Liga kup - Sautempton sve slabiji, Čelsi prošao

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 16.12.2014.
22:42
Izvor: Sportske.net

Jedna od najboljih ekipa Čempionšipa danas je namučila Čelsi, ali je ekipa Žozea Murinja ipak prošla dalje u Liga kupu. Još jedan poraz Ronalda Kumana.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Čelsi je nastavio sa pobedama ove sezone. Ovoga puta su bili bolji od Derbi kauntija, jednog od glavnih konkurenata za povratak u Premijer ligu.

U prvom poluvremenu videli smo jedan gol i to u mreži golmana domaćina. Azar je primio loptu od Fabregasa, promešao odbranu u svom stilu i pogodio u donji ugao za 1:0.

Filipe Luis je nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca pogodio mrežu i tako postao 436. igrač koji je postigao gol za "Plavce". Ipak, gosti su strepeli u jednom trenutku pošto je Brajson postigao gol u 71. minutu i tako doneo kakvu-takvu neizvesnost.

Ipak, sve dileme otklonio je Andre Šurle u 82. minutu pogotkom nakon odbijene lopte golmana Derbija.

Branislav Ivanović je igrao drugo poluvreme, dok je Nemanja Matić odigrao celu utakmicu.

Golove pogledajte OVDE.

Sautempton je bez Dušana Tadića u sastavu ispao iz ovog takmičenja pošto je danas poražen od Šefild Junajteda sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je MekNulti u 63. minutu.

Šefild je bio dosta bolja ekipa iako je tim Ronalda Kumana imao više loptu u svom posedu i na kraju je zasluženo slavila.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke