Ljajin jubilej za vikend i malo podsećanje šta Srbija ima!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.09.2017.
11:41
Izvor: Sportske.net

Malo se igrača može pohvatili ovim podacima i ma kroz šta prošao on ima tek 26 godina. Ovo je njegov najbolji start ikada, za vikend jubilej. Potreban je Srbiji, u to nema sumnje!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Adem Ljajić će za vikend odigrati svoju 200. utakmicu u Seriji A. Jubilej će proslaviti na jugu Italije, protiv novog prvoligaša Beneventa.

Kako vreme leti, stigao je za 6.5 miliona iz Partizana u Firencu, pošto mu je propao transfer u Mančester Junajted. Pantaleo Korvino ga je doveo u Italiju gde je već sedam godina.

Bilo je dobrih i loših stvari, sukoba sa trenerima, setimo se kako je dobio batine od siledžije Delija Rosija, ali i kritika od strane Mihajlovića koji ga je trenirao u Firenci, ali ga i eliminisao iz reprezentacije jer nije želeo da peva himnu.

Sada se Ljajić vratio među "Orlove", igrača takve mašte mi osim njega nemamo, pa treba očekivati da ga vidimo i u Rusiji na Mondijalu sledećeg leta.

"Bikovi" su njegov četvrti klub u Italiji, prva je zvezda uz Belotija, uz Fiorentinu je igrao za Romu i Inter.

Prošle godine je u Torinu dao 12 golova i izjednačio rekord iz Fiorentine, posebno mu je drag pogodak na "Derbiju dela Mole" kada je Torino odoleo Juventusu, a Ljajić iz slobodnjaka šokirao "Arenu". Torino je bio i jedini tim koji je ostao neporažen na Juve tvrđavi u prvenstvu prošle sezone.

No, to je prošlost, Adem je ovu sezonu počeo sjajno, naime, ovo je njegov najbolji start ikada, u prva dva meča pre prvenstvene pauze dao je golove Bolonji i Sasuolo, dakle bio je srtelac na oba meča, do sada je u Italiji postigao 41 gol u šampionatu.

Bilo bi lepo, da na jubilej nastavi seriju i za vikend.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Friday, 08.09.2017
12:54

Nikada njegov kvalitet nije bio sporan, ali su se desavale neke druge stvari van terena. I ja se nadam da ce se ustaliti u reprezentaciji, jer zaista nam fali takvih igraca. Kostic otpocetka kvalifikacija nije u bogzna kakvoj formi, a uvijek je dobro imati dvojicu top igraca na takvim pozicijama. Nadam se da ce i Lazar Markovic da pronadje svoju formu, uz Zivkovica, Gacinovica i SMS-a u buducnosti bi mogli da imamo prilicno mocan napadacki potencijal.

avatar
Amar Zornic
Friday, 08.09.2017
12:19

Sjajan fudbaler , bio je jedina svetla tacka u onom ciklusu pre ovog . Bukvalno je sam vukao ekipu i treba i sada ako ne od pocetka onda nek deli minutazu sa Dućom i Kosticem .

avatar
dany89
Friday, 08.09.2017
11:55

Vratio ga Muslin, pored dobrih rezultata repke...Vracen je Ljajic u repku jer je svatio da nijedan igrac nije veci od drzavnog grba pa koliko god on bio veliki igrac! :)

avatar
Al(a)din
Friday, 08.09.2017
11:49