LŠ - Mažiću je suđen odlazak na ostrvo!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.09.2014.
17:43
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski arbitar i njegovi pomoćnici nisu bili u prilici da u prvom kolu LŠ sude Čelsiju i Šalkeu zbog problema administrativne prirode ali se UEFA postarala da srpske sudije u drugom kolu elitnog takmičenja završe na ostrvu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Srpski fudbalski arbitar Milorad Mažić i njegovi pomoćnici nisu bili u prilici da sude na utakmici prvog kola grupne faze Lige šampiona između Čelsija i Šalkea iako im je UEFA ukazala poverenje.

Viziranje pasoša za odlazak na ostrvo nije prošlo po planu, pa je UEFA bila primorana da na "Stamford Bridž" pošalje hrvatsku garnituru sudija koji su zamenili Srbe.

Tri dana pred nastavak takmičenja u Ligi šampiona Unija evropskih fudbalskih asocijacija potrudila se da najbolji srpski sudija i njegovi pomoćnici budu na spisku arbitara koji će deliti pravdu u drugom kolu grupne faze elitnog takmičenja.

Još jednom je UEFA srpske sudije delegirala za meč koji se igra na ostrvu ali je ovoga puta u pitanju ono u Sredozemnom moru. Milorad Mažić i njegovi pomoćnici sudiće duel APOEL - Ajaks koji se u utorak igra u Nikoziji na Kipru.

Reč je o utakmici drugog kola LŠ u grupi "F" u kojoj se još nalaze Barselona i Pari Sen Žermen.

Miloradu Mažiću u Nikoziji će pomagati Milorad Ristić, Dalibor Đurđević, dok će posao iza gol aut linija obavljati Danilo Grujić i Dejan Filipović. Uloga četvrtog sudije pripala je Dejanu Petroviću.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke