Lester umalo slavio na "Gudisonu", Lukaku spasio Martineza!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 22.02.2015.
16:56
Izvor: Sportske.net

Malo je falilo da Lester odnese ceo plen sa "Gudisona", ali ih je u tome sprečio Romelu Lukaku.

Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis
Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis

Povezane vesti

Ove sezone nikako ne ide Evertonu, evropska takmičenja su veoma daleko i o tome nakon ovog današnjeg izdanja ne bi smelo da se govori.

Danas je na "Gudison parku" Lester, poslednjeplasirana ekipa Premijer lige, umalo savladao Everton sa 2:1, iako je imao gol zaostatka u drugom poluvremenu, ali je Lukaku golom u poslednjim trenucima meča uspeo da donese bod svojoj ekipi.

Prvo poluvreme je ekipa Lestera bila bolji rival od Evertona, imali su nekoliko solidnih prilika, ali nisu uspeli da savladaju golmana Hauarda.

U drugom delu igre dobro je krenulo po Everton, gol je postigao Stiv Nejsmit nakon sjajne akcije Lukakua, Nejsmit je odlično šutirao, Švarcer nije imao šanse 1:0.

Nakon toga, opet napadi Lestera.

Svega šest minuta im je trebalo da postignu izjednačujući gol, učinio je to Dejv Nadžent, da bi sedam minuta kasnije Esteban Kambijaso postigao gol za prednost gostiju i brige Evertona.

Lukaku je propustio nekoliko povoljnih prilika do kraja meča, a iskoristio je priliku u 89. minutu kada je postigao gol za izjednačenje i tako možda i spasio Roberta Martineza od otkaza.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke