LŠ (kvalifikacije) - Vardar ispao, Albanci korak bliže Ligi šampiona!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.07.2015.
22:37
Izvor: Sportske.net

Kompletiran večerašnji program mečeva drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Bez većih iznenađenja, izuzimajući eliminaciju Ludogoreca o kojoj smo izvestili ranije.

BETA/AP Photo/Boris Grdanoski
BETA/AP Photo/Boris Grdanoski

Povezane vesti

Blizu iznenađenja bio je i skopski Vardar, koji je večerašnji revanš pred svojim navijačima dočekao posle obećavajućih 0-0 protiv APOEL-a na Kipru.

Ipak, Skopljanci nisu uspeli da pobede i izbore plasman u treće kolo kvalifikacija, a za utehu im ostaje činjenica da bivši učesnik Lige šampiona nije uspeo da ih savlada u dva meča.

Presudio je večerašnji gol u gostima koji je za Kiprane u 60. minutu postigao De Vinćenti, a konačnih 1-1 postavio je Ljumčevski u nadoknadi vremena.

Danski Midtjiland je rutinski završio posao protiv Linkolna sa Gibraltara. Posle minimalnih 1-0 iz prvog meča, Danci su večeras kao gosti slavili sa 2-0 i overili plasman u sledeće kolo.

Mnogo neizvesnije bilo je u Litvaniji, gde je Žalgiris posle 0-0 u Malmeu večeras pred svojim navijačima poražen od predstavnika Švedske sa 1-0. Gol koji je Malme odveo u treće kolo kvalifikacija postigao je Tinerholm u 55. minutu meča.

Večerašnji program zatvorio je duel Krusejdersa i albanskog Skenderbega, koji je još u prvoj utakmici stekao kapitalnih 4-1.

Revanš u Severnoj Irskoj obeležili su brojni preokreti, da bi na kraju domaćin slavio utešnu pobedu rezultatom 3-2.

Albanci će se u narednoj rundi sastati sa moldavskim Milsamijem, koji je danas eliminisao bugarski Ludogorec, a podsetimo, plasman u treće kolo obezvbedio je i Jopkanovićev Makabi iz Tel Aviva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke