Ljajić: "Nisam razmišljao kada je Manćini pozvao"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.09.2015.
20:11
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Adem Ljajić izjavio je da mu nije bilo potrebno vreme za razmišljanje kada mu je Roberto Manćini predložio da se preseli u Inter.

inter.it
inter.it

Povezane vesti

Nakon što je obavio reprezentativne dužnosti Adem Ljajić je u utorak doputovao u Milano kako bi realizovao ranije dogovoreni transfer u Inter. Tokom popodneva Ljajić je obavio lekarske preglede a potom je izneo svoje prve utiske u razgovoru za Interov klupski kanal.

"Jako sam srećan što sam prešao u Inter. Sve se dogodilo tokom poslednjeg dana prelaznog roka dok sam bio u Beogradu sa svojom reprezentacijom tako da sam tek danas doputovao u Milano" objasnio je Ljajić.

Srpski reprezentativac priključio se Interu na jednogodišnju pozajmicu uz mogućnost da narednog leta pređe u vlasništvo "Neroazura" koji bi za to zadovoljstvo morali da izdvoje 11 miliona evra.

"Poslednjeg dana prelaznog roka razgovoarao sam sa Manćinijem, sve mi je objasnio i odmah sam mu poručio da mi nije potrebno vreme za razmišljanje. Želeo sam da pređem u Inter i od danas sam na raspolaganju treneru" dodao je Ljajić.

Priliku da debituje za Inter Adem Ljajić će imati u nedelju i to u gradskom derbiju Milana.

"Razgovarao sam sa Dejanom Stankovićem o milanskom derbiju mnogo puta. Daglas Majkon mi je takođe preneo o kakvom se spektaklu radi. Ne mogu da dočekam utakmicu, a na treneru je da odluči hoću li igrati" zaključio je srpski reprezentativac.

Adem Ljajić je karijeru započeo u Partizanu a Inter će biti treći italijanski klub za koji će nastupati pošto je pre "Neroazura" branio boje Fiorentine i Rome.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wazza77
Tuesday, 08.09.2015
20:30

Lepo...i ti si mlad momak,buducnost A-Repke!!!

avatar
giggsy the master
Wednesday, 09.09.2015
01:20

Moramo u podmladak da se uzdamo jer od seniora nema .pite