ti kazes cekaju Mesija i Iniestu da dodju po loptu...

avatar
Bojan100
Wednesday, 13.09.2017
12:42

Uz Mesija ,Semedo odrzao cas fudbala , Iniesta plesao valcer cijelo vece , igrao se sa cijelim Juventusom...Dembele pokazao da je brz i odlican sa loptom ,mnogo mora da uci ,bice odlican ,treba mu utakmica i treninga ,Suareza vratiti u kadete ,pa mozda i u pjetlice ,da nauci elementarne stvari u fudbalu ( prijem - pas , pas - prijem ) , lik uopste ne zna da igra fudbal ,sta je njemu ,ima godina dana odbija se lopta od njega ,kao od spomenik ,strasno ! ! !

avatar
Bat
Tuesday, 12.09.2017
23:18

lukaku nastavlja da reseta..sta reci vise za cudo zvano rasford..jedino povreda pogbe pokvarila utisak

avatar
Nemanja K Xavi
Wednesday, 13.09.2017
12:35

Pa kad ce da reseta, ako nece u najboljim fudbalskim godinama, za spica je najbolje da ima 30god, a on ima toliko..

avatar
Miloš Gračanin
Tuesday, 12.09.2017
23:10

A ovi što su pisali da je Inijesta mator i da je gotov, danas je pokazao kako se igra, razneo je vezni red Juventusa!

avatar
Dodaaa-ktbffh
Wednesday, 13.09.2017
00:00

A jel Juventus uopste imao vezni red,nije izgledalo kao da cunjevi stoje,tako se cinilo,veliki Andres...Stvarno boljeg nema,niti ce biti...

avatar
Edi Juve Sjen
Tuesday, 12.09.2017
23:09

Sto su se napalili plavci 😂😂 vec sledece kolo u madridu ce da pljuju sve ove igrace 😁😁

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 13.09.2017
01:00

Malo smo euforicni sto se Celsi vratio u LS.. :D ... Ipak, uvek ima nekih koji preteruju, ali dobro.

avatar
scofield
Tuesday, 12.09.2017
23:09

Pitam se da li je Juventus dosao u Barselonu na izlet ili da igraju fudbal? A i Barsa nista posebno, ali kad je Mesi raspolozen nista im ne treba vise, ali bez njega su nula. Juventus je bio katastrofalan. Mislim da ce Psz rasturiti Bajern. Igra im se, vidi se da uzivaju.

avatar
Vladan Rajcic-Koja
Tuesday, 12.09.2017
23:26

Ha ha , barsa nista posebno . Decko ti se ocigledno ne razumes u fudbal , pa barsa se veceras igrala sa Juveom..Messi je van konkurencije , ali me raduje sto su svi ostali odigrali na visokom nivou..

avatar
tri tacke
Tuesday, 12.09.2017
23:07

Semedo uz Messija, igrac utakmice.. Svi su bili dobri. Dembele bi trebao malo vise da ide u prodor, strasan je dribler. Igrac koji podjednako koristi obe noge je jako tezak za cuvanje. Da dodam, ne gusi mnogo loptu i nije dosao da bude najbolji igrac vec da pomogne ekipi. Bice on dobar.

avatar
Vladan Rajcic-Koja
Tuesday, 12.09.2017
23:27

Dembele je jos stegnut , tek ce on da se razigra..

avatar
Bojan100
Wednesday, 13.09.2017
12:46

Odlican koment ,sve na mjestu ,svaka cast , odusevilo me je to sto si napisao za Semeda ,skoro ga niko nije pomenuo ,a uz Mesija najbolji je bio sinoc...slazem se i za nastavak komentara!

avatar
Rise up
Tuesday, 12.09.2017
23:06

Nisam ocekivao da Barselona nadigra Juventus mada je bilo mucenja 1 poluvreme.Mesi genije bio je prevaga Iniesta isto svaki potez magija.Semedo je strasan igrac.Cela odbrana dobra osim Pike.Suarez bolje da smanji pricu i svadjanje po terenu, dosta gresaka je imao.

avatar
ixyco96
Wednesday, 13.09.2017
00:43

zasto Pique? o.O

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 12.09.2017
23:01

Cestitke onom liku sto je rekao juce Mesi daje dva gola i jedan Rakitc. Takodje cestitke meni za 5+.

avatar
Dodaaa-ktbffh
Wednesday, 13.09.2017
00:03

Ja uhvatio PSG 5+,3 , 10 kvota cinila mi se fina jos uz Sredera,Porzingisa i Dragica i lijep tiketic :)..Cekamo sutra da se nastavi lom :D..

avatar
Nemanja K Xavi
Wednesday, 13.09.2017
12:36

Svaki iole poznavalac je uhvatio psg 3+

avatar
A.Shevchenko 7
Tuesday, 12.09.2017
23:01

Lep povratak u LS i dobar rezultat iz Rima, jako bitan mec u sledecem kolu protiv Atletika u Spaniji! Ajmo CFC!

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 12.09.2017
23:09

Idemo lagano oni ce biti malo pod pritiskom i uz cvrstu odbranu i fajt damo jedan, dva gola iz kontre preko Azara i Morate i to je to. E za taj mec Bakajoko-Kante u sredini Fabregas nije potreban.

avatar
Steffi
Tuesday, 12.09.2017
22:58

Dibalu porediti sa Mesijem je komedija, Iniesta, Umtiti i Semedo pokidali, Suarez los. Bice jos bolje, pao je i Bufon, Juve slabo, Iguain od 90 miliona?

avatar
Bojan100
Wednesday, 13.09.2017
12:48

Koment za 10 + ,sve si objasnio ! Bravo

avatar
Golzalo Higuain
Tuesday, 12.09.2017
22:56

formacija nije bitna, bitan je stav igrača. ovakvo razmisljanje u ovih 21 godinu otkako pratim fudbal jos nisam vidio. Inace ni u ratu nije bitna formacija nego stav vojnika... najgore kad si glup, kad ti Bog nije dao da shvatis. Ima nažalost glupih ljudi koji se smatraju strucnjacima u svom poslu kao ovaj veoma glup covjek alegri. Kako mi je zao sto nije prošle godine stavio isto ovu formaciju 433 barselona bi razvalila juve i odlično ne bi onako uzivao do finala i vidio nas kao šampione, nego bi fino ispali odmah od barse i sve super. nadam otkazu na kraju sezone, a onda ce naravno slijediti kraj karijere covjeka veoma glupa čovjeka.

avatar
ixyco96
Wednesday, 13.09.2017
00:48

juventus nije igrao 4-3-3 ?

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 13.09.2017
03:55

I ja smatram da je Alegri prosecan trener i sigurno ne za velikana poput Juventusa... ali moje misljenje nije bitno u ovoj prici

avatar
Chelseamacedonia
Tuesday, 12.09.2017
22:55

Don Antonio Conte

avatar
theDarkKnightRises
Wednesday, 13.09.2017
00:51

Pa Vardar je jaci od onog tima Sto je Chelsea pobedio ne razumem sta se toliko radujete

avatar
Chelseamacedonia
Friday, 15.09.2017
18:35

pa Vardar je bolji i od Bazela!

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 12.09.2017
22:54

..juventusove navijace na sportskim.com ni foreznicari nac ne mogu :D

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 12.09.2017
23:11

Sta bre ? Pa prvih nekoliko komentara, bas na ovoj vesti je od navijaca Juventusa. A cek, sto ti ne spavas, pa tvoj tim igra tek za vikend..

avatar
Rasel Krou
Tuesday, 12.09.2017
23:17

Kao ni Intera u LS.

avatar
Tuesday, 12.09.2017
22:53

Raduje me ovakva Barsa. Koliko su oni i Real bolji toliko vise pruzaju od sebe. Messi svaka cast respekt👌 A Rasford daje gol na vecinu debija. Samo napred momak.

avatar
lonchy2909
Tuesday, 12.09.2017
23:14

Upravo sam provjerio za Rashorda. Dao gol na debiju I lige sampiona i, europske lige, na debiju Premijer lige, na debiju u oba kupa, na prvom mecu I za u 21 I za A tim. Dodao bi tu jos I golja na debiju protiv cityja koji mi je ostao u sjecanju, kada klinac od 18 razbije sam cijelu odbranu cityja.

avatar
lonchy2909
Tuesday, 12.09.2017
23:14

Upravo sam provjerio za Rashorda. Dao gol na debiju I lige sampiona i, europske lige, na debiju Premijer lige, na debiju u oba kupa, na prvom mecu I za u 21 I za A tim. Dodao bi tu jos I golja na debiju protiv cityja koji mi je ostao u sjecanju, kada klinac od 18 razbije sam cijelu odbranu cityja.

avatar
Blackmamba24
Tuesday, 12.09.2017
22:53

Kako Konte zna koje igrace dovodi, da su mu ispunili sve zelje haos...

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 12.09.2017
23:48

Ja sam o tome i pisao pre pocetka sezone. Da covek zna koje igrace zeli i kakvi mu trebaju. Odlicno ih uklopi u sistem. Ali su neke zelje zaista bile nerealne, tako da nema nerviranja.

avatar
Plava Horda
Tuesday, 12.09.2017
22:53

Povratak engleza u velikom stilu. Kakav gol Zapakoste.

avatar
Chelseamacedonia
Friday, 15.09.2017
18:36

Raduhem se samo za Chelzi, Liverpool i City.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 12.09.2017
22:52

Ljudi moji sta je Messi radio na ovoj utakmici,svuda ga je bilo,genije kakav se vise nikada nece roditi...Pa on je 3 klase ispred Ronalda,zaista je tako...Ne preuvelicavam.Ronaldo je fenomenalan golgeter,ali zasita je smijesno ga uporedjivati sa ovim nenormalnim fudbalskim genijem.

avatar
Hala Madrid RM
Tuesday, 12.09.2017
22:56

Smaras covece boziji. Ronaldo osvaja ZL uzeo sve trofeje a ti i dalje meljes ko baba neka jedno te isto.

avatar
Vladan Rajcic-Koja
Tuesday, 12.09.2017
23:31

Zlatna lopta zbog uspeha reala , a sto se tice cinjenice ko je najbolji , to se pokazalo i veceras . To sto Messi radi to niko nikada nece , samo ljudi koji su kontrasi ce reci suprotno .. Zlatna lopta se treba Messiu dodeliti trajno jer realno je sto kaze ovaj decko gore , tri klase iznad svih...

avatar
Boixos_Nois
Tuesday, 12.09.2017
23:22

Ronaldo bez Reala ne bi osvojio ništa.

avatar
Golzalo Higuain
Tuesday, 12.09.2017
22:57

pa radi kad igra protiv pogresne formacije i kad igra protiv igraca s klupe.

avatar
The Truth
Tuesday, 12.09.2017
22:52

Mesi stvarno sam na ledjima nosi citav tim,stvarno je igracina,neverovatan je. Ne morate ga voleti,ali ako ga ne postujete onda ne volite ovaj sport.Juve-ova odbrana danas jako lose izgledala,bez Kjelinija i Hovedesa i naravno Bonucija to ne lici ni na sta.Barzalji je vise star,njegovo vreme je isteklo.De Siljo nije kalibar za Juve po mom misljenju.A Alex Sandro precenjen,da nisam na Internetu video da je igrao ne bih znao da je bio na terenu.

avatar
masimomorati
Tuesday, 12.09.2017
22:51

...ROFL. Barselona najlosija u posljednjih 10 godina i ovako otrese prvaka Italije...

avatar
Golzalo Higuain
Tuesday, 12.09.2017
22:57

pa da se razumijes u fudbal bilo bi ti jasno zašto

avatar
Nemanja K Xavi
Wednesday, 13.09.2017
12:39

COvek koji drzi gonzala higuaina na slici to kaze

avatar
iL dRaGoNe
Tuesday, 12.09.2017
22:51

Ja igrao Barselonu na golove od 0 do 1 mislio bice tesno, pogle sta napravise ovima ko da su igrali sa Zeljeznicarom, rastavili ih na proste cinioce. Necu vise kladionicu da igram nikad ...

avatar
Маркус19
Tuesday, 12.09.2017
22:59

ПА ЛЕГЕНДО МОЈА, НАСМЕЈАО СИ МЕ ДО СУЗА, ХВАЛА БРАТЕ!!!

avatar
Mr Don
Tuesday, 12.09.2017
22:51

Suarez lik ne moze da doda jedan tacan pas, bas je van forme nadam se da ce da ga to brzo prodje. Mesi bi morao malo vise da forsira Dembelea a ne Suareza, ali dobro tek je dosao u klub. Inace Alba i Semedo ce da pokidaju ovu sezonu.

avatar
Vladan Rajcic-Koja
Tuesday, 12.09.2017
23:31

Polako , proradice zuba kad bude trebalo..

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 12.09.2017
22:50

Da li je Dybala vec sada najbolji igrac na svetu? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

avatar
AlexPFC
Tuesday, 12.09.2017
22:49

Mesi je fenomenalan fudbaler. Sa kakvom lakoćom on igra to je prosto neverovatno. Odlazak Nejmara se neće ni osetiti.

avatar
Miloš Gračanin
Tuesday, 12.09.2017
23:07

I ja tako mislim, Dembele željan igre i dokazivanja, a Mesi igra kao od šale!

avatar
lamps8
Tuesday, 12.09.2017
22:49

dobro smo odigrali naredna utakmica u ls sa atetikom moze da bude presudna za prvo mesto.

avatar
Liga BBVA
Tuesday, 12.09.2017
22:49

Začudilo me što Atletiko nije dobio Romu u gostima, ostalo mi je više-manje očekivano.

avatar
Saša MKD
Tuesday, 12.09.2017
22:48

Jel se još uvek postavlja ono pitanje ko je bolji, Dibala ili Mesi. Ja nisam mogao da ocenim jer Dibalu nisam video večeras.

avatar
НС
Tuesday, 12.09.2017
22:54

Видећеш га у сновима вероватно :) хахах

avatar
Saša MKD
Tuesday, 12.09.2017
23:18

Jel se to nasmeja na glupost što si napisao. Još uvek nisi odgovorio na ono od pre neki dan, verovatno zato što ti je inteligentni domet da pišeš po jednu rečenicu s kojom misliš da ćeš povrediti nekoga.

avatar
Golzalo Higuain
Tuesday, 12.09.2017
22:58

logično, jer je igrao krilo a lik je prespor i nije krilo, bolje je bilo da nije nikako igrao

avatar
Devile
Tuesday, 12.09.2017
22:48
avatar
DJOMLA CFC
Tuesday, 12.09.2017
22:47

Bravo Chelsea..Ovi nisu nikakvo mjerilo snage,ali ne mogu da ne spomenem gol Zapakoste..Covjek dobi od golmana loptu,pretrca pola igralista i zum..Svaka mu cast..Koliko golova veceras,ovo smo svi cekali,na 8 tekmi 28 golova,LS se vratilaa..

avatar
Dodaaa-ktbffh
Wednesday, 13.09.2017
00:13

Kes se vratio,pusti LS haha :D..

avatar
lonchy2909
Tuesday, 12.09.2017
22:47

Bravo United! Atletiko bolji svih 90 minuta I zasluzio je tri boda, ali nisu imali srece na kraju!

avatar
zico
Tuesday, 12.09.2017
22:47

jedino messi moze ovako sam da unisti juve...niko drugi u istoriji fudbala

avatar
Nikola Jokic
Tuesday, 12.09.2017
22:47

Despasito , pa kaze Zapakosta ahhahah

avatar
madridistatill_i_die
Tuesday, 12.09.2017
22:47

Juve ni blizu ekipe iz prošle sezone, nemaju desnog beka a štoperi nisu taj kvalitet, kod trećeg gola Benatia samo posmatra pogledom Mesija. Dibala užasno precenjen igrač, nestao kao i u Kardifu.

avatar
Dodaaa-ktbffh
Wednesday, 13.09.2017
00:15

Stvarno mislis da je Benatia sposoban cuvati ovog cudaka?hahaa nema sanse lik je sa druge planete definitivno..

avatar
madridistatill_i_die
Wednesday, 13.09.2017
23:01

Ono nije nikakav poseban potez bio, isključivo statičnost odbrambenog igrača koja je nedopustiva za klub kao što je Juve.

avatar
The Prince
Tuesday, 12.09.2017
22:47

Spavaš li mirno Arsene Vengeru?nVolim ovako mešovito,biju sa svih strana.💪💪💪💪💙CFC

avatar
Mirsoxc
Tuesday, 12.09.2017
23:17

Kralju igrali ste protiv Qarabaga najlošije ekipe u ovom takmičenju

avatar
Al(a)din
Wednesday, 13.09.2017
10:43

Ma pusti ih, njima je Karabag Barsa, Bayern i drugi jaki klubovi

avatar
theDarkKnightRises
Wednesday, 13.09.2017
00:55

Uopste mi nije jasno...Raduju se Kao da su dobili Real nemam komentar

avatar
FanEngleskogfudbala
Wednesday, 13.09.2017
00:29

Nisu lošiji od Olimpijakosa,Apoela,Maribora...

avatar
Don Andres
Tuesday, 12.09.2017
22:46

barsin trio MMM takodje pokidao (: rakitic je najgori fudbaler svih vremena.. na koju foru on igra fudbal nikada mi nece biti jasno..umtiti semedo i alba jako dobri.. pike panj.. iniesta izuzetan, buskec dosta dobar, suarez potpuno van igre, bukvalno. kako da igra kad su ga stavili u aut da trci fakticki. potpuno nejasna odluka.. dembele pogubljen u vremenu i prostoru ali to se i ocekuje na pocetku posebno u jacim mecevima.. sve u svemu ok vece..

avatar
Breaking Bad
Tuesday, 12.09.2017
23:33

Suarez je realno panj zadnjih godinu dana, nije to onaj ubica koji grize 90 minuta, sad i promaši često, ne znam kako ga neki navijači Barse nazivaju najboljim napadačem svijeta.

avatar
Nemanja K Xavi
Wednesday, 13.09.2017
12:43

Meni je to jasno, meni nije jasno kako neki navijaci Reala nazivaju Benzemu najboljim

avatar
Stefmajster
Wednesday, 13.09.2017
08:30

raktic zadnje dve utakmice igra kao preporodjen i fenomenalan je!

avatar
NIKE
Tuesday, 12.09.2017
22:46

Zapakosta će zacementirati Mozesa za klupu, danas je bio igrač utakmice po meni. Jedino još da pofalim Messija, momak je uništio Juve.

avatar
Wednesday, 13.09.2017
00:19

Ma Conte je majstor, nije on đžabe osvojio Englesku Ligu, nanjišio je Zapakostu i pogodio je. Bravo!

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 13.09.2017
00:54

Ja se nadam da hoce, Moses je najslabija karika u timu. Neprepoznatljiv je vec dugo, dugo vremena.

avatar
Visca el Barcaa
Tuesday, 12.09.2017
22:46

Ajmooo...💪💪

avatar
Rasel Krou
Tuesday, 12.09.2017
22:45

Juve je bio oslabljen, bez tri prvotimca ali ne treba traziti alibi, Barsa bila dosta bolja, Mesi pokazao da je fudbalskim majstorima potrebno jako malo da pokazu klasu.

avatar
Golzalo Higuain
Tuesday, 12.09.2017
22:59

pet prvotimaca

avatar
Rasel Krou
Tuesday, 12.09.2017
23:25

Zavisi kako se gleda, Kjelini, Kedira i Kvadrado su po meni iz prve postave, Mandzukic sumnjam da ce igrati za prvu, Costa i Kvadrado po krilima, Higuain najistureniji a Dibala iza njega. Kjelini stoperski tandem sa Barzaljijem ili Benatijom, Hovedes ne vjerujem da ce odma biti prvotimac. Kedira u sredinu sa Pjanicem, 4-2-3-1, tako ja vidim prvu postavu, mozda grijesim. Sa Alegrijem je sve moguce.

avatar
FanEngleskogfudbala
Tuesday, 12.09.2017
22:45

Za Karabag je veliki uspeh što su ušli u LŠ,nije trebao Čelsi baš da se iživljava.Junajted lagano.A šta je sa Juventusom,njihova odbrana bez Bonućija i Kjelinija nije ništa bolja od Liverpulove,duva sa svih strana,Barsa se igrala.Iznenađenje dana definitivno poraz Benfike!

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 12.09.2017
23:00

Moze da se desi da bude gol razlika bitna u omeru sa Romom i Atletikom naravno da je bitno. Drugo nije se izivljavao zamisli da je igrao Morata i i Azar je igrao samo pola sata.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 12.09.2017
23:07

Pa iskreno da ti kazem i nisu se izivljavali. Igrali su sa pola snage, ali padali su golovi bas lako..

avatar
Tuesday, 12.09.2017
22:45

Rashford je najbolji igrac na planeti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GGMU

avatar
Damian Lillard
Tuesday, 12.09.2017
22:50

Posle Zapakoste

avatar
Маркус19
Tuesday, 12.09.2017
23:03

Не претеруј. Добар је, али далеко од најбољег

avatar
Steffi
Tuesday, 12.09.2017
22:45
avatar
Pierluigi Collina
Tuesday, 12.09.2017
22:45

Moj kolega Skomina se malko pogubio sa faulovima i žutim kartonima, malo više na štetu Barse, ali dobro, nije na kraju uticao na rezultat.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 12.09.2017
22:45

Auuu kakva moc! Rekoh ja juce poklon kvota 3.50 na 5+. Morata, Zapakosta, Bakajoko, Ridiger ne zna se ko je vece pojacanje. Bakajoko danas gol i asistencija bolji ucinak nego sto ce Matic da ima na kraju sezone. Kakva golcina Zapakoste gol meseca! Idemo Arsenal je na redu ne mora 6:0 ali bar tri razlike. Pa onda rezervisti protiv Notingema Mosunda, Kenedi, Bacuaji da rokne par golova opet i onda da spustimo Siti. Odlican rezultat za nas i iz Rima. Mada sa ovakvom snagom ne treba da gledamo rivale jer su nebitni. To sto ce Konte da uradi sa Celsijem u narednoj deceniji bice nezapamceno zapamtite!

avatar
ElNino
Tuesday, 12.09.2017
22:54

'bice nezapamceno '... Jel si ti svestan sta govoriš?

avatar
Nikola Jokic
Tuesday, 12.09.2017
22:58

tako je brate mili moj

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 12.09.2017
22:44

Povlacim ono sto rekoh za Juve, sa De Siljom i bez zamene napadati LS. Celsi necu ni da komentarisem, jer Karabag ne bi mogao ni u Championshipu da igra. Zapakosta deluje kao ok igrac, i ne znam sto nije odmarao Alonso.

avatar
Golzalo Higuain
Tuesday, 12.09.2017
23:00

bice stefan u drugom dijelu, a od napada na Lš nema ništa sa 433 to je svakom jasno osim onom ko se ne razumije u fudbal kao alegriju

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 12.09.2017
23:13

Vala i Stefan u godinama je za ovog nesretnika drmr za fudbal.

avatar
Lecter
Tuesday, 12.09.2017
22:44

Znam da ce mnogi napisati da je Juventus bio oslabljen i slicne price ali ovo je Juventus nije Kaljari.Zasluzena pobjeda ali bez euforije tek su ovo grupe samo je pitanje ko ce sa prve a ko sa druge pozicije u nokaut fazu.Mesi je dao gol Bufonu da ne smaraju pojedini vise,tako su smarali nije dao gol Nojeru,pa nije dao gol Cehu.Eto sledece ce biti nije dao gol Ivici Kralju :) Samo ne shvatam gomilanje desne strane Mesi i Dembele a niko na lijevo krilo.Ja sam mislio da ce ovaj Dembele da igra lijevo to mu je valjda pozicija.

avatar
O\'Sullivan147
Tuesday, 12.09.2017
23:00

Mesi je dobio slobodu,i on je igrao kao lazna devetkai kreirao napade ali nije ni meni jasno zasto je Dembele igrao desno stvarno?

avatar
BarsaSaMarsa10
Tuesday, 12.09.2017
23:24

Nije, Dembele je igrao uglavnom desno i u Borusiji,mada moze da pokrije i levu stranu...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 12.09.2017
22:44

lose lose moj Juve al bar je dobro sto je prva i nije odlucujuca Valjda nije !!!

avatar
Golzalo Higuain
Tuesday, 12.09.2017
23:01

naravno da je odlucujuca. nema teorije da će farselona izgubiti 3 0 na alian areni

avatar
Nemanja K Xavi
Wednesday, 13.09.2017
12:44

Nevazno je totalno ko je prvi a ko drugi, jer ako si prvi, ne znaci ti da ces dobiti lakseg protivnika

avatar
Tuesday, 12.09.2017
22:44

Moze da prica ko sta hoce, ali uzivanje je gledati mesija. Barsa opet mocna, jednostavno je samlela juventus.

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 12.09.2017
22:44

Dembeleov prvi korak, veoma je brz i podseca na Bejla po prvom koraku, samo ima mnogo bolju tehniku. Mesi lagano, kao sto sam rekao u prognozi Juve nema sta da trazi ove godine. Nadam se el.klasiku u finalu.

avatar
Rasel Krou
Tuesday, 12.09.2017
22:54

Mozes i ti da napises objektivan i korektan komentar, bez provokacija, samo kada hoces.

avatar
Stefmajster
Wednesday, 13.09.2017
08:28

a sto se ti opterecujes sa tim minusima? znaci decja stvar totalno

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 12.09.2017
23:32

Mogu ja uvek da budem objektivan, samo volim da peckam par likova ovde pa se oni cimaju i udaraju mi po 100 minusa.

avatar
LuckyStrike
Tuesday, 12.09.2017
22:43

Barsa dobra... za pohvalu...

avatar
Nemanja K Xavi
Wednesday, 13.09.2017
12:45

Nemoj se mijesat

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 13.09.2017
13:59
avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 12.09.2017
22:43

Karabag je mnogo slabiji od Celsija al 6-0 je za svaku pohvalu. Nisam ocekivao da Barsa lagano dobije Juve,Mesi opasno usao u ovu sezonu. Kad je grupa B u pitanju,Anderleht i Seltik su osudjeni da PSG i Bajern nabijaju gol razliku na njima.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 12.09.2017
23:14

Cestitke na pobedi buraz, nisam mogao da gledam Junajted, ali procitah da je bilo prilicno rutinski. Valjda je Pogba lakse povredjen.

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 13.09.2017
00:52

Tek se hvata zalet, kao da Englezi (oni pravi) nisu igrali 10 godina LS, a ne godinu dana, toliko mi nedostajali.. Ljudi se uvek uhvate za ono lose, tako svi pricaju za Kejhila sve najgore, a covek prosle sezone jedan od najboljih strelaca tima u PL. Stoper covece. :D

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 12.09.2017
23:46

Hvala. Moze da se kaze da je bilo rutinski (i to najvise zbog Felainija) al mora to da izgleda dosta bolje. I ja se nadam da je Pogba lakse povredjen al Felaini ga je odmenio odlicno. Bio je na svakom delu terena i jos jednom je pokazao da pojedini mogu da ga pljuju do mile volje,on uvek daje sve od sebe i odigra kako treba. Razapeli ga zbog jedne greske protiv Evertona,kao da bi mi sa tom pobedom osvojili titulu...

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 12.09.2017
22:43

Celsi odlican, sa pola gasa, sve sanse iskoristene. Nemam koga da izdvojim, ovo je bila kao trening-utakmica, svi su bili odlicni. Jedino me Ridiger pomalo zabrinjava, uma njemu da padne koncentracija ponekad, a to ce jaci protivnici da kazne. Od Mesija nista novo, velemajstor.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 12.09.2017
22:58

Jedini koji zabrinjava je Kejhil, opet opasan start mogao je crveni ladno da dobije i to skroz bez potrebe na protivnickoj polovini. Ridiger i Kristensen moraju da igraju pre njega. Ridiger ima takav stil da deluje zbunjeno ali je odlican. Sva pojacanja pun pogodak. Mi sad imamo dubinu sjajne igrace sledece leto samo dovesti dva vrhunska igraca ako moze levi bek i desno krilo (Sandro i Grizman) a ako ne moze nema potrebe da dovodimo bilo koga.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 12.09.2017
23:16

Krilo bas treba, zao mi Vitolo sto nije dosao, dodao bi sirinu i na toj poziciji. Sandro nema potrebe, Alonso je odlican, a i Zapakosta, Aspi i Kenedi mogu da popune tu poziciju.

avatar
Adnan
Tuesday, 12.09.2017
22:43

Junajted mora bolje iskoristiti Felainija i Janga,niko nije bolji i dominantniji u zraku od Fele,a Jang ima jedan od najboljih centaršuteva u ligi.Umjesto sto navaljuju da uđu u gol kroz sredinu gdje ih ceka po 6 igraca,samo preko krila.

avatar
Chelseamacedonia
Tuesday, 12.09.2017
22:57

Felajinija se koristi samo leto kad ima Sunca, dobar je senku na terenu.

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 15.09.2017
19:31

Prvo pogledaj utkmicu ko je igrao bunker nasi stoperi bili na centru igrali smo viktorije sa bazelom.. a taj Bazel je Real za Karabag ko je jos cuo za njih prije,nisam siguran ni dal sam tacno napiso toliku su poznati...samo poredzenje Bazela i Karabaga dovoljno govori o tvome znanju o nogometu.

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 13.09.2017
01:52

Stvarno sam iznenadzen pozitivno igrom felainija nije vraco u nazad loptu...covjek upisao gol i asisteniciju jos ce Mou od njega napraviti igracinu😁 pisalo se da ce iduce ljeto napustiti junajted tesko nakon Mourinjovih reci da mi ne razumijemo koliko je Felaini njemu bitan. Pogba je povredzen znaci Fela i Matic pocinju protiv evertona koji ce biti stimulisan jer mogla bi se i kumanu stolica zatresti.

avatar
La bestia negra
Tuesday, 12.09.2017
22:43

Vau protiv mocnog Seltika,bas me zanima kako ce protiv Bajerna koji mi ne uliva poverenje ovaj Anceloti je nekako tunjav sav,ali svakako su jaci od ovih placenika.Zapakostin gol i to na debiju zasluzuje posebnu rubriku Konte ubada sa bekovima,Iguain PANJINA !

avatar
bonfim
Tuesday, 12.09.2017
22:43

ja ne vidim ko moze ove godine da zaustavi PSZ da ne uzme LS? jeziva ekipa

avatar
Lecter
Tuesday, 12.09.2017
22:55

Pa ako su mjerilo Dizon i Mec ili Seltik nocas onda stvarno Psz niko nista nece moci :)

avatar
jedan je maradona
Tuesday, 12.09.2017
22:56
avatar
Barca4ever
Tuesday, 12.09.2017
22:42

Kada je Iniesta na nivou nema brige.Covek je majstor kao i Mesi. Koliko ove sezone samo znaci Semedo,odlican je igrac.Dembele se jos nije oslobodio ali volim sto ne komplikuje.Umtiti sjajan. Rakitic u drugom solidan u prvom los.Dobro su igrali mada je Juve oslabljen ali mi se cini da je Juve svake godine sve slabiji,posle svakog prelaznog roka su slabiji. Ne znam zbog cega uvodi Gomesa pre Denisa.

avatar
Jason
Tuesday, 12.09.2017
22:42

Veliko mucenje sve do Mesijevog gola, dosta me podsetilo na igru iz prosle sezone.Bravo Mesi, konacno si dao gol Bufonu.Koliko ekipi znaci kad imas pravog desnog beka, a ne ono mucenje sa Robertom.Drugo poluvreme odlicno i tako i treba da se nastavi.Idemo dalje

avatar
The KING(visionary)
Tuesday, 12.09.2017
22:42

Zapakosta nas Zambrota,odmah golcina i asistencija,a i onaj neki Bakajoko koji nije dorastao mocnom Maticu gol i asistencija.LOL

avatar
MANUTD
Tuesday, 12.09.2017
22:51

Mocni Konte izveo skoro prvu postavu protiv jos mocnijeg KARABAGA lol

avatar
Chelseamacedonia
Friday, 15.09.2017
18:40

Qarabag je jaci od Bazela za dvije kllase, dok Chelzi igrao trecim sostavom a united prvim. 6 mesto vam ne gine ove godine to ti ja garantujem.

avatar
Braćala
Wednesday, 13.09.2017
16:25

Celsi izveo kombinovani sastav,Junajted izveo najjaci protiv Bazela. O cemu pricas decko?

avatar
MANUTD
Wednesday, 13.09.2017
01:07

@Nicklas Bendtner - 8 igraca prve postave. Necemo racunati Azara koji nije spreman.

avatar
Nicklas Bendtner
Tuesday, 12.09.2017
23:16

Kako prvu postavu a 6 od 7 likova sto su bili na klupi su standardni u prvoj postavi. Prvo pogledaj pa onda komentarisi. Druga stvar vidim Junajted nije izveo na teren Pogbu, Matica, Mihtarijana, Lukakua.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 12.09.2017
22:57

Nisi ziv dok ne spomenes Matica. Nisam gledao Celsi ali sam na pregledu video da je Zapakosta hteo da centrita,pogledao ka igracu u sesnaestercu i uputio loptu. Videlo se da nije hteo da sutne al na kraju ispalo perfektno.

avatar
Stefmajster
Tuesday, 12.09.2017
22:42

6 zlatna lopta na pragu... bravo Barsa, bravo Messi!

avatar
Tuesday, 12.09.2017
22:59

Messi-GENIJE. Kako bih ga volio vidjeti u dresu Manchester United ali izgleda da to nikada necu vidjeti. Drago mi je zbog tebe, jer navijas za Barcu, gledas ga svaki tjedan, sigurno je užitak i privilegija!

avatar
Stefmajster
Tuesday, 12.09.2017
23:27

ne propustam :) i nadam se da nece nikad doci dan kad on mora u penziju :)

avatar
madridistatill_i_die
Tuesday, 12.09.2017
23:10

Mislim da je previše rano da prognoziraš ZL za 2018. godinu.

avatar
Маркус19
Tuesday, 12.09.2017
22:42

Мурињо је морао да одмори неке првотимце... Погба се повредио, али то је можда и добро. Нека се одмори, само да се врати до половине октобра, за дерби. Драго ми је због Лукакуа и Рашфорда... ГГМУ!

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 12.09.2017
23:53

Ima Ander mašina 😉

avatar
Маркус19
Wednesday, 13.09.2017
00:25

Управо тако! Не знам што га сви куде, кад прокључа баскијска крв неће да буде пријатно!!!

avatar
xenon 1989
Tuesday, 12.09.2017
22:42

I šta ćemo sad posle 2 gola Bufonu? A da, pa nije ništa napravio sa reprezentacijom Argentine, znači rupa od igrača. :D:D:D

avatar
Roj Kin 16
Tuesday, 12.09.2017
22:41

Je li bolji Mesi ili Dibala sportske.net???

avatar
MANUTD
Tuesday, 12.09.2017
22:41

Lukaku 6 pogodaka a septembar tek poceo. Lagana utakmica, Bazel bez sanse.

avatar
Chelseamacedonia
Tuesday, 12.09.2017
22:58

normalno bez sanse kad igra Bus ekipa sa Bus trenerom.

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 13.09.2017
02:08

Pa kad neki tim igra bus jos ako je uigran tesko je dati gol..kod nas su stoperi bili na 40 m od bazelovog gola koliko su se branili.

avatar
Rasel Krou
Tuesday, 12.09.2017
22:59

Lukaku ce dati preko 40 golova ove sezone u svim takmicenjima.

avatar
ofsajd
Tuesday, 12.09.2017
22:41

kakva prva dva gola celzija ono je neverovatno... mesiju cestitke sto je konacno probio led protiv bufona... a sto se tice PSG... iskreno da covek ne poveruje kojom brzinom ljudi igraju

avatar
Roj Kin 16
Tuesday, 12.09.2017
22:41

Uzdizanje Mbapea se nastavlja. Što ne napišete da je Rašford davao golove na debiju u LE i na debiju u LŠ? Isto kao tinejdžer.. Svaka čast i Mbapeu.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 12.09.2017
22:55

Na debiju u LE,LS,PL i za reprezentaciju. Mozda je i na debiju u nekom kupu al se ne secam.

avatar
Roj Kin 16
Wednesday, 13.09.2017
01:02

Sve znam, nego nisam htio da nabrajam, nego reko samo ova evropska takmičenja :)))))

avatar
lonchy2909
Tuesday, 12.09.2017
23:11

Zaboravio si I na debiju Premijer ligi, zatim Liga kupu I fa kupu, kao I na debijima za A tim I za u 21 engleske. Covjek je na svim debijima dao gol. Upravo potvrdjeno na sajtu kluba.

avatar
JUVENTIN
Tuesday, 12.09.2017
22:41

Razbio nas mesi,nasa desetka ocajna,kao i svi izuzev mozda matuidija

avatar
_MUFC_
Tuesday, 12.09.2017
22:41

Odličan početak LŠ.Diktirali smo tempo tokom čitave utakmice i uspješno odradili posao.Rašford na debiju u LŠ postigao gol.Fantastično! Nadam se da Pogba nije ozbiljnije povrijeđen.GGMU!

avatar
Chelseamacedonia
Friday, 15.09.2017
18:47

protiv nepobedljivog Bazela? LoL

avatar
Umtiti legenda
Tuesday, 12.09.2017
22:41

Mesi,Iniesta=magija

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 12.09.2017
22:41

Juventus nece ni u Italiji biti prvi. Sa ovom odbranom gde je jedino dobar Sandro ne mogu dalje od osmine finala. Barselona nista specijalno, individualni kvalitet . Celzi gazi zapa zverina !

avatar
Tuesday, 12.09.2017
22:54

Bit ce Juve opet prvak Italije, ne vidim tko moze ispred njih...

avatar
Al(a)din
Tuesday, 12.09.2017
23:45

Zverine se ne pokazuju protiv Karabaga iz Azerbejdzana

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 12.09.2017
23:19
avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 12.09.2017
22:40

Marsijal i Rasford klasika. Ko pocne utakmicu ne daje nikakav doprinos igri al kad neko od njjih udje sa klupe,gol ili asistencija obavezno. I Rasford na jos jednom debiju dao gol,on i Asensio su doktori sto se toga tice.

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 12.09.2017
22:40

Ma ovo je rutina za pocetak,izdvojio bih samo golcinu Zappacoste :D

avatar
Can Demir1
Tuesday, 12.09.2017
22:40

Sjajne golčine Zapakoste i Pedra.. laganica na Bridžu 6-0 rutina sa 60% snage.

avatar
Nemanja K Xavi
Wednesday, 13.09.2017
12:47

Nema sta, sila ste, grupu cete da prodjete i onda u nokaut fazi, ispadate, kao i svi englezi

avatar
Chelseamacedonia
Friday, 15.09.2017
18:49

nismo mi united da ispadamo.

avatar
Japanac
Tuesday, 12.09.2017
22:40

Cestitke za Barcelona,to je ta razlika Mesija i Dybale,bice bolje,Forza Juveee

avatar
Juventino SS
Tuesday, 12.09.2017
22:40

Do gola Mesija konkretnije šanse za Juventus, mora Alegri dosta da radi na uigravanju novajlija, Mesi je bio fantastičan večeras, šamar na vreme za Juve i nema mesta panici, biće to bolje sigurno, Valverde radi opasan posao za sad, čestitke Barseloni na zasluženoj pobedi, prošle sezone je Juve bio raspoloženiji, večeras Barsa.

avatar
Adnan
Tuesday, 12.09.2017
22:40

S kim je Barsa igrala,sa Norvičem?

avatar
Chelseamacedonia
Friday, 15.09.2017
18:49

a skim je united igrao sa Sloga Kraljevo ravan Bazelu?

avatar
Al(a)din
Tuesday, 12.09.2017
22:40

Penal nije bio za Bayern, ali zasluzeni crveni karton. Ponisten Zuleu cisti gol, ali se definitivno videlo da nisu bili bas zainteresovani, sto ne bi smelo da se dogadja

avatar
El Matador PFC-FCB
Tuesday, 12.09.2017
23:02

Osećam da će sa Nagelsmanom doći onaj pravi Bajern! Mašina koja je sa Hajnkesom mlela sve redom.Bajern MORA da vodi Nemac!

avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 13.09.2017
00:09

Dao je intervju za Bild u kome je otkrio da grade kuću u Minhenu,da su mu žena i deca već tamo plus rođen nedaleko od Minhena. Dovoljno da se shvati o čemu je reč. Sigurno u Januaru Nagelsman preuzima ekipu.

avatar
Al(a)din
Tuesday, 12.09.2017
23:44

I ja se njemu nadam i da nas vodi bar 40 godina, ipak je covek izjavio da mu je Bayern san

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 12.09.2017
23:19

Nista od nagelsmana

avatar
P. S.
Tuesday, 12.09.2017
22:40

Bolji rezultat od igre zahvaljujući nažalost jedinom fudbaleru Barse koji može da postigne gol iz akcije. Ako se po jutru dan poznaje od Dembelea neće biti baš mnogo koristi, a od Paulinja još manje. Pored odličnog Messija lepo je ponovo videti Iniestu na svom nivou.

avatar
mak_juventino
Tuesday, 12.09.2017
22:39

Buffon ne moze sam ...

avatar
Goran.984
Tuesday, 12.09.2017
22:39

Jako lose..al idemo dalje..FJ

avatar
Tuesday, 12.09.2017
22:53

Mislio sam da cete pobjediti, kad ono opet razocaranje. Gdje je problem?

avatar
Tuesday, 12.09.2017
23:48

Ma bit ce sve dobro, Juve ime fantasticnu momcad, ali sumnjam u Buffona, ipak mu je 39 godina.

avatar
Goran.984
Tuesday, 12.09.2017
23:38

Problem je u glavi...nista vise... Dizace Juve formu,tu nema dileme,ali ne smje se ovako prilaziti mecu...