LŠ - Derbi bez golova, Juve loš, Siti ponovo srećno do pobede!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.10.2015.
22:42
Izvor: Sportske.net

Za razliku od utorka, mnogo manje dobrog fudbala večeras u Ligi šampiona!

BETA/AP Photo/Thibault Camus
BETA/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Večeras su na programu bile utakmice trećeg kola Lige šampiona u grupama od A do D a derbi meč je odigran u Parizu gde je šampion Francuske ugostio Real Madrid.

Grupa A

Kako je već rečeno, u grupi "A" odigran je derbi druge večeri trećeg kola ali su navijači Pari Sen Žermena i Real Madrida razočarani napustili tribine "Parka Prinčeva".

Brazilac Ronaldo i ostali ljubitelji fudbala koji su uživo pratili utakmicu videli su remi bez golova, a Kristijano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović sačuvali su svoju magiju za neku drugu priliku.

Malme je pomalo iznenađujuće uspeo da upiše prvu pobedu u tekućoj sezoni pošto je kao domaćin savladao Šahtjor golom Rozenberga, a trijumf je mogao da bude ubedljiviji da je Srbin Nikola Đurđić iskoristio penal u 56. minutu.

PSŽ - Real 0:0
Malme - Šahtjor 1:0

Grupa B

"Vukovi" su večeras iskoristili prednost domaćeg terena pa su zahvaljujući "blitz krieg-u" na startu drugog dela susreta sa PSV-om stigli do trijumfa od 2:0 (0:0).

Uvodnih deset minuta drugog poluvremena bili su presudni za konačan ishod duela u Volfsburgu pošto su Bas Dost i Maks Kruse sa dva gola u 46. i 57. minutu trasirali put ka drugom trijumfu "Vukova" u Ligi šampiona.

Druga utakmica večeri u grupi "C" odigrana je u Moskvi gde je ekipa CSKA remizirala sa Mančester Junajtedom rezultatom 1:1 (1:0) usled čega je Volfsburg izbio na lidersku poziciju.

Seidu Dumbija postigao je vodeći gol za "Armejce" posle promašenog penala Jeremenka, dok je bod Mančester Junajtedu doneo Anton Marsijal u 65. minutu utakmice.

CSKA - Man Junajted 1:1
Volfsburg - PSV 4:0

Grupa C

Fudbaleri Atletiko Madrida bili su apsolutni favoriti za trijumf nad debitantnom u Ligi šampiona, o čemu je govorio podatak da je Astana put španske prestonice krenula sa svega 15 igrača.

Breme favorita nije sputalo izabranike Dijega Simeonea koji su bez problema slavili sa 4:0 (2:0) i tako preskočili Benfiku na čelu tabele grupe "C".

"Jorgandžije" su pitanje pobednika rešile već sredinom prvog dela igre kada su Saul Nigez i Džekson Martinez u razmaku od samo šest minuta dva puta pogodili mrežu šampiona Kazahstana.

Treći pogodak za Atletiko Madrida postigao je Oliver Tores u 63. minutu sjajnim lob udarcem koji je usledio nakon asistencije Gabija, dok je tačku na ubedljiv trijumf stavio Dedečko autogolom u 89. minutu susreta.

Srpski internacionalac Nemanja Maksimović nije doputovao u Madrid pa ga nije bilo u protokolu za meč, dok je bivši štoper Partizana Branko Ilić odigrao svih 90 minuta za ekipu Astane.

Galatasaraj je u Istanbulu uspeo da se vrati u trku za plasman u eliminacionu fazu Lige šampiona nakon što je savladao Benfiku rezultatom 2:1 (2:1) posle preokreta.

Nikolas Gaitan doveo je lisabonske "Orlove" u prednost već u drugom minutu susreta ali je Galatasaraj vrlo brzo uspeo da se vrati u igru a potom i da preokrene situaciju u svoju korist.

Domaći su najpre nagrađeni kaznenim udarcem zbog Almeidinog igranja rukom u kaznenom prostoru, a Seldžuk Inan bio je hiruški precizan pa je već posle 19 minuta igre na semaforu stajalo 1:1.

Ispostavilo se da je konačan rezultat susreta postavljen već posle pola časa igre pošto je Lukas Podolski pogodio u 33. minutu i tako doneo vođstvo Galati koje je ostalo na snazi do kraja susreta.

Galatasaraj - Benfika 2:1
Atletiko - Astana 4:0

Grupa D

Siti je napao od početka Sevilju, probali su De Brujne i Boni, ali Riko je uspeo da sačuva svoju mrežu.

Ipak, do gola je stigla Sevilja, akcija po boku, povratna lopta na Konopljanku, Ukrajinac ne greši 1:0 za Andalužane.

Odmah nakon toga je Siti odgovorio, Ture se izborio za loptu, Riko brani Sterlingov šut, Boni na pravom mestu 1:1.

Neposredno pre kraja prvog dela, opasno je opet pretio Konopljanka, ali je dobro intervenisao Otamendi.

U drugom poluvremenu Sevilja bolji tim, ređale su se opasne situacije pred golom Harta, Ibora je mogao da se proslavi, pretio je i Kron-Deli, očigledno, u Evropi Siti je daleko od onoga što pruža u PL, i to nije prvi put da se dešava.

Ipak, iako nisu blistali, kao ni u Menhengladbahu, stigli su do bodova. U 90. minutu je De Brujen posle asistencije Jaje Turea pogodio mrežu Rika za veliko slavlje i pobedu posle koje će Englezi imati znatno veće šanse da stignu u osminu finala!

U Torinu dosada, Borusija se branila, Juventus rezervisan, kontrolisali su igru, ali bez nekih zrelih prilika. Probali su Kuadrado i Pogba, ali italijanski šampion nije uputio nijedan udaraca u okvir gola.

Sudija Krejg Tompson je oštetio domaće, kada je pogrešio Alvaro Domingez i poklonio loptu Morati, zatim je kao poslednji igrač odbrane srušio Španca. Škotski arbitar se premišljao, ali je pokazao samo žuti gostujućem štoperu što je izazvalo salve protesta domaćih igrača i navijača.

U nastavku se ništa nije promenilo, loši Juventus, Pogba je naterao na intervenciju golmana "Koltova", ali Italijani nisu napravili šansu na ovom meču.

Na kraju 0:0, Borusija se odbranila, ostala u igri, ali teško da će moći do kraja da konkuriše za plasman u top 16 fazu.

Juventus - Borusija (M) 0:0
Siti - Sevilja 1:1




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

104 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Denza15
Thursday, 22.10.2015
15:08

Pa hajmo reč da utakmica nije loša bila navijam za Real i za nas navijače Madrida bod na gostovanju jes super sve čestitke PSG-U ja mislim čak da su više prijetili Pozz

avatar
Barca4ever
Thursday, 22.10.2015
12:33

Primera je ubedljivo najjaca.Real sa mesovitom postavom bolje odigra od PSG-a. Kad nema Benzeme nema ko da da gol jacim ekipama ili Rodrigeza da baci na prazan gol.Koja je Ronaldo sminka.

avatar
Barca4ever
Thursday, 22.10.2015
12:29

Junajted se konacno ukljucio u trku za Ligu Evrope.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 22.10.2015
22:38
avatar
Enciklopedija
Thursday, 22.10.2015
11:07

Van Gal je dosao u Mancester kao trener koji ima ligu sampiona sa Ajaksom ,finale sa Bajernom,vodio i Barsu,uzeo titulu sa Az Alkmarom,sa Holandijom treci na svetskom itd..Ima neke rezultate iza sebe u karijeri ,ali nikako mi nije jasno evo gledam ga vec drugu godinu u Mancesteru,covek 90 min sedi na klupi,znaci celu utakmicu ne ustaje da stane malo kraj linije da daje instrukcije igracima kao svi treneri sto rade..Gledam juce ulazi Blind u igru njemu asistent prica sta da radi...Covek mrtav ladan kulira na klupi 90 min,i kada se vodi i kada se gubi..

avatar
Gianluigi Buffon
Thursday, 22.10.2015
03:16

Тачно се са месеца види како играмо на нулу као и просле године против Атлетика у гостима па кад смо примили случајно гол па нам се обило о главу,,,, вечерас ми је само жао што Борусија није забола неки ћорак и тако сваки пут када нећемо да играмо него калкулишемо за нерешено. Ааааааааа... бре јбт као да је задње коло а ми имамо све победе па оно идемо протраћити 90 минута.

avatar
Toti 10
Thursday, 22.10.2015
01:28

Junajted je bio vec u mislima u mecu protiv Sitija koji ih ocekuje za vikend, Juventus odmara malo igrace za ligu gde su sad u ogromnom zaostatku, a grupu ce proci sigurno... Siti se potrudio maksimalno, isforsirao sve svoje igrace i mislim da ce izgubiti od Junajteda, nece moci da racunaju na Aguera, Silvu...

avatar
Bat
Thursday, 22.10.2015
00:31

morali smo dobiti cska..bice bolje nadam se..marsijal nastavlja da reseta iako nije blistao.

avatar
Zar je bitno
Thursday, 22.10.2015
00:27

Zasto je Mandzukic pre Diabale??? msm da Mandzukic nema sta da trazi u Juveu a Diabala talenat veliki

avatar
The Best (I\'m back)
Thursday, 22.10.2015
00:05

Psg mi nekako igra sporo...kao Barsa pre 2-3 godine...mislim da nemaju igrace za tu igru ali dobro.

avatar
Thursday, 22.10.2015
00:02

Opet se Siti izvukao, u Sevilji im ne gine poraz.

avatar
Lord Bobinho 1
Thursday, 22.10.2015
00:02

Jako dosadna utakmica Real dominirao u 1 poluvremenu,ali posle je bilo jako smorno losi i jedni i drugi.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 21.10.2015
23:54

Bez nekoliko najvaznijih igraca, bili smo i bolji nocas. Bravo decki, ne mogu ni da zamislim kako ce ovo izgledati kad se svi oporave.

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Wednesday, 21.10.2015
23:48

ovaj alegri sa ovim promenama formacija j..ga 3 5 2 i genije da ne stavi u ovakvom mecu dybalu od pocetka nego drvo mandzukica.

avatar
neon
Thursday, 22.10.2015
00:16

ti si bre mnogo pametan, pa objasni alergiju, covek je samo trener.....

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Thursday, 22.10.2015
18:32

ne moras da budes mnogo bistar da protiv ekipe koja se samo brani stavis igraca koji prodorima razbija bedem a moze i sutevima van sesnaesterca da olaksa posao timu a ne direk koji ceka loptu izmedju 6 igraca,morata treba da je spic a pored njega cuardado i dybala u formaciji 4 3 3

avatar
stfmcfc
Wednesday, 21.10.2015
23:37
avatar
Billionaire
Wednesday, 21.10.2015
23:25

Zalostan Juventus, jos jadniji Allegri sa smarackim kombinacijama. Kad sam vidio onog Mandzukica u startnoj sve mi je jasno bilo!

avatar
Madridista
Wednesday, 21.10.2015
23:24

S obzirom na povrede i dobro je, bili smo cak i za nijansu bolji, tj. imali smo bolje sanse 2-3 puta 1-1 sa golmanom. Hese je odlican igrac ali onaj Orije je masina covjek je 80 % napada zaustavljo i onda isao u napad u njemu PSG ima odlicnog igraca. Isko me pocinje nervirati ima strasan dribling da moze mnogo vise da doprinese ali nikako da doda i da se rijesi lopte sve potez vise nego sto treba pravi, Ramos iako se tek vratio doktorski odigrao uklizivao, blokirao itd. Vaskez dobio sansu, nije on los ali ga treba koristiti protiv fizicki slabijih timova koji ne forsiraju grublju igru jer dosta puta gubi duele. Kazemiro moze da uci Krosa kako se igra zadnji vezni, Kros nikad i nije bio za tu poziciju vec za ofenzivnog i centralnog. Sve u svemu solidna igra i sasvim zasluzen bod i to u gostima a kod kuce kad se vrate povredjeni ide i pobjeda. HALA MADRID

avatar
Dakijev psihijatar
Wednesday, 21.10.2015
23:24

Kiki sacuvao magiju za Levante i takvu boraniju,a Ibra za Kaen i slicne pacere.

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 22.10.2015
00:11

Ibra je nocas igrao kao da je pijan.

avatar
ppera 1
Thursday, 22.10.2015
00:22

I za treninge... :-)

avatar
NEMANJA RM
Wednesday, 21.10.2015
23:19

i da,jos nesto ,posto zurim, pa da napravim jedno poredjenje za hejtere: Real Madrid 10 titula prvaka Evrope a Barselona,ATM,Celsi,Fulam,Derbi,Malme,Njukasl,Sity,Psz,juve,Zvezda,Valensija,Arsenal,Andrleht,Roma i tako dalje,svi zajedno manje.... Jedan je kraljevski klub ;) Hala Madrid

avatar
LuisSuarezFB
Thursday, 22.10.2015
00:04

Najdebilniji komentar koji sam procitao na ovom sajtu.. Ili u zadnjih 10 godina Barsa 4 a Real 1 titulu prvaka Evrope. Ali stvarno ne vidim svrhu tvog komentara. Kompleksi rade cim spominjes Barselonu.

avatar
StefaNN
Thursday, 22.10.2015
00:11

Ko si ti da uopste pravis poredjenje? Kazes 10, pet osvojili pre 80 god kad ni tvoj deda nije bio rodjen.

avatar
Wednesday, 21.10.2015
23:14

Ne mogu da verujem da sam odložio sve moje obaveze zbog utakmice PSŽ-Real!Kakav očaj.

avatar
LuisSuarezFB
Thursday, 22.10.2015
00:05

Tekma je bila smor. Ali ako ti je za utehu Real je bio bolji bez nekoliko igraca

avatar
NEMANJA RM
Wednesday, 21.10.2015
23:11

Ramos na penicilinima stavio Ibru u dzep..Klasa je kapiten. Sto se tice same utakmice,sigurna igra u odbrani i cekanje na gresku protivnika. Real desetkovan,bez pola tima odigrao sasvim solidno i imao dve odlicne sanse od kojih je jedna morala da bude gol.. Sve u svemu,zadovoljan sam. Kad se svi oporave, gazimo ka svim titulama.. Kakva Barcaaa,pesezeovi i celsiji .

avatar
LuisSuarezFB
Thursday, 22.10.2015
00:06

Opet kompleksi od Barse. Gazi kao i prosle godine. Pozz

avatar
NEMANJA RM
Thursday, 22.10.2015
18:12
avatar
neon
Thursday, 22.10.2015
00:17
avatar
Nikola M.
Wednesday, 21.10.2015
23:11

Mnogo sam više očekivao od Junajteda u ovom meču. Mlaka igra, prvo poluvreme isuviše letargično odigrano, pomak na bolje u nastavku (mada ništa specijalno), koji je ipak rezultirao golom. Odličan sastav je Luj izveo, zadovoljan sam sa te strane, ali nije odigrano u skladu sa time. Erera je bio dobar, koliko - toliko je povezivao igru, započeo akciju kod izjednačujućeg gola, najaktivniji Junajtedov igrač. Marsijal tu i tamo, možda nešto slabije izdanje, ali bitno da se iskupio golom za skrivljeni penal. Ne znam šta je razmišljao u onoj situaciji, svakako glupa i nepromišljena reakcija. Ni bod nije loš, mada se morao dobiti ovaj meč.

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 22.10.2015
00:34

Nije bas sve tako crno Nikola jer treba imati na umu gdje se igralo i na kakvoj temperaturi,nijedan tim nije nadigrao ruse na njihom terenu a CSK i Zenit su najaci timovi u ruskoj ligi.. Vidi se kostur ekipe koji bi moga igrat jako dobro i PL. igrali smo sa protivniko koji je igrao bunker i iskljucivo na kontre zbog toga nije mogla ni biti lijepa i tecna igra. Ali mi je drago da V. Gal postavlja igrace na njiho mjesta to je veliki pomak za bolju igru i rezultat. Mata vjerovatno ima laksu povredu i vjerujem da ce igrati protiv Sitija tada cemo dobiti odgovore koliko smo losi ili dobri.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 21.10.2015
23:10

Nevjerovatno,Siti je vec na nekoliko utakmica ove sezone davao golove u poslednjim sekundama.Obice im se ovo od glavu kad tad.

avatar
Thursday, 22.10.2015
00:27

ajde navijamo SIti-Bars ako prosle sezone, smao nije red da se onako opet izmasite kod kuce, ako prodju grupu.

avatar
Barça el honor
Wednesday, 21.10.2015
23:05

Koliko ovaj Siti ima srece,zao mi Sevilju zasluzili su bod.

avatar
LuisSuarezFB
Wednesday, 21.10.2015
23:05

Ono sto ljudi mesaju je jacina klubova i zanimljivost. Spanska liga je najjaca i evo opet to potvrdjuju a PL je zanimljiva. Svako ko kaze da je jaca PL reci cu da ne prati dovoljno fudbal i da zivi u prosloj deceniji kada su bila sila. Pustimo na stranu ljubitelje PL. Pa to govore jer nemaju sta drugo a rezultati i sve drugo ide u prilog SPANCIMA. Svi igraju naporno kao i u PL i svi imaju u iste dane tekme tako da ko god kaze da su zahtevnije tekme u PL pa zato gube je stvarno ludost. Na to se niko ne vadi pa i te ekipe. Ista je bila zahtevnost i u periodu od 2005 do 2009 pa su redovno pobedjivali i bili najjaci. Spanski klubovi su doziveli procvat i zato se ovo desava. Uporedimo Sitijev budzet i Seviljin. Sta bi tek bilo da su igrali sa Barsom i Realom a svima fale igraci tako da ni to ne vazi za Aguera. Pustimo sad neke prozivke od strane fanova Reala kako je ta Sevilja savladala Barsu. To se desilo i veliki klubovi ce uvek imati kikseve a Sitijev kiks nije jer realno igraju lose u LIGI SAMPIONA i dzaba im pare i sve. Sto se tice Reala i Psg.. Uzasno dosadna tekma i pratio sam prvo poluvreme. Prvo moram reci da je Benitez pun pogodak za Real. Covek fura svoj fazon i taktiku i odbrana je na nivou sto vidimo i po primljenim golovima i sjajnom Navasu. Da ne bude da samo kritikujem Real. Fali malo efikasnost ali tek je pocetak sezone. Ronaldo kao i uvek nestane protiv jacih ekipa a ko kaze suprotno onda ne znam sta gleda ili je zaljubljen u Ronalda a ne u Real. Ibrahimovic je pricao i pricao i nista nije pokazao. Ubuduce cu pisati ovakve komentare zato sto me nije bilo a malo da budem aktivan.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 21.10.2015
23:55

Real je bio bolji nocas bez nekoliko standardnih igraca.

avatar
neon
Thursday, 22.10.2015
00:18

jeste, bio je....

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 22.10.2015
00:13

Druze,to se u fudbalu nikad ne zna,da je Real bio u najjacem sastavu,mozda bi odigrali gori mec,sve to zavisi.

avatar
LuisSuarezFB
Thursday, 22.10.2015
00:00
avatar
Adnan
Wednesday, 21.10.2015
23:57

Pa sta sad hoces da dobiju 20-0?Ne valja liga kad Englezi izgube,ne valja liga kad Englezi dobiju,nikako ugoditi...

avatar
ADP_10
Wednesday, 21.10.2015
23:03

Steta za Juve, da su i ovu utakmicu dobili prakticno bi obezbedili plasman dalje ali nema veze, ionako su u jako dobroj poziciji. Mada ovo i nije bilo tako neocekivano, ja otakako pratim Juve, a pratim ih od 2000-te, ja mislim da su samo jednom u prva 3 kola u ls imali sve 3 pobede i to sezone 03/04, a tu sezonu necu pamtiti po dobrom, jer su te sezone ispali u 1/8 finala od Deportiva.

avatar
Paklena pomorandza
Thursday, 22.10.2015
00:04

Da dade bog sega ni grupata da ne ja minat,krimosi zabarski!

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Thursday, 22.10.2015
11:18

Gresis, imali ste 3/3 u prva 3 kola i sledece sezone (cak i 5/5 i remi tek u sestom kolu:-)), a ni mi necemo dobro pamtiti tu sezonu (u Evropi, u Italiji hocemo) i Deportivo jer je i nas onda izbacio odmah posle vas:-/

avatar
Eccentric
Wednesday, 21.10.2015
23:02

Igram psz da postigne gol jedan plus na celom mecu i oni ne mogu na real sa pola drugim timom da daju gol i samo na nji pao za 6000 jos najmanja kvota i onni ce nesto da osvoje. Nikad. Cerisev los igrac danilo los carvahal bolji sto puta. kros nikad nista da uradi jos i gresi. Ronaldo odsecen u napadu.

avatar
Heisenberg321
Thursday, 22.10.2015
00:29

Ronaldo po navici ne igra ove tekme, samo ima pravo nastupa protiv Granade, Levantea i tih ekipa. :D Ljudi su i prestali više da porede Ronalda sa Mesijem, jer nema svrhe razlika je u klasama u korist argentinskog vanzemaljca. ;)

avatar
StefaNN
Thursday, 22.10.2015
00:31

Samo na nji li si pao?

avatar
ppera 1
Wednesday, 21.10.2015
22:58

PSG-Real - dosadno za medalju, a Real nije dobio utakmicu samo zato što su bili rastrzani između želje da ne izgube i mogućnosti da lagano dobiju utakmicu. Sa druge strane PSG je uradio sve što je mogao da je izgubi, ali eto... nije im se dalo. Neverovatna 'taktika' Blana je PSG mogla dovesti do pobede samo u slučaju autogola Reala ili neke jako grube greške Realove odbrane. U većem delu utakmice sam imao utisak da PSG ima 2 igrača manje: nije ih bilo u napadu, ni u sredini, pa čak ni u odbrani. Kiki očekivano smešan kao i uvek u ovakvim utakmicama, ali je apsolutni kralj simuliranja. Ibra, Cavani, Di Maria, pa čak i Matuidi, kao da su naterani da igraju ovu utakmicu. City je imao više sreće nego pameti, a po rezultatu bih rekao da je i u Torinu bilo dosadno kao i u Parizu.

avatar
Juventino SS
Wednesday, 21.10.2015
22:55

Juventus totalno nezainteresovano i bezidejno. Koliko sreće ima ovaj siti, sada protiv Sevilje a prošlo kolo protiv Menhengladbaha, valjda će Sevilja da razbuca to u sledećoj utakmici.

avatar
DEL PIEROO
Wednesday, 21.10.2015
22:54

Umesto da se overi pobedom, da se mirne glave skoncentrisu na ligu oni ispustaju jako vazne bodove protiv jedne slabasne Borusije, totalno nezainteresovano..

avatar
bianconero
Thursday, 22.10.2015
10:31

imao sam osjecaj kao da igraju za kladionicu

avatar
El Capitan
Wednesday, 21.10.2015
22:49

Ne znam šta da mislim,neki dijelovi igre mi se svidjaju,neki ne. Biće ovo duga sezona,veoma teška. Biće valjda bolje. Hala Madrid!

avatar
Mad Max
Wednesday, 21.10.2015
22:49

Реал без 4 стандардна фудбалера, у свакој линији тима је недостајао првотимац, док ПСЖ код куће игра са Ди Маријом, Каванијем и Ибром, онда улазе Лавеци, Моура и Пасторе. Готово два првокласна тима. И опет је Реал контролисао утакмицу, и да је било мало више концентрације у завршници код неких ситуација, могао до победе. Одбрана Реала перфектна вечерас, тактички је бенитез све држао под контролом. Тијаго Силва са друге стране показао класу, дефинитивно. Реал ће по мени побеђује у Мадриду и осваја прво место у групи.

avatar
La Pulga
Thursday, 22.10.2015
10:09

Blan je neznalica, Benitez ga je totalno nadmudrio, nametnuo ritam koji odgovara Realu.

avatar
Adnan
Wednesday, 21.10.2015
22:49

Dobro je,ako pobijede 2. utakmice kod kuce prosli su dalje.

avatar
Jok3R
Wednesday, 21.10.2015
22:48

Ja sam zadovoljan kako je igrao Real, moglo je i bolje, vidjelo se neiskustvo ovih mladjih igraca, ali sa kakvom smo ekipom igrali, odlicno je bilo. PSZ jeste bio bolji u posjedu, ali realno, nisi imali iole ozbiljniju sansu, dok Real i jeste 2, 3. Idemo dalje! Sad u Madrid, nadam se u punom sastavu, pa da im ocitamo lekciju!

avatar
La Pulga
Thursday, 22.10.2015
10:12

PSG nista nece uraditi dok ne promjeni trenera, kao i City, sa ekipom kakvu oni imaju Ancelotti, Hajkens i Klop bi igrali bar polufinale LS a u Francuskoj bi bjezali 15 bodova drugoplasiranom...

avatar
MesQueUnClub10
Wednesday, 21.10.2015
22:47

Losa utakmica PSG-Real...Mnogo vise sam ocekivao od PSG-a,s obzirom da Realu fali mnogo igraca,a oni su odigrali dosta kukavicki i povukli se.Nakon utakmice cini mi se da bi Real, u punom sastavu, dobio PSG rutinski,sa nekih 2 ili 3 gola razlike...

avatar
Uncounquered
Wednesday, 21.10.2015
22:47

Dosadna utakmica, Real sa po nekom sansom, dok PSG sa nijednom...bice zanimljivije u Madridu, nadam da se ce Real tada biti u punom sastavu.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 21.10.2015
22:47

Je li neko primjetio da Real Madrid praktivno 2 sezone ne moze da dobije neki veliki tim....Ako neko vodi statistiku,neka mi napise...Mislim da su zadnji veliki mec dobili protiv Barse na Bernabeu.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Thursday, 22.10.2015
00:41

Znaci vas ne racunas pod veliki tim, jer smo vas dobili rutinski 3:1..

avatar
MSSZRMK
Thursday, 22.10.2015
00:48

Pre godinu dana je Real osvojio LS i nisu pobedili nikoga a?

avatar
Wednesday, 21.10.2015
22:47

katastrofa od LS veceras kao da gledamo neke timove iz trece liga....cast izuzecima pozzzzzz

avatar
Wednesday, 21.10.2015
22:46

Што се Јунајтеда тиче, нисам задовољан игром. Слабо су отворили меч, што је узроковало голом противника. Срећан сам што је Марсијал постигао нови погодак :) Идемо даље :)

avatar
Vamos Real
Wednesday, 21.10.2015
22:46

S obzirom sa kakvim timom smo igrali zadovoljan sam,imali smo sansi i da pobedimo.

avatar
Gorčilo
Wednesday, 21.10.2015
22:46

Za Siti značajna pobeda, ali igra katastrofa. Igrali su protiv jedne ne baš moćne Sevilje i nisu uspeli biti dominantni.

avatar
Кун
Wednesday, 21.10.2015
22:45

Nece uvek biti srecnih pobeda u nadoknadi... Trenerska prevara Pelegrini, nadigraju te ovako losi Sevilja i Mehengladbah, pa kakav ti fudbal igras? 1:1, on izbacuje jedinog napadaca, a ubacuje zadnjeg veznog, aplauz... De Brujn doktor, kakav igrac, kakva forma, skoro sam drzi Siti kad nisu tu Aguero i Silva...

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 21.10.2015
23:59

Sevilla nije losa ekipa. Dvije godine zaredom osvajaju EL, ta ekipa ne moze da bude losa.

avatar
Кун
Thursday, 22.10.2015
00:48

Pricam o Seviljinoj losoj formi i losem pocetku ove sezone.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 21.10.2015
22:43

Kakav je ovaj Kristijano Ronaldo genije od igraca,uzivam dok ga gledam...Svaki put kad primi loptu desi se neka carolija...Nevjerovatan je,dosta se puta vrati na svoju polovinu i pokusava pomoci svojim saigracima,kreira akcije,pas igra odlicna,vuce ekipu...Samo mu zamjeram sto nikad nece da udje u sesnesterac i tamo ceka loptu.:)

avatar
StefaNN
Wednesday, 21.10.2015
23:40

Mnogo pises o njemu, kako da sve to uradi kad decko ne ume?

avatar
Eccentric
Wednesday, 21.10.2015
23:43

Kako je on sad tuzan sto ga ti pljujes iz stana gde zivis sa roditeljima i kuckas komentare.. on ce sada u let i nazad u madrid sa nekom cicom dok ces ti i dalje da kuckas. Ovaj tvoj komentar sam video i na drugom sajtu nisi valjda toliko opterecen sto je uzeo kopacke i zlatne lopte mesiju i sto je prvi strelac. Real sa drugim timom. Proosle godine se mesi nije video u parizu kao i ibra ali njega ne komentarises. Izvedi devojku u grad pusti ronalda