Ljajić: "Pristao sam na prvi poziv Torina"

Autor: Beta Beta
subota 23.07.2016.
18:57
Izvor: Beta

Srpski fudbaler Adem Ljajić rekao je danas da se nije dvoumio oko prelaska u Torino i da je pristao na transfer na prvi poziv tog kluba.

twitter.com/torinofc_1906
twitter.com/torinofc_1906

Povezane vesti

"Na prvi poziv Torina sam odmah odgovorio da želim da dodjem. Razgovarao sam o tome sa svojom porodicom i odluka je postala konačna", rekao je Ljajić za klupski sajt.

Ljajić je nedavno prešao u Torino iz Rome, iako su mediji navodili da srpski reprezentativac ne želi u taj klub i da odugovlači.

Čak je i njegov saigrač iz reprezentacije Nenad Tomović kazao da je Ljajićeva želja bila da mu se pridruži u Fiorentini.

Ipak, Ljajić je potpisao ugovor sa Torinom, klubom u kom će ga trenirati Siniša Mihajlović, koji ga je izbacio iz reprezentacije dok je bio selektor jer igrač nije želeo da peva himnu Srbije.

"Veoma dobro poznajem Mihajlovića, sa kojim sam saradjivao u Fiorentini i reprezentaciji Srbije, tako da imamo dobar odnos. On je osoba koja u lice govori ono što misli, a ja sam isti kao on", naveo je Ljajić na predstavljanju u Torinu.

Ljajic Miha

Ljajić je zahvalio predsedniku kluba Urbanu Kairu koji je, kako je naveo fudbaler, snažno želeo da ga dovede.

"Znam da mogu mnogo da pružim ovom timu ako budem bio u dobroj formi. Svidjaju mi se klubovi gde postoji veliki pritisak i ljudi očekuju važne rezultate. Ne plašim se", rekao je Ljajić.

Nekadašnjem fudbaleru Partizana će Torino biti četvrti klub u Italiji, posle Fiorentine, Rome i Intera, u kome je proveo prošlu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 23.07.2016
23:05

O pritiska nema teorije da mogu ispasti jos je manje teorije da izbore evropu aaaa pritiska

avatar
Pravi romanista
Saturday, 23.07.2016
21:23

koji pritisak u Torinu majke ti....

avatar
Juventino SS
Saturday, 23.07.2016
19:04

Stari prijatelji ponovo zajedno :D