Lev: "Podolski da razmisli o Arsenalu"

Autor: Beta Beta
petak 14.11.2014.
07:50
Izvor: Beta

Selektor Nemačke Joahim Lev rekao je danas da reprezentativac te zemlje Lukas Podolski mora u januaru da "razmisli o svojoj situaciji" u Arsenalu i pronađe način da ponovo redovno igra fudbalske utakmice.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Podolski je ove sezone nastupio u 11 utakmica za Arsenal u svim takmičenjima, od kojih je u sedam ušao sa klupe. On je početkom nedelje najavio da će tražiti razgovor sa čelnicima kluba i razmotriti opcije.

Nemačka sutra od 20.45 u Nirnbergu igra protiv Gibraltara u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a Lev želi pobedu.

"Planiram da Podolski igra od početka. Svestan sam da ne igra u Arsenalu, njemu su potrebne takmičarske utakmice. Ponekad mu nedostaje snage da igra svih 90 minuta. Mora da razmisli o svojoj situaciji. Uveren sam u njegove sposobnosti, ali potrebno mu je da igra", rekao je Lev, preneli su nemački mediji.

Lev je rekao da želi da njegova ekipa igra kao pravi svetski šampion i pobedi Gibraltar. Posle tri kola u Grupi D Nemačka zauzima treće mesto sa četiri boda, a ispred su, sa tri boda više, Poljska i Republika Irska.

"Želim da postižemo mnogo golova. Ako budemo igrali kako želimo, imaćemo mnogo šansi. Nismo zadovoljni početkom kvalifikacija pošto nismo osvojili dovoljno bodova. Moramo da igramo kao svetski prvaci. Na Mundijalu smo videli da imamo dobar stil igre, a posle tog uspeha želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima", rekao je Lev.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_upqHpyH5Gx
Friday, 14.11.2014
13:01

Zasluzuje da igra!

avatar
camme Martad
Friday, 14.11.2014
09:23

Podolski bi trebao promijenit sredinu , ima dosta klubova gdje bi bio starter .