'Lisice' u još jednoj epizodi "Prvi put u istoriji"

Autor: Boban Filipović
petak 25.12.2015.
22:18
Izvor: Sportske.net

Lesteru se desilo nešto što nije nikada nikome u istoriji Premijer lige...

BETA/AP Photo/Rui Vieira
BETA/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

O čemu se radi?

Lester je dočekao Božić kao lider na tabeli, prošle godine je bio fenjeraš!


Dakle, za 365 dana od dna do vrha.

Ovakav slučaj je jedinistven, nije nikada do sada zabeležen u istoriji Premijer lige!

'Lisice' će do kraja godine odigrati još dve utakmice. Ranijerijeva ekipa u subotu gostuje Liverpulu na 'Enfild Roudu', a u utorak, Marezu, Vardiju i razigranoj družini na noge dolazi Mančester Siti.

Da li će Lester ući u 2016. godinu kao lider saznaćemo uskoro...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasa1988
Saturday, 26.12.2015
12:10

Bice to zestok mec. Liverpul je favorit, ali, Lester uvijek ide na pobijedu. nNisu oni United.

avatar
Liverpool_Zvezda
Friday, 25.12.2015
23:33

Napred Lisice sutra, šteta bi bilo da Liverpul pokvari ovu formu.

avatar
NIKE
Friday, 25.12.2015
23:31

Prošle sezone zadnji, sad prvi u ovo vrijeme - Premiership je zakon, da sastave sve ostale lige u jednu ne bi bile gledanije od ove ludnice. Najzanimljivija, najbolja, najgledanija, najujednačenija, takođe ovu prazničnu ludnicu ne bi ukinuo pa makar nikada više niti jedan Engleski tim ne osvojio LŠ. U Francuskoj više nemamo lige, nego PSG igra sam protiv sebe, u Njemačkoj Bayern igra sam protiv sebe, u Italiji konačno ove sezone malo uzbuđenja, mada iskreno mislim da će od Februara opet Juve nastaviti peti put za redom, u Španiji Barca će se opet šetati do titule 8 puta u 10 sezona, mada i ona Atletikova je bila zapravo ukrata Barcina (čist gol ponišen Barci), jedina liga je Premiership - nitko od 2008/9 nije odbranio trofej, mislim da neće još par sezona - mislim da bi mnogi da moraju birati da gledaju LŠ ili Premiership radije izabrali Premiership, nisu zato veća TV prava Premiershipa nego LŠ, znaju ljudi gdje se igra najzanimljiviji fudbal. Nema smaranja lopte, do besvjesti, nema taktičkog nadmudrivanja (izuzetak je Mourinho), i nema dominacije jednog tima duže od 1 sezone, sve osobine koje niti jedna druga liga nema.

avatar
CR7
Friday, 25.12.2015
23:22

Lester jako odlicno igra zbog tandema Marez-Vordi ali pitanje je koliko mogu da budu u formi?Svaku utakmicu igraju,normalno je da budu umorni ali nek se ne daju ako hoce da osvoje PL.Samo napred momci :)