Liverpul otpustio defanzivca!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 09.05.2016.
22:31
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji igrač Njukasl Junajteda, otpušten je iz kluba sa "Enfilda" i počeće potragu za novom sredinom.

Beta/AP Photo/Nam Y. Huh
Beta/AP Photo/Nam Y. Huh

Povezane vesti

Hoze Enrike, bio je pred isticanjem ugovora, preciznije njegov ugovor je trajao do završetka aktuelne sezone, ali je ipak dobio otpust, pre samog isteka.

Naime, "Crveni" su tako učinili uslugu španskom levom beku, kako će sada imati više vremena da potraži svoju sledeću destinaciju.

Enrike je ove sezone odigrao svega tri meča, sva tri u FA Kupu, a tokom prošle sezone nastupio je u dresu Liverpula svega devet puta.

Ovaj 30-godišnji fudbaler je Liverpul koštao 5 miliona funti, kada ga je tadašnji trener Keni Dalgliš doveo iz redova Njukasla, ali jednostavno nije opravdao očekivanja.

Iz tima je ispao još tokom ere Brendana Rodžersa, a prethodnog leta je prebačen i u rezervni tim.

Iako se u prvi tim vratio dolaskom Jirgena Klopa, nije iskoristio šansu da zaradi novi ugovor.

Alberto Moreno je postao nezamenjiv uz levu aut liniju u odbrani, a tim sa "Enfilda" je pokazao interesovanje i za mladog levog beka Lester Sitija Bena Čilvela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
L F C
Tuesday, 10.05.2016
08:52

Da nije imao toliko povreda, mozda bi bio i dobar igrac. Srecno u daljem nastavku karijere.

avatar
El Diablo
Tuesday, 10.05.2016
01:17

Kupili ga da bi mu unazadili karijeru.

avatar
Cataphract
Friday, 13.05.2016
03:20

jeste, to liverpul radi. boze mili kakvih ljudi...

avatar
Gorčilo
Tuesday, 10.05.2016
00:05

Zadnje dve godine je više bio na Instagramu nego li na travnjaku. Mnogo sam ga gotivio u početku. Moje mišljenje o njemu počelo je da se menja onog momenta kad nije hteo da napusti klub, a lepo mu je rečeno da neće biti mesta za njega u timu, već je odabrao da sedi kući i izbaca slike na društvenim mrežama kako se provodi, igra igrice, šta jede i slično. Sviđa mi se što je Klop veoma brzo počeo da uručuje zahvalnice. Treba vrlo brzo očekivati i zahvalnice Bogdanu, Skrtelu, Tureu, Ajbu, Lukasu, Bentekeu, Baloteliju, Teišeiri i Markecu.

avatar
Чукурановић Божа
Tuesday, 10.05.2016
16:52

Lukas, Ajb, cak i Ture? Ti izgleda samo pratis Liverpul preko instagrama.

avatar
Jürgen Klopp
Monday, 09.05.2016
22:56

Napokon smo se resili ovog igraca... Lik je imao, cini mi se, oko 90000€ nedeljno a odigrao je svega par utakmica u poslednje 2,3 sezone... Ipak, moram reci da je velika steta sto su ga povrede unistile, bio je bas dobar bek, po meni i nesto bolji od Morena posebno ako se gleda igra u odbrani.

avatar
Paisley is back
Monday, 09.05.2016
23:45

Kad se samo setim kako je lik pronalazio Suareza digne mi se kosa na glavi, ne znam sta stoji iza toga da nije igrao toliko dugo, nemoguće da je toliko lošiji od Smita ili Rendala

avatar
dzedaj vitez
Tuesday, 10.05.2016
09:12

Kilaza stoji iza toga. Ugojio se posle povrede i nikada kilazu nije skinuo. Inace je po meni ,kada je bio u formi,bio bolji od Morena.