Ljaja - Hteli da ga prodaju, sad se plaše da ne ode...

Autor: Boris Jovanović
utorak 10.02.2015.
14:10
Izvor: Sportske.net

Letos je, iako će čelnici Rome to sada negirati Adem Ljajić bio na prodaju. Sada je u "Vučici" panika da neko ne plati klauzulu za našeg fudbalera.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Adem Ljajić je prošlog leta, što kažu Italijani, bio "razveden u kući". Iako se o tome nije glasno pričalo Roma je, posle dolaska Iturbea, želela da ga proda.

Naime, ni Garsija nije bio ubeđen da mu je Ljajić potreban zbog viška ofanzivnih igrača, mada je na pripremama naš internacionalac bio jedan od najboljih.

A onda je došla sezona, Ljaja je odjednom postao igrač bez koga se ne može, dao je osam golova u šampionatu, istisnuo Iturbea kome je odmah prišivena etiketa promašene investicije.

Nekadašnji igrač Partizana kaže da se ništa nije promenilo, ćuti i trenira, daje maksimum, više nije "večiti talenat", sada je jedan od najboljih igrača Serije A.

On ima čvrst ugovor sa Romom do 2017. godine, međutim i klauzulu od 25 miliona kojom neko može da ga odvede iz Rima.

U ovom trenutku to je velika suma, ali ako ovako nastavi, engleskim klubovima, ali i madridskom Atletiku koji ga prati godinama to ne bi bilo previše da otkupe njegov ugovor.

Uostalom Roma je prodala za ogromne novce Lamelu i Markinjoša, pa ne bi bilo čudo, ako Ljajić nastavi ovako da bogati ponovo zakucaju na Sabatinijeva vrata.

Zbog toga "Vučica" nudi Ljajiću novi ugovor i bolje uslove od onih koje ima sada, oko 1.8 miliona po sezoni.

On nikada nije krio želju da ostane u Rimu, kao i u Italiji uopšte, pa svakako da je velika šansa da pregovori uspeju i da se klub obezbedi, odnosno da ne rizikuje odlazak jednog od najboljih igrača!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čika Marko
Tuesday, 10.02.2015
15:26

Mihajlovicu gde su ti oci bile...nnDal bi ga sad pozvao u reprezentaciju!!!