LŠ - PAO spasio čast domaćina, Dinamo u problemu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 28.07.2015.
22:56
Izvor: Sportske.net

Fenerbahče i Šahtjor odigrali derbi bez pobednika, Monako slavio, Dinamo bez pobede na Maksimiru.

BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis
BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Jedina ekipa koja je u utorak zabeležila pobedu na svom terenu u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona jeste Panatinaikos koji je slavio protiv Klub Briža iako su gosti imali prednost.

U 10. minutu su poveli gosti preko Bolingoli-Mbombe, ali su domaći izjednačili do kraja poluvremena preko Berga koji je u ovm delu igre promašio i penal. Iskupio se 3 minuta kasnije, da bi pred sam odlazak na odmor Sančez dobio crveni karton zbog veoma, veoma nesmotrenog starta.

Ipak, Pao dolazi do pobede u 65. minutu sa igračem manje nakon penala, a strelac je bio Karelis.

Izjednačena utakmica viđena je u Turskoj gde su se sastali Fenerbahče i Šahtjor iz Donjecka.

Na debiju Nanija (odigrao ceo meč) i Van Persija (igrao od 68. minuta) domaći tim se nije preterano proslavio, Šahtjor je uspeo da ne primi gol, ali ga nije ni dao tako da nas očekuje velika neizvesnost u Ukrajini.

Monako je golovima Kurcave, Karilja i Pašalića savladao Jang Bojs sa 3:1 (jedini gol za domaće postigao je Nucolo) i tako sebi olakšao posao u revanš meču.

Videoton i BATE su odigrali bez pobednika (0:0) uz solidne partije naših Branislava Danilovića i Filipa Mladenovića, dok Dinamo iz Zagreba nije uspeo da savlada ekipu Moldea na svom terenu pošto je bilo 1:1 na Maksimiru.

Enrikez je postigao gol za prednost "modrih", ali je nakon sjajnog centaršuta sa desne strane izjednačio Molde preko Kamare na asistenciju Linesa.

Ostale rezultate današnjih mečeva možete saznati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Denis Split
Wednesday, 29.07.2015
09:28

Bravo Pašaliću! Zna se čija je škola momak. :)

avatar
Susaeta
Wednesday, 29.07.2015
03:46

I posle kazu Dinamo jak, duplo jaci od Partizana. A oni se jedva provlace kroz ove kvalifikacije, nikakva im je igra. Po meni je Partizan mnogo bolja ekipa, a to ce pokazati i sjutra protiv Steaue!

avatar
Krešo Arsenal
Wednesday, 29.07.2015
17:30

kod dinama je trenutno puno veci jedan drugi probleem od igre i snage..a po imenima su sigurno jaci od partizana, ali atmosfere nema radi vec poznatih stvari..vama sretno