Ljudi, šta nam je sa Banetom?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 08.02.2015.
13:20
Izvor: Sportske.net

Kapiten naše reprezentacije Branislav Ivanović juče je bio u centru pažnje nakon pobede Čelsija nad Aston Vilom zbog pobedonosnog pogotka koji je postigao, ali i zbog zanimljivih fotografija na kojima se našao.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Srpski reprezentativac je juče bio čovek koji je sjajnim udarcem levom nogom odlučio pobednika u meču između Aston Vile i Čelsija, a pohvale su stizale na njegov račun sa svih strana. Naravno, nije izostala ni ona od Žozea Murinja.

Juče smo objavili fotografiju na kojoj Branislav Ivanović izgleda smušeno, neraspoloženo, kao da je pokušavao da izrazi nezadovoljstvo iako je njegova ekipa uspela da zabeleži pobedu.

Znamo svi da je Branislav Ivanović izuzetno koristan u timu Žozea Murinja i da je jedan od najboljih bekova na svetu prema mišljenju većine navijača koji prate Premijer ligu, ali njegova primanja se ne poklapaju sa tom činjenicom. 

Slika koju smo juče objavili nije jedina na kojoj je Bane pokazao nezadovoljstvo, bilo je tu još nekoliko uslikanih u svlačionici.

Imamo li razloga za zabrinutost, da li su u pitanju nekakvi protesti?


bane selfi



Naravno da nemamo, Branislav Ivanović je ovim postupcima pokušao da nas zabavi, što mu je i uspelo.

U svom fazonu, skromno, Bane Ivanović se odmah spustio na zemlju rekavši da ekipi prestoji težak period u svim takmičenjima i da velika razlika može da se sustigne.

"Ne smemo sada da se opustimo ni na jednu sekundu. Ostvarili smo važnu pobedu na teškom gostovanju, a kada se sagledaju stvari, tri boda smo zasluženo osvojili.

Znali smo da Aston Vila dugo nije postigla gol i zbog toga je pritisak bio i na nama. Ostalo je još 14 utakmica, sedam bodova je velika prednost, ali stvari brzo mogu da se promene
.", rekao je Branislav Ivanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke