LŠ - Ibra iz Londona gleda ka Milanu, Čelsiju propade sezona!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 09.03.2016.
22:34
Izvor: Sportske.net

Zlatan Ibrahimović i ostatak ekipe PSŽ-a odlično su taktički odigrali u Londonu protiv Čelsija i uspešno su nastavili svoj put ka finalu u Milanu. Pobead ukupnim rezultatom 4:2.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Čelsi je morao da spašava sezonu u Ligi šampiona, a nakon ovog poraza mogu da proglase čitavu sezonu neuspešnom. Ekipa Gusa Hidinka je danas poražena i na svom terenu od PSŽ-a rezultatom 1:2, tako da su Parižani četvrti učesnici četvrtfinala Lige šampiona nakon ukupne pobede od 4:2.

Nije dobro počeo Čelsi ovaj meč. Prvo je Dijego Košta imao solidnu priliku da postigne gol u trećem minutu, ali je onda PSŽ preuzeo inicijativu.

Anhel Di Marija je bio nerešiva enigma za odbrambene fudbalere Čelsija, pravio im je dosta problema, bio je svuda po terenu, dok je i Zlatan Ibrahimović u samom napadu mučio štopere plavih.

Prvi gol smo videli u 16. minutu.

Zlatan Ibrahimović je dobio loptu na desnoj strani napada, poslao ju je kroz peterac i odbranu Čelsija na drugu stativu gde je stajao Rabio kome nije bilo teško da je sprovede u mrežu - 0:1.


Samo 11 minuta je trebalo Čelsiju da stigne do izjednačenja na ovom meču.

Bila je to sjajna akcija, prvo je Pedro uklizao i izborio posed, zatim je odigrao sjajni dupli pas sa Vilijanom koji upošljava Koštu, a Španac iz Brazila vara Tijaga Silvu lažnjakom i šalje loptu iza leđa golmana Trapa za 1:1.


Izgledao je Čelsi dosta bolje u tim trenucima, pomislili smo da su zaista spremni da nadoknade zaostatak od 2:1 iz prvog duela. Ipak, to se nije desilo do kraja ovog poluvremena, a ni do kraja ovog meča.

Fabregas i Košta su imali poluprilike do kraja poluvremena, a onda u drugom pad u tempu koji je mnogo više koristio Parižanima. Sve do 65. minuta nije viđena niti jedna prilika na obe strane, a onda odlična za Čelsi i to preko Vilijana. Kevin Trap je prvo Vilijanu odbranio šut, odmah nakon toga i Azaru, rastao je u junaka utakmice ovim odbranama, dobio je dosta i na samopouzdanju.

Jedan od ključnih detalja desio se u 60. minutu kada je Dijego Košta morao da napusti teren zbog povrede.

kurtoa ibrahimovic

Samo dva minuta nakon prilika za Čelsi, šok za ceo "Stamford bridž".

Anhel Di Marija pronalazi Zlatana Ibrahimovića u petercu "Plavaca", a Šveđanin balkanskog porekla nije imao težak zadatak da dokusuri Čelsi kome je nakon ovog gola bilo potrebno da postigne čak tri.

Meč je ušao u mirniju fazu, kao da su se igrači Čelsija i pomirili sa ispadanjem iz Lige šampiona ove sezone već u osmini finala i to od istog rivala koji ih je izbacio prošle godine.

Golove pogledajte OVDE.

Nemanja Matić danas nije igrao, presedeo je meč na klupi, dok je Branislav Ivanović predvodio odbranu Čelsija svih 90 minuta i to kao kapiten.

Dakle, u četvrtfinalu do sada imamo četiri ekipe, a to su Real Madrid, Volfsburg, Benfika i PSŽ.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

80 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 10.03.2016
13:16

Kratki pasovi bez zadrzavanja lopte. Slicno Gvardioli. Blan ozbiljan trener. Svi rezervni igraci PDZ-a bili bi starteri u svim engleskim vecim klubovima. Za nauk:Pare, pare samo pare u vrhunske igrace. To narocito vazi za UTD koji je najbogatiji. I trener koji kapira nove sisteme u fudbalu.

avatar
Thursday, 10.03.2016
11:52

Propali su oni odavno, ne zovu se dzaba plastika.

avatar
Maestro_Chelsea(Sic)
Thursday, 10.03.2016
11:47
avatar
Maestro_Chelsea(Sic)
Thursday, 10.03.2016
11:47

Dobro odigrana utakmica falilo je malo srce

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Thursday, 10.03.2016
11:04

Tuga i jad. Kad imamo zaostatak mi se pred našim navijačima branimo. Costa dobar i willian nije bio loš ostalo jedna velika 0. Azar je u mislima u madridu a. Fabregas kao da ima 100 godine pa nemoze da se pokrene . Nije psg bio boji celsi je bio lošiji. Ova utakmica je pokazala kakva nam je sezona.

avatar
dushanseelny
Thursday, 10.03.2016
09:28

Ako PSG uporno uvrscuju u top 4 ubedljivo najjace ekipe Evrope, hajde da ih vidimo da dobiju nekog ozbiljnog!

avatar
lonchy88
Thursday, 10.03.2016
03:27

Citam ove komentare i bas mi je smijesno.Nevjerovatno je kolio su navijaci Celzija nezadovoljni i kriv im je klub i trener. Citam da im je potreban remont i tako dalje, kako je murinjo sa ovim gubitnicima uzeo titulu prosle sezone. Pa nije problem u ovim gubitnicima, ni u hidinku. Ovo je dobra ekipa, ali problem je sto je Pariz bolji. Poslednjih 5 godina pariz raste iz godine u godinu, a Celzi oscilira. Malo raste, pa malo pada. Najveci problem celzija jeste murinjo, koji je iz ove ekipe izvukao ne maksimum nego 120 posto prosle sezone. i sta se desi ove, igraci su se istrosili, porastao im ego i novcanik!Doslo je do sukoba sa murinjom a svi znamo kakav on ima ego. Pa dok je murinjo bio na klupi, celzi je igrao ocajno ove sezone, bili su 16 ili cak 17 na tabeli. Jedino je wilian igrao, ostali su samo otaljavali posao. Ono sto hocu da porucim navijacima Celzija jeste da odrastu i da prihvate stvari kakve jesu.Psg je trenutno bolja i gladnija ekipa i zato ide dalje.Hidink je samo vatrogasac koji je ugasio pozar. Pod Konteom ce doci bolji dani, ali morate biti strpljivi.Realnost je takva kakva jeste, ali siguran sam da dolaze bolji dani u buducnosti.

avatar
Chelseaaaaa
Thursday, 10.03.2016
02:42

ma sta reci... zasluzeno u svakom slucaju, nismo izgubili od losijeg. nadao sam se produzecima....ali eto...nadam se da ce ovaj tranfer rok biti odradjen da valja. ako je golman najbolji igrac naseg tima na utakmici onda je tu nesto trulo... losa sezona u pm...

avatar
Paklena pomorandza
Thursday, 10.03.2016
01:57

Za ovaj poraz veliku zaslugu ima i sam Hiding...zasto nije ubacio Remija?...Toliko sam se nervirao veceras kao da mi rodjeni otac vodi ekipu,posle primljenog 2-gog gola igraci Celzija stali.Da se ja pitam,a ne pitam se,onaj Azar bih prodao vec sutra,boze kakva nonsalantnost.pa kada ce bre taj da da gol?!On,Sesk i Pedro ocaj na terenu.Bravo za Ivanovica koji je dobijo skoro svakji duel sa Ibrahimovica.Da je sreca i te kako bitan faktor u fudbalu govori i cinjenica da je Di Marija uputio pogresan pas koji se igrom slucaja potom pretvorio u odlicnu njegovu asistenciju za gol.

avatar
tony zahirovic1234
Thursday, 10.03.2016
01:15

Koliko provala samo, od komentatora OBN televizije. Da nabrojim neke, 1. Ibra i Laveci ce se puno pitati veceras protiv Celsija, a Lavecija nema vec ima vremena u PSG, 2. I povredio se fudbaler Celsija Daglas Kosta, 3. Na nasem programu, mozete pratiti seriju Dolina suza, ali ja ipak idem odavde bez suza... Ko sve danas komentarise to je zalost...

avatar
Ja opet Ja
Thursday, 10.03.2016
01:07

U sto volm sto su ispali, kad nece Pata da ubaci jednu utakmicu da igra!!

avatar
brekbaCh
Thursday, 10.03.2016
00:58

Da budem iskren, ocekivao sam prolaz.. valjda sam previse bio ostrascen i nisam bio realan. Mogu da kazem da sam jako razocaran sezonom uopste i da jedva cekam da se zavrsi. Nadam se da ce Konte dovesti svezinu u tim i takodje se nadam da ce Azar da ide, sto pre to bolje. Cestitke navijacima PSZ-a, ako ih ima ovde, bolji su bili.

avatar
bebel
Thursday, 10.03.2016
00:40

Falilo je čvrstine u odbrani, PSG je oba gola dao na istu foru. Zaslužili su prolaz, ali da je Chelsea poveo u situaciji kad su par minuta ranije dva puta šutirali, a gostujući golman odbranio, ko zna kako bi se završilo.

avatar
lamps8
Thursday, 10.03.2016
00:39

samo vilijan i kosta su odigrali dobro ostali ispod proseka,azar ocajan konte ce imati mnogo posla kada dodje i naredne sezone gledacemo novi celsi bez najmanje 6-7 igraca iz prve postave ove sezone.

avatar
Đorđe Dangubić
Thursday, 10.03.2016
00:30

Čelsi totalno bez motivacije.ono što me najviše čudi je da je ovo bukvalno isti tim (nijedan igrač nije otišo) koji je osvoji ligu a sad ne mogu da izbore ligu evrope.

avatar
Paul George
Thursday, 10.03.2016
00:26

Zlatan gol i asistencija,a nije se mnogo trudio,brutalan igrac,bas me zanima gde ce posle ovoga,realno,ako Mancaster ne izbori LS ne deluje mi da ce otici tamo,jedino ako ne osvoji LS ove sezone(sto je vrlo tesko),mislim da ide u neki tim koji igra LS jer ce sigurno pokusati da u sezonu dve koliko mu je ostalo osvoji LS.O mecu,Psg nije ostavio mnogo jaci utisak od Celzija,videcemo koga ce izvuci,mogu sa svakim sem sa Barsom i Bajernom(ako prodje,a sanse su velike).

avatar
No ®ules
Thursday, 10.03.2016
00:26

Englezi su prsli, mozda im činjenica da se tamo vrti najvise love samo otezava stvari, PSZ i Barsa im pokazali gdje trenutno stanuju zvijezde evro fudbala.

avatar
MANUTD
Thursday, 10.03.2016
03:16

Da li ovaj poraz celsija znaci da je Francuska liga jaca od PL? Cemu konstantno isticanje u prvi plan, to da je Engleski fudbal propao? Niko vas ne tera da gledate Engleze..

avatar
A.Conte
Thursday, 10.03.2016
18:59

Nije engleski fudbal propao, tek ce da propadne. Brze nego sto bilo ko od nas misli. Englezi su kreteni koji preplacuju igrace. U Evropi ne mogu da urade nista, kad izgube 4. mesto u LS liga ce im liciti na Seriju A. Trenutno u ligi nema 5 vrhunskih igraca, pogledaj samo Liverpul, Arsenal i Mancester, raspad do raspada. Evo sad i Celzi. Sledece sezone Lester i Totenhem u LS, mislis da ce proci grupu? Ja mislim da nema sanse... Na cega ce to liciti, porsecni Lester protiv Reala, Bayerna ili Barse... Kod njih je liga ispred svega, a liga im polako lici na prosek...

avatar
Thursday, 10.03.2016
00:23

Није био луд Мурињо кад је Кејхила остављао на клупи!

avatar
lamps8
Thursday, 10.03.2016
01:11

vidi se sada ko je krivac za lose rezultate igraci a ne mou koji je trebao da ostane.

avatar
lamps8
Thursday, 10.03.2016
21:35

znam ali ocistio bi ekipu mou u januaru i opet bi bili tu gde smo sada bili spremni za narednu sezonu

avatar
Drogba11Didier
Thursday, 10.03.2016
20:06

Od kad je otisao Murnijo ekipa nema poraz u ligi,a dok je bio tu bili smo na 17.mestu.

avatar
Brat Sergio (Return)
Thursday, 10.03.2016
00:23

Kao sto rekoh, PSG je za klasu bolja ekipa...

avatar
fiSTE
Thursday, 10.03.2016
01:05

Od Reala za dve.

avatar
Ulquiorra Cifer
Thursday, 10.03.2016
00:16

Da budemo realni ništa manje nije ni očekivano, odučili su nas od fudbala i kvalitetnija su ekipa. Samo da izbegnu barsu i mogu do finala ;D

avatar
A.Conte
Thursday, 10.03.2016
00:11

Jbt kao da smo igrali protiv Barse u gostima. nKoja tuga od igre, od ekipe od svega. Nema nas u LS narednih 5 godina. Potreban je remont ekipe, ali da to uradi trener, a ne Abramovic i Emenelo da se igraju football managera. Nadam se da ce Conte doci i dovesti igrace koje on bude hteo. Ova sezona je unistena i pre nego sto je pocela, katastrofalan prelazni rok, nikad gori, kupovina Pedra u minut do 12 i to je to, smena trenera u sred sezone i na kraju ekser na sanduk je ovo vcrs. Zalosno je sve to, razocaran sam. Ne mogu da krivim ni igrace, ni Hidinka, jednostavno, nemam reci, ogorcen sam. Cestitke Parizu, zasluzeno idu dalje, bili su bolji.

avatar
Marko Masic
Wednesday, 09.03.2016
23:58

Kako je samo Bane pojeo Ibru u 90% situacija,razvalio ga u duelu :)

avatar
Thursday, 10.03.2016
02:01

Ali tih 10% gol i asistencija. :)

avatar
StormyLBZ
Thursday, 10.03.2016
14:39

Al ga nigde nije bilo kod prvog gola

avatar
NJRBOB
Wednesday, 09.03.2016
23:58

Svi koji ne zele da igraju treba prodati i zdravo... Nadam se da ce Konte napraviti dobar tim, kako bi se napala liga sampiona za dve godine

avatar
Wednesday, 09.03.2016
23:55

То је тај моћни Челси

avatar
Стерлинг Арчер
Thursday, 10.03.2016
00:48

A kako tvoj klub stoji u ligi šampiona ?

avatar
Thursday, 10.03.2016
16:24

Не играј ја ни у једном клубу

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Thursday, 10.03.2016
11:01

A da ispao od volzburga

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 10.03.2016
02:29

Solidno, tri trofeja za sada :D

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 09.03.2016
23:46

Hah sta je reci, dobra utakmica, dosta dobrih poteza. Steta za Kostu sto je izasao, bio je najbolji igrac Celsija, Azara ne zelim da komentarisem, nesto najjace kad su neki izvaljivali da je bolji od Aguera. Opet steta za njega, ova utakmica bi bila bolja da se Kosta nije povredio, PSG je u ovim trenutcima, mnogo kvalitetnija ekipa od Celsija... Steta za Engleze

avatar
Стерлинг Арчер
Thursday, 10.03.2016
00:48

Azar je bio bolji od Aguera prošle sezone, ne vidim šta je tu sporno. Azar je ove sezone drugi čovek i suludo ih je porediti

avatar
Стерлинг Арчер
Friday, 11.03.2016
07:35

U pravu si, ali imaj u vidu da je Azar mlađi od Aguera i da ima dečko potencijala, jedino stvarno ne znam šta mu se dešava ove sezone

avatar
tony zahirovic1234
Thursday, 10.03.2016
17:33

Prosle sezone jeste bio bolji, ali inace je Kun klasa za njega...

avatar
tony zahirovic1234
Thursday, 10.03.2016
06:11

Da se razumemo druze, prosle sezone Azar je bio bolji, to je istina. Plus nisu iste pozicije, ali ja kazem kad se uopste gleda onako igracki, Azar nije dostigao nivo Aguera, Kun je klasa za sebe jednostavno. Samo sto nece da dribla kao nekada, ali zato je ubitacniji po gol, secam se ja u Atletiku dok je igrao, covek se salio s legendama. Znaci prosle sezone Azar je bio bolji, ali ovako sto se tice fudbala samog, nije ni dorastao majstoru kao sto je Aguero... Ziv bio :D

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 09.03.2016
23:44

Iskreno, nemamo za čime da žalimo. Momci su bili bolji do Koštine povrede, a PSG je dao golove iz jedine dve prilike koje su imali. Veoma mi je žao Azpilikuete, ubedljivo njegova najgora partija od kada je došao u Čelzi. Odličan je kao levi bek, ali kao desni je katastrofa. Sve u svemu, solidan dvomeč, iako je rezultat dosta loš

avatar
Chelseaaaaa
Thursday, 10.03.2016
02:44

jedine 2 prilike????? daj covjece budi realan

avatar
Стерлинг Арчер
Friday, 11.03.2016
15:50

Bolja ekipa iz dvomeča da, ali smo jako jeftine golove primili u drugoj utakmici i mislim da smo do Koštine povrede bili bolja ekipa, i to dosta. Da je Azpilikueta odigrao bolje, možda bismo čak i prošli

avatar
Chelseaaaaa
Friday, 11.03.2016
14:18

ma ne znam bas, po mom misljenju je u dalje takmicenje prosla bolja ekipa jbg...

avatar
Стерлинг Арчер
Friday, 11.03.2016
07:39

Pre nego što je pao drugi gol nisu imali prilika, nije se brat Kurtoa nabranio

avatar
ZEX MAN UTD!
Wednesday, 09.03.2016
23:43

Da je dao Hazard onaj odbitak posle suta Wiliana druga bi pesam bila ovako ih kaznili

avatar
Стерлинг Арчер
Thursday, 10.03.2016
00:49

Tačno, Azar iz prošle sezone bi dao to...greota

avatar
ppera1
Wednesday, 09.03.2016
23:42

Realno Chelsea nije ispao na ove dve utakmice, nego još na žrebu. Razlika u klasi je prevelika da bi to Chelsea mogao da nadoknadi većim zalaganjem i borbenošću od PSG-a. Ibra & Co. ne bi trebalo da imaju problema sa svim (pre)ostalim protivnicima, osim sa Bayernom i Barsom (naravno ukoliko oni prođu dalje). Za sada nema iznenađenja...

avatar
Carina
Wednesday, 09.03.2016
23:42

Ipak je Murinjo najbolji trener na svetu kad je uspeo sa ovim gubitnicima da osvoji titulu. Srecno ti Antonio ako ddjes, imaces pune ruke posla. Trapove odbrane pre Ibrahimovicevog gola resile mec. Steta za Dijega, kad je on izasao sve je splasnulo. Gde su veceras bili Fabregas, Mikel, Azar, Vilijan i Pedro, ni njima nije jasno. Ajde da vidimo da li ce se u subotu zavrsiti sezona, treba prodati bar 6 igraca i dovesti joa toliko, ovo je apsolutna osrednjost, sto stanje na tabeli i pokazuje. Nadam se da ce Azar otici na leto.

avatar
Roči Salamanka
Thursday, 10.03.2016
00:51

Murinjo je istrosio tim onako kako zna i ume,dal on bio veceras na klupi ili ne isto bi prosli.Remont tima na leto definitivno,5,6 igraca najmanje.Sve te sto si nabrojao Hidink je odmorio protiv Stouka,neki su i igrali ali izasli ranije sa utakmice,sve je bilo kako treba ali zalaganje teska nula.

avatar
brekbaCh
Thursday, 10.03.2016
00:54

Kazem ti ja, Azar nas davno prodao, samo cekam da dodje Konte i da ga najuri.. pre bih Oskara gledao nego njega. Folira neke povrede, prenemaze se, a dobija priliku.. tako bih ga slatko zakucao za klupu i unistio mu karijeru.

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 09.03.2016
23:41

Nije bilo rrakbo da se 2012 ponovi ali Celsi je veceras bio bolji. Uzasno suplja odbrana je bila kod oba gola previse olako. PSG je ocaj da je bio neki u ovom trenutku ozbiljniji tim od Celsija popili bi 4,5 komada realno. Problem je sto je Celsi ocajniji jos trenutno iako su se borili fino ne mogu da zamjerim ali bilo bi drugacije da je Celsi iskoristio sanse. Zao mi je, ovako 2-1 1-2 izgleda rutinski ali moglo je biti skroz drugacije i u Paris i u London na kraju cestitam i srecno PSZu dalje

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 10.03.2016
00:43

Realno pokusao sam napisati u trecoj rijeci xD

avatar
West London
Wednesday, 09.03.2016
23:39

Dobra utakmica s puno tempa,imali smo više prilika ali šta je tu je,treba biti realan Psg je bio bolji u 2-meču zasluženo idu dalje,jedva čekam contea,neće više biti ovog da se pojedini igrači vuku po terenu,obrana će najviše pretrpjeti primjene,kad ti je cahill glavni stoper onda nezz čemu se nadati,ali bit će remonta na veliko,čestitke Psg-u,sad bi volio da Juve osvoji naslov.

avatar
Roči Salamanka
Wednesday, 09.03.2016
23:39

Sezona propala odavno :) salu na stranu,totalna nezainteresovanost igraca Celsija,kao da se radi o prijateljskom mecu,Psz apsolutno zasluzeno ide dalje,sledi im Barsa naravno :) Odbrana,veza totalni uzas i bez daljeg komentara,pogodak Koste samo bljesak mali i to je to.Ako nista sledece sezone odmor od LS i od Psz jer su nas oducili od fudbala.Ako dodje Konte verujem da ce da zategne tim i da ce to izgledati mnogo ozbiljnije.

avatar
EdenHazard10
Wednesday, 09.03.2016
23:46

Pa ne slazem se da su igraci bili nezainteresovani.. Bili su veoma agresivni na sredini, pokusavali su ali jednostavno vecina njih u nije onoj vrhunskoj formi i fali im dosta samopouzdanja.. Takodje bekovi su nam uzasno losi, a oni su i glavni krivci za oba pogodtka.. Kenedy kod prvog, i aspilicueta kod drugog gola.

avatar
The KING(guapo)
Wednesday, 09.03.2016
23:46

Samo KONTE da dodje,da rastera goveda to je covek.Mrtvi Fabregas prodao je saigrace po ko zna koji put.

avatar
Mun.Utd
Wednesday, 09.03.2016
23:38

Ovaj Ibrahimovic moze da odigra jos 2, 3 sezone u svakoj ligi, njemu godina ne smetaju, spremniji je fizicki od mnogo fudbalera sto su mladji od njega po 6, 7 godina

avatar
EdenHazard10
Wednesday, 09.03.2016
23:47

Ma osim te svoje snage, nista drugo nije pokazao na terenu.. Mnogo opasniji bi PSG bio sa Cavanijem u vrhu napada.

avatar
Mun.Utd
Thursday, 10.03.2016
12:04

Nista samo dao gol i asistirao.

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Thursday, 10.03.2016
01:13

samo je namestio jedan i dao drugi gol,inace kavani je direktan krivac sto je psg ispao od celzija pre dve sezone.

avatar
No ®ules
Thursday, 10.03.2016
00:59

Ibra je svaki tim za koji je igrao činio puno boljim. Uticaj na igru, tehnika i njegov talenat čine ga idealnim napadačem, ono što Košta npr. nikada nece biti, jer Ibrakadabra nije bljesnuo jedne sezone, vec 15 godina igra na vrhunskom nivou.

avatar
Milos(CZV-CFC)
Wednesday, 09.03.2016
23:37

Sve je bilo gotovo kada se Kosta povredio. Samo se nadam da sledece sezone Mikel nece biti kod nas

avatar
The KING(guapo)
Wednesday, 09.03.2016
23:40

Druze FABREGAS,je najvece zlo koje krolcilo u Celzi,proklet dan kad je dosao.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 09.03.2016
23:41

Kosta je previse sebican.

avatar
Lol xxxxxxxx
Wednesday, 09.03.2016
23:37

Utakmica resena izlaskom dijega koste . Znao sam da traore nema sta da trazi pored dve gromade od stoperan.

avatar
Carina
Wednesday, 09.03.2016
23:43

Nije Traore bio problem vec Azar, Vilijan i Pedro.

avatar
Johan Krojf
Wednesday, 09.03.2016
23:37

PSG rutinski, trenutno su dosta uigraniji, kompaktniji i bolji od Celzija. Pozdrav za 'Chelsea in my heart' i puno srece u borbi za LE sledece sezone.

avatar
JovicaDobrica
Thursday, 10.03.2016
07:37

Da da i ovim putem pozdravljam doticnog,kako sam mu prorekao sam ce da se sijeti :)

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 09.03.2016
23:36

Iskreno cudan dvomec,nije mi PSZ djelovao mnogo bolje od Celzija.

avatar
PakyCFC
Wednesday, 09.03.2016
23:40

Dali dva ista gola samo zato jer je tu falio Teri, a Kenedi nije bek. Bolje da je Baba počeo utakmicu.

avatar
BratCescFabregas#4
Thursday, 10.03.2016
12:31

Brat Makelele, pa bas prvi i ne ide, nije stigao covek, a tu nije bilo Kenedyja na levoj strani, zato je Ibrahimovic imao samo jedan problem, a to baciti izmedju Courtoisa i Ivanovica.

avatar
Dragojevic Andrija
Wednesday, 09.03.2016
23:52

KENEDY je odlicno odigrao za razliku od aspilikuete koji je eto danas bas lose igrao i komplet odb ne valja lose su se postavljali ovi su ih sirili kao ovce na teren i dijelili lopte izmedju redova od sale.. imao je celsi u napad konkretnu igru i kao i roma sinoc posle propustenih sansi slijede kazne... i za mene je kraj bio odlazak koste na klupu cim njega nema nije to to..solidno je celsi igrao ja sam zadovoljan jer smo sa povredama bas losi ponajvise sto se odb tice. :) pozdrav za plavce samo se nadam sto boljem plasmanu u ligi

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 09.03.2016
23:43

Ne, oba gola idu na dušu Azpilikueti, neočekivano loše je odigrao

avatar
BancheS_Arsenal
Wednesday, 09.03.2016
23:36