Levandovski: ''Barsa je favorit u Ligi šampiona''

Autor: Beta Beta
utorak 15.03.2016.
16:40
Izvor: Beta

Fudbaler Bajern Minhena Robert Levandovski rekao je danas da ne veruje da je njegov tim favorit za osvajanje Lige šampiona, prepustivši tu ulogu Barseloni.

BETA/AP Photo/Kerstin Joensson
BETA/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Poljski reprezentativac postigao je sedam golova u sedam utakmica u Ligi šampiona ove sezone, tako da je drugi na listi strelaca takmičenja, iza Kristijana Ronalda, koji je dao 13.

Levandovski je, međutim, pred revanš meč sa Juventusom priznao da povrede sprečavaju ekipu da igra najbolje što može.

"Ne znam da li smo veliki favoriti. Kada su svi naši igrači spremni, pretpostavljam da se onda može tako nešto reći. Trenutno nije tako. Barselona je u najboljoj formi od svih timova trenutno, tako da su oni glavni favoriti. Ali, možda je i prerano tako nešto reći, jer ne znam da li će zadržati taj nivo do kraja", rekao je Levandovski.

"Na kraju krajeva, nije važno ko je favorit, jer u svakoj utakmici morate da se borite za pobedu", dodao je on.

Bajern je u prvom meču poveo sa 2:0 protiv Juventusa, ali se torinski tim vratio u meč i izjednačio. Gol-mašina Bajerna rekao je da očekuje sličan meč sutra u Minhenu.

"Pretpostavljam da će Juventus igrati isto kau Torinu. Igraće defanzivnu, pošto je to strpljiv tim, i čekaće svoju šansu u Minhenu. Bilo bi sjajno ako bismo postigli prvi gol. A onda i drugi. Juventus bi tada morao da se otvori malo, a onda bismo mogli da damo hoš jedan. Tako ja zamišljam stvari", rekao je Levandovski kroz smeh.

On je, međutim, istakao da meč neće biti lak.

"Neće biti lako protiv Juventusa. Važno je što smo dali dva gola u Torinu. Tamo smo pokazali da možemo da im napravimo prave probleme ako smo koncentrisani, posebno u odbrani", rekao je Levandovski.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Sergio (Return)
Tuesday, 15.03.2016
19:54

Kako volim kad nas otpisuju i slicno. Tako su radili i one godine kad smo osvojili. Real imao prokletsvo od njemackih timova pa do trofeja izbacio tri top njemacka kluba. Koliko su samo navijaci likovali kad smo izvukli Bajern, vikali kako ce nas Bajern razbiti i slicno. A taj isti Bajern, po mom misljenju jaci nego ovaj sad, nije nam ni gola zabio. Takav Bajern smo u sred Alijanc Arene pobjedili 0:4. Ma samo nas otpisite, tad smo najjaci.

avatar
Mario Götze - Return
Tuesday, 15.03.2016
22:05

Ja jako cenim Real kao klub i vase igrace, ali imate trenutno jedan problem, a to je taj sto ne igrate kao tim dobro, sve golove postizete na individualan kvalitet preko Ronalda i sl igraca, cist primer prvi mec protiv Rome...

avatar
Wednesday, 16.03.2016
11:30

Da bi igrali bolje, moraju da se otarase Ronalda.

avatar
04
Wednesday, 16.03.2016
01:10

A zar tebi ne bi bilo smešno da je Levandovski rekao da je Real favorit? :D Očigledno je da ne znaš šta znači reč favorit (ekipa koja ima više izgleda za pobedu od ostalih), pa misliš da su svi osim favorita otpisani. Ako je mogao Chelsea 2012. da osvoji LŠ, jasno je da to mogu i Wolsburg ili Benfika, a kamoli Real. Zbog toga ja i ne mislim da postoji favorit u LŠ, ali tebi očigledno smeta ako bilo ko NE NAGLASI da je Real favorit, o kom god takmičenju da se radi. :D

avatar
ppera1
Tuesday, 15.03.2016
17:57

Juve svakako može da izbaci Bayern, ali bi to ipak bilo veliko izneneđenje za mene...

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 15.03.2016
17:44

Pa normalno da je favorit,kada igraju na svom nivou ne moze ih niko dobiti i to ce da se nastavi i u naredne 3 godine.