Ljaja "otpustio" siledžiju, da li će biti kažnjen?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 28.10.2015.
10:35
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac još jednom pokazao klasu, ali to neće promeniti njegov status. Možda ga čeka i kazna!

BETA/AP Photo/Hektor Pustina
BETA/AP Photo/Hektor Pustina

Povezane vesti

Utakmica protiv Bolonje je imala poseban značaj za Ljajića zbog Delija Rosija na klupi domaćih.

Ovaj "siledžija" je udario Ljajića nekoliko puta u vreme dok su bili u Fiorentini pa je i zbog toga otpušten sa klupe "Ljubičastih". Srpski reprezentativac je elegantno zaobišao ovo pitanje.

"Nisam se sreo sa Rosijem",
rekao je Ljajić koji je kao igrač Fiorentine dao gol Sampdoriji na čijoj je klupi kasnije sedeo Rosi i onda prstom na ustima "ućutkao" ovog kontroverznog trenera koji je sve, samo ne pedagog.

Juče je Ljajić asistencijom otvorio vrata pobede neubedljivom Interu. To će i značiti otkaz za Rosija koga će Bolonja danas otpustiti posle loših rezultata u prvih 10 kola.

To nije Ljajin problem.

"Više volim da asistiram nego da dajem golove, kada igram iza napadača to je moja prava pozicija", dodao je nekadašnji fudbaler Partizana koga Manćini gura na levu stranu.

On neće dobiti priliku da počne derbi protiv Rome narednog vikenda jer se u tim vraća Jovetić.

Ljajić bi mogao da zaradi kaznu, nije otrpeo na putu ka svlačionici uvrede navijača Bolonje, a sporečkao se i sa fudbalerima Bolonje u tunelu.

Adem već gleda napred.

"Proslavio sam sa Jovetićem, to je moj brat, igrali smo i ranije zajedno, a onda se okrećemo utakmici sa Romom koja je najvažnija u dosadašnjem toku sezone"
, rekao je na kraju "Ljaja".

Inter ne igra dobro, ali koa briga, prvi su na tabeli, to je jedino važno.

Ljajićevu asistenciju i gol Ikardija možete da vidite ovde.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BianconerooNS
Wednesday, 28.10.2015
19:40

Adem igra extra,sinoc najjbolji igrac intera ,ne znam zasto onaj M.E.N.T.O.L od trenera ne daje mu vecu sansu,forsira onog Perisica realno lik nista posebno ne zna ni da centrira slab jedan na jedan,jedino sto je brz :),za njega dati 25 miliona bas treba biti talenat lik mozda vredi 10 i to plafon,Ikardi Jovetic i LJajic tako treba da izgleda ta trojka napred, puno problema bi pravili svim odbranama,pogotovo sto ljajic i Jovetic obozavaju da igraju zajedno secam se da su pravili show onu poslednju sezonu Jovete u Firenzi cak mislim da da su upravu Inter zagazili sa 5:0 ili 4:0 znam da su obojica dali po 2 komada, al su saradjivali fenomenalno milina bila gledati tad Firenzu .

avatar
Amar Zo
Wednesday, 28.10.2015
11:55

Bravo mali , sve bolje i bolje igra