'Lisice' broje sitno

Autor: Boban Filipović
nedelja 03.04.2016.
19:11
Izvor: Sportske.net

Lester je današnjim trijumfom nad Sautemptonom napravio još jedan veliki korak ka tituli, a da Ranijerijeva ekipa definitivnivno poseduje šampionsku žicu dokazuju rezultati u poslednje vreme.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Verovali ili ne, od Lester je pet od poslednjih šest utakmica u Premijer ligi rešio u svoju korist 'minimlacem'!

Naime, od nesrećenog poraza na 'Emiratima' od Arsenala u dubokoj nadoknadi, 'Lisice' su pet puta slavile rezultatom 1:0.

Jedan gol za pobedu bio je dovoljan protiv Noriča kod kuće, Votfoda u gostima, Njukasla kod kuće, Kristal Palasa u gostima i Sautemptona kod kuće.

Jedina ekipa koja se spasila poraza od 'Lisica' u ovom međuperiodu je Vest Bromvič Albion, koji je odneo bod sa 'King Power' stadiona (2:2) u 28. kolu, između minimlanih pobeda nad Noričom i Votfordom.

Lester je lider na tabeli na šest kola pre kraja sa sedam bodova više od prvog pratioca Totenhema.

Četa Klaudija Ranijerija u sledećem kolu gostujue davlejniku Sanderlendu na 'Stadionu Svetlosti', videćemo da li je na redu novi "minimlac".

Nakon toga, Lester će odigrati dva meča pred svojom publikom protiv Vest Hema i Svonsija, potom sledi gostovanje Mančester Junajtedu na 'Old Trafordu', zatim na 'King Power' stadion dolazi Everton, a u poslednjem kolu je gostovanje Čelsiju na 'Stamford Bridžu'.

Sa četiri pobede u poslednjih šest kola, 'Lisice' su sigurno šampioni, mada je ova računica neophodna samo ukoliko Totenhem pobedi sve mečeve do kraja što će biti izuzetno teško...

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jupp Heynckes
Sunday, 03.04.2016
22:16

Titula ide u Lester, i to je kraj price.

avatar
DrugRaja
Sunday, 03.04.2016
19:42

Broje sitno al dolaze do krupnog plena!Lesterovo osvajanje PL je pobeda starog fudbala nad ovim modernim koji je sve gori koji se igra uglavnom u formaciji 4-2-3-1 koji se bazire na kvarenju igre protivnika sa cesto dva klasicna DMF igraca,a Lester igra klasicnom formacijom 4-4-2 i igraju pravi otvoreni fudbal sa ne preterano puno dodavanja.