Ljajić neće da priča o Evropi: "Idemo utakmicu po utakmicu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 16.03.2017.
23:56
Izvor: Beta

Fudbaler Torina Adem Ljajić priznao je danas da se tim nalazi u teškom trenutku i nije želeo da razgovara o mogućem plasmanu u evropska takmičenja.

torinofc.it
torinofc.it

Povezane vesti

Torino je sada 10. na tabeli, sa 15 bodova manje od Intera na četvrtom mestu, poslednjem koje vodi u Evropu. Do kraja Serije A ostalo je još 10 kola.

"Nije nam lako trenutno. Ispustili smo mnogo bodova u gostima, a pre svega od timova koji su slabiji od nas na papiru. Nikad nisam voleo da pričam o evropskim kvalifikacijama, uvek razmišljam samo o svakoj sledećoj utakmici", rekao je reprezentativac Srbije, a preneli italijanski elektronski mediji.

Torino je u poslednjih 10 prvenstvenih utakmica osvojio 11 bodova, a u subotu dočekuje Inter.

Ljajić je posebno istakao napadače oba tima, svog saigrača Andreu Belotija, koji je trenutno prvi strelac lige sa 22 gola, kao i centarofra Intera Maura Ikardija, koji je do sada postigao 20 golova.

"Andrea Beloti i Mauro Ikardi uvek daju golove. Mauro će davati još nekoliko godina, dok je 'Pevac' (Belotijev nadimak) ove godine počeo i davaće ih još više. Andrea je svakog dana sve bolji", rekao je Ljajić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
audispirit
Friday, 17.03.2017
02:24

Mislio sam da su bolje pozicionirani. Neka se potrude da izbore Ligu Evrope, jer zasluzuju to.