Levante iznenadio Sosijedad i nastavio nestvaran niz

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 21.09.2017.
23:52
Izvor: Sportske.net

Novajlija u Primeri slavio je na svom stadionu protiv ekipe iz San Sebastijana.

EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS
EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS

Povezane vesti

Ekipa iz Valensije je uspela da izbori povratak u Primeru minule sezone, a kako stvari stoje u elitnom rangu će biti daleko od borbe za opstanak.

Sada su na svom terenu savladali Real Sosijedad rezultatom 3:0 (1:0).

Imali su inicijativu od starta, a poveli su u poslednjem minutu prvog dela, preko Čeme.

Morales je poslao loptu sa desne strane, lopta dolazi do Čeme koji hvata fantastičan volej i šalje loptu iza leđa nemoćnog Rulija, koji je do tada u par navrata maestralnim intervencijama uspeo da sačuva svoju mrežu, ali u 45. minutu je bio potpuno nemoćan.

Nakon pola sata igre u nastavku, kontra Levantea, Morales je ušao u kazneni prostor rivala, oboren je, pa je glavni arbitar pokazao na belu tačku. On je i preuzeo odgovornost i bio precizan sa kreča za 2:0.

Konačan rezultat postavio je Bardi u 89. minutu susreta, a samo minut pre toga gosti su ostali sa igračem manje, pošto je Ljorente zaradio drugi žuti karton.

Levante je upisao drugi trijumf ove sezone, a uz Barselonu, Sevilju, Atletiko Madrid i Valensiju su jedina neporažena ekipa u ligi. Sada su peti na tabeli sa devet bodova, preskočili su upravo Sosijedad koji ima isti broj osvojenih bodova ali i slabiju gol razliku i očigledno međusobni susret.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke