Liga 1 - Lion prokockao pobedu, ništa od povratka na treće mesto!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.03.2016.
22:59
Izvor: Sportske.net

Derbi 30. kola francuske Lige 1 odigran je večeras u Renu, gde je Lion osvojio jedan bod, iako je imao dva gola prednosti.

Beta/AP Photo/Laurent Cipriani
Beta/AP Photo/Laurent Cipriani

Povezane vesti

Ekipa Liona nije uspela da se vrati na treću poziciju na tabeli, pošto je večeras kao gost remizirala sa ekipom Rena - 2:2.

Razlog za još veće nezadovoljstvo u Lionu je činjenica da su imali dva gola prednosti, vođstvo od 2:0, a ni Gezal u nadoknadi vremena nije uspeo da iskoristi veliku priliku za pobedu.

Pomenuti igrač je u 33. minutu postigao vodeći gol za Lion, a prednost gostiju duplirao je Aleksandr Lakazet u desetom minutu drugog poluvremena - 0:2.

Činilo se tada da je pitanje pobednika rešeno, ali je u 70. minutu Dijanj najavio preokret, smanjivši na 2:1.

A da domaćin ostane neporažen u ovom meču, potrudio se i Boga u 82. minutu, kada je savladao Lopesa i postavio konačnih 2:2.

Lion je tako ostao na četvrtom mestu sa bodom manje od trećeplasirane Nice, a Ren je na petom mestu sa 45 bodova, jednim manje od večerašnjeg rivala.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 14.03.2016
10:13

Лион заслужује да се врати на стазе старе славе. Какву су само екипу имали у прошлој деценији. Дали су овом спорту много легенди и светских асова и ако неко треба да скине ПСЖ са трона, надам се да ће то бити Лион. И сад имају младу екипу, предвођену Умтитијем, Лаказетом, Фекиром, Грениером...