Liverpul i Čelsi poraženi kod kuće, Siti "melje"!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 29.08.2015.
17:57
Izvor: Sportske.net

Polako ali sigurno Mančester siti ističe kandidaturu za titulu ove sezone. Porazi Liverpula i Čelsija na domaćem terenu.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mančester siti igra sjajan fudbal u ovom trenutku, ekipa Manuela Pelegrinija je trenutno u najboljoj formi u Premijer ligi, videćemo koliko su u stanju da izdrže u ovakvom ritmu.

Danas su na svom terenu savladali ekipu Votforda rezultatom 2:0 (0:0). Novajlija je izdržao prvo poluvreme protiv "Građana", ali su u drugom poklekli već nakon dva minuta.

Sterling je postigao gol nakon što je Silva promešao par igrača na sredini terena i dodao loptu asistentu, Bakariju Sanji koji je bio na desnoj strani. Nakon odlično ubačene lopte Sterlingu nije bilo teško da postigne gol za 1:0.

Devet minuta kasnije Mančester siti je završio posao u današnjem meču.

Fernandinjo je dobio loptu od strane Silve u šesnaestercu gostiju, uputio veoma jak udarac ka golu golmana Votforda koji nije uspeo da sačuva svoju mrežu - 2:0.

Golove pogledajte OVDE.

Čelsi je gubio od Kristal Palasa sa 1:0, ali je na kraju ipak uspeo da postigne jedan gol nakon dobre lopte Pedra koji je zabeležio novu asistenciju u dresu Čelsija.

Ponovo se mučila ekipa Žozea Murinja danas, nakon prvog poluvremena je bilo 0:0, ekipa Alana Pardjua se sjajno branila, propustila čak i nekoliko dobrih prilika. Kurtoa je u jednoj situaciji sjajno reagovao, ali u drugom je morao da vadi lopte iz mreže.

Bakari Sako je postigao prvi gol za Kristal Palas, igrao se 65. minut, a onda je Čelsi krenuo malo ozbiljnije i konkretnije ka golu Palasa.

Ipak, Falkao je nakon dobre akcije Pedra uspeo da izjednači rezultat na 1:1, ali je nerešen rezultat bio na snazi samo jedan minut.

Bakari Sako je sada preuzeo ulogu asistenta, uposlio je Vorda koji je pogodio za 1:2.

Tako je Murinjo nastavio svoju seriju poraza od menadžera čije prezime počinje na slovo "P" u svojoj 200. utakmici kao trener Čelsija.

Golove pogledajte OVDE.

Liverpul je na svom terenu izugubio od Vest Hema, ekipe koja je ove sezone specijalista da otima bodove ekipama koje su istakle kandidaturu za titulu ove sezone.

Samo 29. minuta bilo je potrebno gostima da postignu dva gola na ovom meču, prvo je Lancini postigao gol u 3. minutu da bi nakon toga katastrofalno pogrešio Lovren što je omogućilo Noblu da postigne gol za 2:0.

Pokušavao je Liverpul na sve načine da dođe do gola, ali su jedan deo drugog poluvremena imali i igrača manje pošto je Kutinjo dobio drugi žuti karton u 55. minutu. Ipak, snage su do kraja meča bile izjednačene nakon što je strelac drugog gola za Vest Hem, Mark Nobl, takođe dobio crveni karton.

Do kraja meča videli smo još jedan gol u mreži Minjolea koja se do ovog kola nije tresla, a strelac je bio Diafra Sako u nadoknadi vremena.

Golovi OVDE.

Stouk je na svom terenu poražen od VBA rezultatom 0:1 golom Rondona u 45. minutu, a domaći su u ovom meču igrali i sa dva igrača manje nakon što su Afelaj i Čarli Adam dobili crvene kartone u prvom delu meča.

Bornmaut je mogao do druge pobede u ovom šampionatu, ali ih je Lester zaustavio u toj nameri. Tačnije, uradio je to Vordi u 86. minutu golom iz penala.

Domaći su u vođstvo došli golom Vilsona u prvo poluvremenu, ali se gosti vraćaju kući ipak sa jednim osvojenim bodom.

Aston Vila i Sanderlend su odigrali jednu zanimljivu utakmicu, a ona je završena rezultatom 2:2. Golove za domaće postigao je Skot Sinkler, dok su za goste bili precizni Lens i Mvila.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak