Liverpul sprema novi ugovor za kapitena!

Autor: Miloš Marković
sreda 01.10.2014.
12:42
Izvor: Sportske.net

Način na koji se fudbalski klub Liverpul ophodi prema svom kapitenu zaista jeste za svaku pohvalu.

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

U vreme kada u modernom svetu nema mesta emocijama, kada se proslavljeni fudbaleri i legende odstranjuju bez mnogo romantike, fudbalski klub Liverpul jedan je od retkih koji prkosi ovoj praksi.

Mnogi ga kritikuju da ne igra u dobroj formi u novoj sezoni, mnogi mu i dalje pamte to što se okliznuo u odsutnom trenutku minule sezone, ali niko ne zaboravlja veličinu koju predstavlja Stiven Džerard.

Sa svoje 34 godine, engleski fudbaler ima pregrše iskustva, ali i kvalitet koji nadmašuje trenutnu formu.

Brendan Rodžers i dalje veruje u kapitena svog tima, za koga smatra da i dalje igra itekako važnu ulogu u ekipi, što je pokazao i golom protiv Evertona, čime je kritičarima posla jasnu poruku.

Priznao je menadžer Crvenih da su pregovori sa Džerardom u toku.

„To je nešto o čemu aktivno razmišljamo i na čemu se radi sa Stivenom. On je i dalje u sjajnom fizičkom stanju i kondiciji. Ima 34 godine, ali svaki dan trenira, nikada mu nije potreban dan odmora. Što je bitnije, on sam želi da radi.“, rekao je Rodžers.

Inače, sam Džerard je tokom leta odlučio da se oprosti od reprezentacije kako bi se u potpunosti posvetio klubu, te se može i očekivati da produži svoj ugovor i ostane u klubu kome je posvetio svoju čitavu karijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke