Lovren: "Bićemo bolji protiv Reala"

Autor: Beta Beta
utorak 21.10.2014.
14:23
Izvor: Beta

Defanzivac Liverpula očekuje mnogo bolju partiju svog tima, nego što je to bio slučaj u poslednjem kolu Premijer Lige.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaler Liverpula Dejan Lovren rekao je danas da će njegova ekipa morati da igra mnogo bolje nego protiv Kvins Park Rendžersa, ako želi da pobedi Real Madrid u predstojećem meču Lige šampiona.

"Moramo da se poboljšamo i da igramo više kao tim. Moramo da pokažemo više i nećemo igrati protiv Reala kao protiv KPR-a, možete biti sigurni u to", rekao je Lovren za britanske medije.

Liverpul sutra dočekuje Real Madrid u trećem kolu Lige šampiona.

"Imamo neverovatne pojedince, ali moramo više da igramo kao tim", dodao je hrvatski fudbaler.

Lovren je istakao da je svestan opasnosi od Kristijana Ronalda, ali je naveo i da ima još igrača Reala o kojima treba da brine odbrana Liverula.

"Ronaldo je sjajan igrač, ali ne možete da se koncentrišete samo na njega, jer ima još igrača koji postižu golove", rekao je Lovren.

Real Madrid je trenutno prvi na tabeli Grupe B sa šest bodova, Liverpul je drugi sa tri, koliko ima i trećeplasirani Bazel, dok je na poslednjem mestu bugarski Ludogorec bez bodova.

Liverpul i Real su se do sada sastajali samo tri puta, a sve tri utakmice su dobili "crveni" ne primivši čak nijedan gol.

U finalu tadašnjeg Kupa šampiona 1981. godine u Parizu Liverpul je slavio sa 1:0. U osmini finala u sezoni 2008/09. premijerligaški klub je izbacio Real ukupnim rezultatom 5:0 - u Madridu je bilo 1:0, a na Enfildu 4:0.

Liverpul je od poslednjih 18 evropskih utakmica na Enfildu izgubio samo jednom. S druge strane, Real je slavio na pet od poslednjih sedam utakmica na gostovanjima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke