Lev brani Švajnija: "I dalje je vrhunski igrač!"

Autor: Beta Beta
četvrtak 10.12.2015.
12:03
Izvor: Beta

Nemački fudbaler je dobio kritike od Van Gala, ali je u njegovu odbranu stao selektor Nemačke.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Nemačke Joakim Lev rekao je danas da je fudbaler Mančester junajteda Bastijan Švajnštajger i dalje vrhunski igrač uprkos kritikama trenera engleskog kluba Luja van Gala.

Junajted je u utorak izgubio u Nemačkoj od Volfsburga sa 2:3, a Švajnštajger je zbog slabe igre zamenjen u drugom poluvremenu. Van Gal je kritikovao nemačkog reprezentativca i posle utakmice sa Vest Hemom u Premijer ligi prošle subote, rekavši da Švajnštajger nije igrač kakvog je trenirao u Bajernu.

Lev je rekao da je bivšem igraču Bajerna iz Minhena potrebno vreme da se prilagodi životu u Engleskoj i da njegova pozicija kapitena reprezentacije Nemačke nije ugrožena.

"Znamo šta imamo u Bastijanu. On je i dalje vrhunski igrač i naš neprikosnoveni kapiten. Čak i tako iskusnom igraču je potrebno vreme da se navikne na novu ligu. Siguran sam da će se Bastijan Švajnštajger zabavljati u Mančester junajtedu", rekao je Lev, preneli su nemački mediji.

Izvršni direktor Bajerna iz Minhena Karl-Hajnc Rumenige rekao je da bi Van Gal trebalo da ima strpljenja za Švajnštajgera.

"Bastijanu je potrebno malo vremena. Ne može se već sada suditi o njemu. Pomalo sam razočaran Lujom van Galom, trebalo bi da ostavi Bastijana na miru",
rekao je Rumenige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 10.12.2015
19:20

E moj Basti kad odeš u mali klub a u Bayernu si bio ikona kluba. Vole te tvoji Bavarci

avatar
rey de europa
Friday, 11.12.2015
11:48

hahahahhahaah a sto rade bayernovci, ne daj boze da osvojite jos nesto sem lige koja je na nivou JSL.pozdrav

avatar
Paklena pomorandza
Thursday, 10.12.2015
16:55

Zasto i zbog cega ovog lunatika trpi uprava meni nije jasno.Javno blati ime kluba,omalovazava igrace pred novinarima,svi ne cine,kod svakoga trazi i vidi krivicu samo je on besprekoran.

avatar
Enciklopedija
Thursday, 10.12.2015
16:23

Ali mi i dalje ne znamo sta je Van Galu u glavi...

avatar
Berba9
Thursday, 10.12.2015
15:19
avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 10.12.2015
14:20

Problem nikako nije u jednom igracu nego u jednom treneru. Taj Sweinsteiger se bori na terenu trci kao konj vrsi presing na defanzivce. Van Gal treba da da sam otkaz

avatar
mrancic
Thursday, 10.12.2015
13:18

Pod Van Galom se niko ne snalazi.Svi igraci ne daju ni pola svojih mogucnosti.Los iybor igraca za velike pare.U periodu od sledecih dve godine u UTD zbog Van Gala nece doci ni jedan veliki igrac.Pod hitno ga treba oterati.

avatar
Saturday, 12.12.2015
09:10

Druže taj Van Gal tjera svoje kad je trenirao Bayern on gdje nacta da igrač se kreće tako mora biti. Sramota šta on radi u Manchesteru a jbg možda ga drže dok ne vide šta će Gvardiola odlučiti neznam sve je to neka taktika. Pozdrav