Lester javno stao uz Ranijerija

Autor: Beta Beta
utorak 07.02.2017.
18:27
Izvor: Beta

Fudbalski klub Lester podržao je danas trenera Klaudija Ranijera, pose loših rezultata ekipe u ovoj sezoni.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Lester je prošle sezone napravio veliko iznenadjenje i osvojio šampionsku titulu u Premijer ligi, prvu u istoriji kluba. Ekipa, medjutim, ove sezone ne postiže dobre rezultate i nalazi se na bod od zone ispadanja, pošto je izgubila 13 od 24 utakmice.

Mesec dana pošto je Ranijeri dobio priznanje Fife za najboljeg trenera u 2016. godini, navijači i javnost u Engleskoj spekulišu o njegovom mogućem odlasku.

"U svetlu nedavnih spekulacija, fudbalski klub Lester želi da apsolutno jasno pruži nepokolebljivu podršku treneru Klaudiju Ranijeriju. Svi u klubu misle da trenutna forma ekipe mora da se popravi, a uspeh bez presedana koji smo postigli u prethodnim sezonama zasnovan je na stabilnosti, zajedništvu i odlučnosti da se prevazidju čak i najveći izazovi", navodi se u saopštenju.

Ranijerijev prvi zadatak je da Lester ostane u FA kupu, odnosno da sutra pobedi drugoligaša Derbi, u ponovoljenoj utakmici.

Ranijeri je rekao da nije tražio javnu podršku uprave kluba.

"Ovim se završavaju sve spekulacije. Što se mene tiče, moj posao je uvek isti, da se koncentrišem na narednu utakmicu. Za mene je važno da pokušam da pronadjem pravo rešenje za moje fudbalere",
rekao je 65-godišnji Ranijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 07.02.2017
20:07

Prosle godine su osvojili zato sto su ih svi podcenjivali i zato sto najbolje ekipe nisu bile na svom nivou. Celsi prosle sezone katastrofa, Junajted isto, Pelegrini pokopao Siti, Klop tek poceo da pravi tim itd... Ne bih da omalovazavam nihov proslosezonski uspeh, cak stavise svaka ima cast na tome, ali poklopilo se dosta srecnih okolnosti. Sada kad su aktuelni sampioni, svi ih shvataju kao veoma ozbiljnog protivnika, bez podcenjivanja. Svako je motivisan kad igra protiv sampiona. I treba dati podrsku Ranijeriju. Verujem da ce izboriti opstanak, pa sledece sezone je novi list.

avatar
NIKE
Tuesday, 07.02.2017
19:34

Jeste da je zadužio tim onom titulom, ali ovako stanje na tabeli je bukvalno neoprostivo, isto kao Mourinho 2015e uzeo titulu, a 2016e bio u borbi za opstanak - ako se rezultati ne poprave u idućih 4-5 kola treba dati šansu nekom drugom da bar izbori opstanak, mislim da Lester jednostvano ima kvalitet neophodan da bude lagano u top 10 lige.

avatar
MANUTD
Tuesday, 07.02.2017
20:44

Citas li ti sta pise gore? Uspeh su postigli zajednistvom, dakle zajedno i u dobrim i u losim momentima. Strana rec za celsi jer kod vas nema zajednistva, ipak tu sve konce vrti 1 covek i on odlucuje kada ce neko dobiti otkaz.

avatar
MANUTD
Wednesday, 08.02.2017
01:09

Van gal nije imao rezultate 2 godine, Murinjo i Ranijeri su lose rezultate ostvarivali( ovaj drugi ih trenutno ostvaruje) par meseci. Uostalom, Murinjo je osvojio celsiju 3 titule i neke kupove, napravio im kostur tima koji je bio najznacajniji i za osvajanje LS, pa je zbog 4 meseca losih rezultata otpusten. Ranijeri je Lesteru doneo titulu.

avatar
NIKE
Wednesday, 08.02.2017
00:17

Pa što vi otjeraste LVGa, uzeo je LVG kup, a vi dovedoste prevodioca da ga zamijeni, da ste makar doveli školovanog trenera pa da se čovjek ne crveni. Ranijeri ako ispadne iz lige, sva krivnja ide na njegov račun, kao što su išle i zasluge kad je proglašen za najboljeg trenera u svijetu za prošlu sezonu, zar ne?