LŠ, Grupa B: Liverpul želi prekid loše serije

Autor: Beta Beta
sreda 26.11.2014.
01:35
Izvor: Beta

Fudbaler Liverpula Adam Lalana rekao je danas da igrači tog kluba moraju da se "bore za svoje živote" u meču petog kola Grupe B Lige šampiona.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Liverpul sutra od 20.45 gostuje Ludogorecu u Sofiji i mora da pobedi ukoliko želi da produži svoje prvo učešće u Ligi šampiona posle pet godina.

"Moramo da pobedimo ukoliko želimo da ostanemo u konkurenciji za plasman dalje, tako da će se momci boriti za svoje živote u to meču. To je važno, ne samo za nas, već i za navijače, trenera i za sve u Liverpulu", rekao je Lalana za britanske medije.

Čak i ako sutra trijumfuje, Liverpulu će za prolaz u nokaut fazu najelitinijeg fudbalskog takmičenja biti potrebna i pobeda nad Bazelom u poslednjem kolu.

Klub s Enfilda je u vrlo lošoj seriji, ima niz od tri poraza u Premijer ligi, dok je u Ligi šampiona do sada upisao samo jednu pobedu i to na samom početku takmičenja, upravo protiv Ludogoreca 16. septembra.

S druge strane, i Ludogorec mora da pobedi, jer ih poraz od Liverpula izbacuje iz trke za plasman u nokaut fazu Lige šampiona.

U drugom meču Grupe B sutra se od 20.45 sastaju dve prvoplasirane ekipe na tabeli - Real Madrid i Bazel.

Real Madrid je prvi na tabeli sa 12 bodova i već je obezbedio prolaz dalje. Bazel je trenutno na drugom mestu sa šest bodova, a grupu će proći ukoliko pobedi, a Liverpul izgubi u Sofiji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
devotee
Wednesday, 26.11.2014
02:38

Mozda je jedini Lalana tenutno koji ima zelju na terenu, ali svejedno Liverpul ovde najvise moze remi da izvuce, pa se nadam BR otkazu!