"Lisice" sa igračem manje iščupale bod na 'Britaniji', Boro razbio Svonsi

Autor: Boban Filipović
subota 17.12.2016.
17:55
Izvor: Sportske.net

Lester bio na pragu novog poraza, Stouk je imao dva gola prednosti i igrača više, ali se završilo podelom bodova. Midslbro ubedljiv protiv 'Labudova', minimalci Vest Hema i Sanderlenda.

BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis, File
BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis, File

Povezane vesti

Nakon duela Kristal Palasa i Čelsija na Selharst Parku', koji je otvorio 17. kolo, tokom popodneva su odigrana još četiri premijerligaška meča na tri su trijumfovali domaćini, dok je remi viđen samo na 'Britaniji'.

Stouk je prosuo mleko protiv Lestera, vodio 2:0 na poluvremenu i imao igrača više duće od sat vremena, ali je aktuleni šampion ipak uspeo da ostane neporažen.

'Grnčarima' je posao olakšao Džejmi Vardi koji je zbog grubog starta dobio direktan crveni karton u 27. minutu utakmice.

Ekipa Marka Hjuza je u finišu prvog poluvremena postiga dva gola, Bojan Krkić je doveo domaćina u vođstvo sa bele tačke, a pred odlazak na odmor prednost je duplirao Džo Alen, pokupivši otpadak pošto se lopta odbila od stative posle Imbulinog udarca sa distance.

Zanimljivo, posle Vardijevog isključenja, čak petorica igrača Lestera su do kraja prvog poluvremena zaradila javnu opomenu.

'Lisice' su smanjile na 2:1 petnaestak minuta pre kraja meča, Ranijerijev džoker Leonardo Uljoa je zatresao mrežu samo što je ušao u igru umesto Slimanija, a dva minuta pre kraja regularnog toka utakmice Amarti pogađa mrežu Granta za konačnih 2:2.

Midlsboro je na svom 'Riversajdu' preslišao Svonsi, Velšani su poraženi sa 3:0.

Alvaro Negredo
je postigao dva gola u prvih pola sata, prvi posle centaršuta Klejtona, drugi iz penala, a konačan rezultat postavio je De Ron u 58. minutu na asistenciju Gastona Ramireza.

Sanderelnd je golom odličnog levog beka Patrika Van Anholta početkom drugog poluvremena savladao Votford na 'Stadionu Svetlosti' i tako pobegao sa dna tabele.

Novi fenjeraš je Hal, koji je poražen u gostima kod Vest Hema iako je bio bolji tim na terenu. 'Tigrovi' su kaženjeni za promašaje, presudio im je Mark Nobl sa 'kreča' u 76. minutu utakmice.

Današnji program u Premijer ligi završava se na 'Houtornsu', gde VEst Brovič Albion od 18:30h dočekuje Mančester Junajted.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Saturday, 17.12.2016
19:16

Reko ja vama da će se Sunderland izvući, ljudi su neuništivi, svake godine ih svi prežale, a oni ostanu, garantujem da će ostati i ovu sezonu.

avatar
Saturday, 17.12.2016
19:09

Hjuz trenercina ko i njegv brat Pardiju,Bilic se jako koprca dve utakmice iz penala pobede,ali nece dugo dobice OTKAZ!

avatar
Carina
Saturday, 17.12.2016
19:00

Vest Hemu se lagano vracaju nepravde. Pobedise direktne rivale, Barnli i Hal, u sledecem kolu ce verovatno pobediti prezaljeni Svonsi i odose na sredinu tabele.

avatar
Rockstar
Saturday, 17.12.2016
18:57

Kako bih voleo da Stoke konacno ispadne iz lige