LŠ (kvalifikacije) - Jokan strepeo, a onda se pokrenula ''gol mašina''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.07.2015.
21:23
Izvor: Sportske.net

Slaviša Jokanović uspešno je prebrodio prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu šampiona, sa svojim novim klubom, Makabijem iz Tel Aviva.

maccabi-tlv.co.il
maccabi-tlv.co.il

Povezane vesti

Iako konačan rezultat stvara drugačiju sliku, favorizovanim Izraelcima nije bilo nimalo lako protiv Hibernijansa sa Malte, ekipe koja je početkom drugog poluvremena večerašnjeg meča imala rezultat koji je vodi u treće kolo.

Podsetimo, Maltežani su prvi meč na svom terenu dobili sa 2-1, ali su večeras u revanšu u Tel Avivu poraženi sa 5-1, pa će Jokanovićev tim nastupiti u narednoj rundi takmičenja.

Makabi je večeras poveo u 32. minutu, autogolom napadača gostiju Žoržinja i vođstvom domaćih od 1-0 okončano je prvo poluvreme.

Međutim, posle sedam minuta igre u nastavku, šok za navijače Makabija - Soareš je doneo izjednačenje Hibernijansu, koji je ponovo stekao ukupnu rezultatsku prednost.

Ipak, ubrzo je usledio žestok odgovor Jokanovićevih pulena. Prvo je u 58. minutu domaći tim iznudio jedanaesterac, koji je u gol pretvorio Zehavi, da bi samo tri minuta kasnije Ben Haim povisio na 3-1.

I dalje su domaći imali razloga da strepe, ali kada je u 82. minutu Igiebor postigao četvrti gol za domaće, postalo je jasno da od iznenađenja nema ništa.

U samom finišu ''pukla je i petarda'', a za to se potrudio Zehavi u 90. minutu meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke