Levandovski bolji od Mandžukića?

Autor: Stevan Milovanović
ponedeljak 23.02.2015.
11:41
Izvor: Sportske.net

Bivši napadač Bajerna iz Minhena veruje da će Levandovski dokazati da je njegovo dovođenje pun pogodak za minhenski tim.

fcbayern.de
fcbayern.de

Povezane vesti

Diter Henes, bivši napadač Bajerna i reprezentativac Zapadne Nemačke, veruje da je klub ispravno postupio što je pustio Mandžukića u Atletiko, kako bi napravio mesto za poljskog reprezentativca.

Iako je Madžukić postigao 33 gola na 54 utakmice u Bundesligi, Bajern ga je prodao španskom timu, a kao njegova zamena doveden je fantastični Robert Levandovski.

"Verujem da se Levandovski više uklapa u Gvardiolinu taktiku nego Mandžukić. Međutim, krivo mi je što je Mario otišao.", izjavio je Henes.

Takođe, Henes je uveren da će Levandovski, nakon dva gola u poslednjem kolu protiv Paderborna, da nastavi da trese protivničke mreže i značajno poveća broj postignutih golova, s obzirom da je do sada postigao 13 golova na 30 utakmica za Bajern u svim takmičenjima.

"U svakom slučaju, Levandovski je veoma bitan igrač za Bajern i  uveren sam da će početi da postiže golove u kontinuitetu.", zakljičio je Henes.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mia_San_Mia_Bayern
Monday, 23.02.2015
12:50

Po meni je Mandzo bio bolji, nego sto je to do sada pokazao Leva..

avatar
StormyLBZ
Monday, 23.02.2015
12:57

To stoji ali po meni Leva je kompletniji igrac od Mandzukica