Liverpul - Danijele, oporavljaj se!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 10.11.2014.
13:00
Izvor: Sportske.net

Navijači, ali i fudbaleri Liverpula ne mogu da dočekaju oporavak Danijela Staridža, jednog od najboljih u prethodnoj sezoni.

Beta/AP Photo/Bogdan Maran
Beta/AP Photo/Bogdan Maran

Povezane vesti

Prošle sezone Liverpul je bio pretendent za titulu, dominirali su Suarez, Staridž i Sterling u napadu, bili su veoma ubojiti i dovodili protivničke odbrane do ludila.

Suarez je otišao, Staridž je povređen, a Sterling je ostao jedini iz te trojke. Naravno, nedovoljno da Liverpulova igra barem malo liči na onu prošlogodišnju kada umalo nisu osvojili titulu.

Najbolju utakmicu ove sezone Liverpul je odigrao protiv Totenhema kada su pobedili sa 3:0 jednog od rivala, ispostaviće se, za Ligu šampiona. Tada je igrao Danijel Staridž, baš kao i u meču sa Sautemptonom na početku sezone. Pored ova dva meča, on je igrao samo još protiv Mančester Sitija, meč u kome je Liverpul poražen rezultatom 3:1.

Svi su nestrpljivi, kako navijači, tako i fudbaleri, a posebno Rahim Sterling.

"Kakav će to biti podsticaj za ekipu kada se on vrati na teren. Toliko nam je nedostajao, biće nam ogromno pojačanje. Što više kvalitetnih igrača imate raspoloživih, to je bolje.", rekao je rahim Sterling.

"On postiže golove, uvek je pretnja protivničkim timovima.", istakao je mladi fudbaler Liverpula.

Naredni meč Liverpul igra protiv Kristal Palasa kada prođu reprezentativne obaveze, a Danijel Staridž bi trebalo da se nađe u sastavu tima za ovaj duel.

Pojedinci očekuju da će Liverpul igrati u sastavu sa Balotelijem i Staridžom u napadu, pa se očekuje i da Italijan proradi u ovom meču.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Monday, 10.11.2014
16:54

jeste staridz odlican napadac,mozda i najbolji engleski ali ne treba ocekivati cuda od njega jer nije on ni mesi ni ronaldo..prosle godine je imao uz sebe suareza na koga su kidisala po dva protivnicka igraca i zato je i staridz pruzao onakve partije jer je imao previse slobode..sada ce biti drugacije..

avatar
Jovan Ivanovic
Monday, 10.11.2014
15:20

Staridz je pola ekipe

avatar
Homer J.Simpson
Monday, 10.11.2014
15:00

Po izjavama i ocekivanjima,neko ko ne prati fudbal,mogao bi da pomisli daje Staridz nekakav superheroj,sa raznim mocima.....
To tako ne ide......Staridz jeste vrlo dobar fudbaler,ajde da kazemo i odlican,ali da ce njegovim povratkom sve radikalno da se promeni-nece....
To je nekakvo zamazivanje ociju.....
Jeste da ce napad biti bolji od ovoga kakav je sad,sigurno je da ce Staridz davati golove,otvarati prostor Sterlingu,pa mozda se desi cudo da i BAloteli proradi,ali imaLiverpul previse nedostataka da bi Staridzev povratak to mogao da resi....
Odbrana ce i dalje biti nesigurna,a vezni red mlitav...nApad ce verovatno biti bolji.
A inace,vratio se Staridz ili ne,Baloteli svakako ne treba da igra ni u jednoj varijanti.....

avatar
juelz_santana
Monday, 10.11.2014
14:48

Staridz je igrac koji nije lider misli mda svi u Liverpulu ocekuju previse od njega,nije on Suarez secam se prosle sezone mnogi utakmica u kojim je bio gotvo nevidljiv ali je davao golove Suarez je tu pravio pometnju bice daleko losiji ove sezone!

avatar
AxweII
Monday, 10.11.2014
15:41

U tebe uvijek nesto negativno o Liverpulu pored standarnih i izlizanih provokacija...Promjeni malo plocu Pretty boy...postajes uzasno predvidljiv.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 10.11.2014
20:07

A ti, kako si?

avatar
Gani
Monday, 10.11.2014
14:41
avatar
The Real Man
Monday, 10.11.2014
14:26

Igrao 2 utakmice, protiv Totenhema, najbolja utakmica Liverpula u sezoni, i pobeda protiv ovakvog Sautemtona, nema sumnje da ce Liverpul biti drugi tim njegovim povratkom, nadam se da ce i Baloteli da proradi!

avatar
S-I-M-K-E
Monday, 10.11.2014
14:09

Sjajan je Staridz....Vidjelo se jos u Celziju da ima veliki potencijal.