Liverpulov skaut: ''Markec će vredeti duplo!''

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 21.07.2014.
11:05
Izvor: Sportske.net

Tor Kristijan Karlsen istakao je da je pratio napredak Lazara Markovića u prethodnih nekoliko godina i da će on vredeti duplo više nego što vredi sada.

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Prethodne nedelje u Liverpul je pristigao i reprezentativac Srbije i bivši član Benfike, Lazar Marković, od koga navijači i čelnici Liverpula očekuju mnogo u narednim godinama kada su igre za ovaj klub u pitanju.

Liverpul je platio našeg internacionalca 20 miliona funti, a jedan od skauta Liveprula, Tor Kristijan Karlsen, istakao je da će Lazar u budućnosti vredeti duplo više nego što ga je Liverpul platio.

Nema sumnje da Marković spada u najveće talente u Evropi u ovom trenutku. Znam da navijači Liverpula dosta cene tehnički nadarene igrače, tako će biti i sa Lazarom Markovićem.

Njegove tehničke sposobnosti su bile viđene i dok je imao samo sedamnaest godina. Veoma lako je izlazio na kraj sa protivničkim igačima. Već tada je ''oduzimao dah'' mnogim ljubiteljima fudbala.“, rekao je Karlsen.

Na priče da je Liverpul platio možda previše za bivšeg fudbalera Partizana, Karlsen je odogovorio da to uopšte nije tačno.

„Normalno je da postoji zabrinutost kada se dovodi igrač o kome malo znate i za koga se plati 20 miliona funti, ali za mene je najbitnija stavka kod ovog mladića njegov potencijal.“, rekao je Liverpulov skaut.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke