Liga 1 - Probudio se šampion

Autor: Boban Filipović
nedelja 18.01.2015.
15:52
Izvor: Sportske.net

Pari Sen-Žermen trijumfovao u domaćem šampionatu prvi put nakon mesec i po dana, prvi put u 2015. godini. Danas u okviru 21. kola francuskog šamopionata na 'Parku prinčeva' poražen Evijan.

Beta/AP Photo/Francois Mori
Beta/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Nije prošlo ni 15 minuta igre kada je usledio hladan tuš za 'Svece', Barbosa je matirao Sirigua na asistenciju Tomasona, 0:1.

Ipak, domaćin se trgao i do odlaska na odmor uspeo da preokrene rezultat.

David Luiz je doneo poravnanje nakon pola sata igre, osam minuta kasnije Marko Verati pravi preokret.

Nove nevolje za branioca titule šampiona Francuske nastaju polovinom drugog dela igre, Gregori van der Vil postiže autogol, 2:2.

Ipak, novo iznenađenje sprečava Havijer Pastore, Argentinac postiže treći gol za PSŽ u 74. minutu pošto ga je proigrao Lukaš Moura.

U poslednjim trenucima meča Edison Kavani otklanja sve dileme za konačnih 4:2, Zlatan Ibrahimović bio je u ulozi asistenta, a  Blanova četa tako dolazi do prve  pobede u ligi u 2015. godini.

Vezista Evijana Miloš Ninković nije bio u protokolu za ovaj meč.

Gosti osatju u opasnoj zoni, PSŽ je preskočio Sent Etjen na tabeli i nalazi se na trećem mestu na tabeli Lige 1, ali 'Zeleni' sa Rone tek treba da odigraju svoj meč 21. kola, gostuju u Renu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goce94Skoplje
Sunday, 18.01.2015
17:42

Bez Kavani P$Z nije taj isti tim , imaju nekoliko problema u odbrani neke rupe izmedju Van Der Vila i Maksvela po boku ali su se vratili dobro. Tiago Mota je sjajan na sredini terena sve u svemu zasluzena pobeda P$Z-a.