LŠ - 'Dečaci' preslišani u Kneževini, prvenac "Faraona"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.08.2015.
22:55
Izvor: Sportske.net

Novim ubedljivim trijumfom nad Jang Bojsima fudbaleri Monaka overili su plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona a pojačanje "Kneževa" Stefan El Šaravi postigao je prvenac u dresu svog novog kluba.

BETA/AP Photo/Lionel Cironneau
BETA/AP Photo/Lionel Cironneau

Povezane vesti

Pobedom na gostovanju Jang Bojsima u Bernu (1:3) fudbaleri Monaka praktično su prebrinuli pitanje plasmana u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona ali su i pored toga u utorak uveče ponovo "preslišali" švajcarski sastav.

Monako je u revanšu bio još ubedljiviji pa je "Dečake" ispratio iz Kneževine sa četiri pogotka u mreži. Na taj način "Kneževi" su obezbedili plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona uz ukupan rezultat 7:1 u dvomeču sa Jang Bojsima.

Za poraženi sastav nastupila su trojica srpskih internacionalaca Milan Vilotić, Miralem Sulejmani i Milan Gajić, a jedino vredno pomena je to da je bivši štoper Crvene zvezde zaradio javnu opomenu i već na poluvremenu napustio teren.

Prvenac u dresu Monaka postigao je doskorašnji napadač Milana Stefan El Šaravi koji je golom u 77. minutu stavio tačku na ubedljiv trijumf francuskog sastava.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord Bobinho10
Tuesday, 04.08.2015
23:52

Milan se odrekao jako dobrog igraca,jeste da je imao probleme sa povredama ali je klasa npr za onog Cercija.

avatar
Tuesday, 04.08.2015
23:03

Majstorski, nema šta.