LŠ - CR7 i Kasiljas rekorderi eliminacione faze

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.05.2015.
21:30
Izvor: Sportske.net

Kapiten Real Madrida Iker Kasiljas i njegov saigrač Kristijano Ronaldo u utorak su u ispisali novu stranicu istorijata elitnog klupskog takmičenja.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida izašli su na megdan šampionu Italije u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona a dvojica pojedinaca Kraljevskog kluba ispisali su novu stranicu istorijata elitnog klupskog takmičenja.

Kapiten Real Madrida Iker Kasiljas i njegov saigrač Kristijano Ronaldo upisali su na "Juve Areni" 54 nastup u eliminacionim fazama Lige šampiona čime su postali rekorderi takmičenja u pomenutoj kategoriji.

Dvojica pomenutih fudbalera imaju bogatu istoriju igranja u Ligi šampiona pošto zajedno imaju 30 sezona u ovom elitnom takmičenju.

Golman Reala iza sebe ima 17 sezona i 150 utakmica u Ligi šampiona, dok je Kristijano Ronaldo u dresu Junajteda i Kraljevskog kluba upisao 117 nastupa tokom 13 sezona.

Gore navedeni podatak odnosi se na utakmice u eliminacionim fazama Lige šampiona što dovoljno svedoči o klasi Ikera Kasiljasa i Kristijana Ronalda, imajući u vidu da u jednoj sezoni igrač može da upiše sedam nastupa u "nokaut" rundi Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke