Ljupko Petrović preuzeo Liteks

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.12.2015.
18:31
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni fudbalski trener koji je 1991. godine Crvenu zvezdu odveo na krov Evrope preuzeo je Liteks iz Loveča na čijoj će klupi sedeti do kraja kalendarske godine.

pfclitex.com
pfclitex.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Liteks iz Loveča predstavio je u četvrtak novog trenera koji će ekipu voditi na preostale tri utakmice koje ekipa treba da odigra do kraja godine.

Bugarski klub odlučio se za proverenu opciju i starog trenera koji je već tri puta imao priliku da vodi tim. U pitanju je srpski fudbalski stručnjak Ljupko Petrović koji je prihvatio da privremeno sedne na klupu Liteksa.

"Ovde sam da pomognem mom prijatelju i bratu Griši Gančevu. Ugovor je potpisan do kraja godine i ekipu ću voditi na preostale tri utakmice. Prijatelji se poznaju u nevolji i nisam oklevao kada sam dobio poziv" kazao je Petrović.

Trener koji je sa Crvenom zvezdom osvojio trofej u Kupu evropskih šampiona na klupi će odmeniti Lorentija Regenkamfa koji je dogovorio saradnju sa Steauom.

Prva od tri utakmice koje će ekipa Liteksa odigrati pod vođstvom Ljupka Petrovića zakazana je za subotu, 5. decembar kada u Loveč stiže branilac titule Ludogorec.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke