Lokomotiva već slavi Škuletića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.03.2015.
20:57
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji fudbaler Partizana Petar Škuletić već je počeo da se isplaćuje moskovskoj Lokomotivi. Večeras je presudio Rubinu i odveo Moskovljane u samu završnicu Kupa Rusije! Uz njega, junak je i odlični golman Giljerme.

fclm.ru
fclm.ru

Povezane vesti

Fudbaleri moskovske Lokomotive plasirali su se u polufinale nacionalnog Kupa, pošto su večeras posle velike borbe, u penal seriji, uspeli da eliminišu ekipu Rubina iz Kazanja.

Utakmica je posle regularnih devedeset, a onda i dodatnih trideset minuta u produžecima, okončana bez golova, rezultatom 0-0, pa je putnik u polufinale morao da bude odlučen izvođenjem jedanaesteraca.

Posao Lokomotivi je znatno olakšao golman Giljerme, koji je odbranio prva dva udarca protivničkih igrača i doneo veliku prednost svom timu.

Što je još važnije, njegovi saigrači su bili precizni sa bele tačke, a gol odluke je u četvrtoj seriji postigao Petar Škuletić, koji je sa jedanaest metara poslao loptu pod prečku za konačnih 4-2!

Inače, Škuletić je odigrao celu utakmicu, a u startnoj postavi Lokomotive bio je i Nemanja Pejčinović, koji je zamenjen posle prvog poluvremena.

Lokomotiva će se u borbi za plasman u finale sastati sa Orenburgom, a drugi polufinalni par čine CSKA i Kuban!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke