"Lord" het-trikom razbio Amerikance!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.03.2015.
22:38
Izvor: Sportske.net

Danski reprezentativac Niklas Bendtner "našalio" se u sredu sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država pošto je het-trikom obezbedio trijumf svom nacionalnom timu.

Beta/AP Photo/POLFOTO, Jens Dresling
Beta/AP Photo/POLFOTO, Jens Dresling

Povezane vesti

Za razliku od reprezentacije Srbije koja se priprema za odlučujuću utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, naši rivali sa severa Evrope fokusirali su se na na prijateljsko odmeravanje snaga sa selekcijom SAD.

Danska je u Orhosu ugostila reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država a iako je bila na domak poraza na kraju je slavila zasluženu pobedu i to zahvaljujući legendarnom "Lordu Bendtneru".

Napadač Volfsburga postigao je sva tri gola za Dansku u trijumfu te reprezentacije rezultatom 3:2 (1:1) čime je nastavio golgetersku seriju u dresu sa nacionalnim grbom.

Amerikanci su oba gola postigli nakon loših intervencija odbrane domaće selekcije ali je Bendtner sa tri pogotka ispratio "Jenkije" iz Orhosa.

Bivši fudbaler Arsenala i Juventusa pogoađao je u 33, 83, i 91. minutu a one sa kraćim pamćenjem valja podsetiti da je jesenas u Beogradu postigao dva gola u trijumfu Danske na gostovanju Srbiji.

Na taj način "Lord" je stigao do kote 29 kada je broj datih golova u nacionalnom timu u pitanju. Bendtner je odigrao 65 zvaničnih utakmica za Dansku pa mu tri gola data Amerikancima obezbeđuju sedmo mesto na večnoj listi strelaca danske reprezentacije.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke