Liga 1 - Goleade u Mecu i Bordou

Autor: Boban Filipović
subota 26.11.2016.
22:08
Izvor: Sportske.net

Veče u Francuskoj je proteklo u znaku dvojice "džokera" Bordoovog Fransisa Kamanoa i Mecovog Tiboa Viona...

Povezane vesti

Četiri od pet utakmica odigranih večeras u okviru 14. kola francuskog šampionata su završena nerešenim rezultatom. Jedni koji su salvili su 'Žirondinci' i to posle velikog preokreta.

Bordo je slavio protiv Dižona sa 3:2 na svom bunjištu, iako su gosti dva puta vodili, iako je dva minuta pre kraja regularnog toka meča rezultat bio 1:2.

Abeid je u finišu prvog dela igre doveo goste u vođstvo, Rolan je poravnao posle par minuta igre u nastavku na asistenciju rezerviste Kamanoa, koji samo što je ušao u igru, ali na isteku sata igre Dižon ponovo vodi golom Tavaresa.

Onda u 88. minutu Fransis Kamano stupa na scenu, Gvinejac je prvo poravnao rezultat na asistenciju Plašila, a u drugom minutu nadoknade svojim drugim golom doneo trijumf Bordou.

U duelu između Meca i Lorijena palo je čak šest golova, po tri na obe strane.

Lud meč, domaći su poveli preko Faleta u 11. minutu igre, pet minuta kasnije Varis je izjednačio rezultat, koji se nije menjao do odlaska na odmor. Nakon 15 minuta igre u nastavku Mukanđo postiže dva gola i donosi Lorijenu dva gola prednosti, ali je ona istopljena čim je džoker Meca Vion ušao u igru u 75. minutu utakmice.

Vionu je samo tri minuta na terenu bilo potrebno da postigne dva gola i da spase svoj tim poraza, utakmica je završena rezultatom 3:3.

Kaen i Gengam su remizirali, bilo 1:1, ova gola su pala u poznoj fazi meča, Rodeljin je doveo domaće u vođstvo u 79. minutu, rezervista gostiju iz Bretanje De Po je pet minuta kasnije postavio konačan rezultat.

Na utakmicama Monpelje - Nansi i Nant i Lil nije bilo golova, a u prvom okršaju današnjeg programa Monako je deklasirao Olimpik iz Marselja.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke