Liga 1 - Ibra proslavio jubilej i povratak pobedom u derbiju!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 09.11.2014.
23:09
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Pariza savladala je ekipu iz Marseja rezultatom 2:0 u derbiju sezone francuskog šampionata.

Beta/AP Photo/Francois Mori
Beta/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Svega i svačega je bilo u derbi meču ovog prvenstva, ako je suditi po formi ovih ekipa. Znalo se da će na kraju Marsej i dalje biti na prvom mestu, ali je sada ta razlika samo jedan bod.

Videli smo Blana kako gradi loptu od fudbalera Marseja, Kavanija kako se umalo nije poljubio u usta sa protivnikom, ali i pobedu PSŽ-a od 2:0. Umalo da zaboravimo, videli smo i povratak Zlatana Ibrahimovića na teren.

Golom brazilskog fudbalera Lukasa Moure PSŽ je došao u vođstvo u pravom trenutku, pred odlazak na odmor. Laveci je sjajno prošao po levoj strani, ubacio loptu koju je Moura ubacio u mrežu za veliku radost domaćih navijača.

U drugom poluvremenu videli smo još jedan gol, ali i povratak Zlatana Ibrahimovića na teren. Bio je ovo njegov stoti nastup za klub.

U drugom delu igre Kavani je uspeo da dovede svoju ekipu u prednost od 2:0 na asistenciju Orijera i tako osigura pobedu kojom je PSŽ stigao do samo boda zaostatka u odnosu na do sada neprikosnoveni Marsej.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Monday, 10.11.2014
00:44

Konačno da se vratiš legendo, oduševi nas sada nekim evrogolom.
Šteta za Marsej, igraju jako dobro ove sezone a sada im je iza leđa PSŽ.

avatar
Homer J.Simpson
Monday, 10.11.2014
00:15

Marsej je fizicki mozda i najdominantnija ekipa u Francuskoj,dobro su igrali,Psz iim je bukvalno ni iz cega dao prvi gol,drugi su primili kada su vec imali igraca manje.....

U prvom poluvremenu MArsej bolji,pao je tempo u drugom,bili su u nastavku manje vise izjednaceni,MArsej je u par navrata imao sansu za gol,ali su imali neshvatljivu zavrsnicu,u losem smislu.........

Sve u svemmu,gungula na vrhu,napred Marsej,napred Bijelsa ludak...

avatar
Red Hart
Monday, 10.11.2014
04:45

Upravo tako,Marsej je igrao napadacki iako je trebao da se brani i ceka kontre,ipak njima je nereseno vise odgovaralo.Meni igra PSG se ne dopada,mogu reci da su bili inferiorni u prvom poluvremenom a sta je sve promasio Marsej je neverovatno!Crveni karton je smesan a ono sto se desavalo posle crvenog kartona je po meni bezobrazno!.Ibra upropastio milion sansi i po meni se igralo nedisciplinovano u napadu,vidi se da on ima glavnu rec!

avatar
Monday, 10.11.2014
00:11

Vratio se majstor i odma se videla klasa na terenu,jos malo da povrati osecaj i ima da dominira kao sto je to bilo pre povrede,Forza Zlatan!

avatar
AdrovicEsad
Monday, 10.11.2014
11:11

Kaku su to klasu vidio, kolko je lopti pojeo pri kraju utakmice,trebao ga je odma izvesti iz igre, neda igracima loptu da postignu gol, hoce sve sam

avatar
Monday, 10.11.2014
14:41

Naravno da ce biti sebicniji,uzeleo se covek to je normalno,a video sam klasu on je zapoceo akciju kod drugog gola i napravio jos nekoliko dobrih solo prodora