Lester bez važnog igrača u narednih mesec dana!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 03.11.2016.
16:18
Izvor: Sportske.net

Nova glavobolja za Ranijerija, Danac se sa gostovanja u domovini vratio sa prelomom šake.

Beta/Jens Dresling/Polfoto via AP
Beta/Jens Dresling/Polfoto via AP

Povezane vesti

Lester je i dalje neporažen u Ligi Šampiona, sinoć su gostovali Kopenhagenu, ali su prekinuli svoj trijumfalni niz.

Nakon pobeda protiv Briža, Porta i Kopenhagena u prva tri duela, u četvrtom su došli samo do boda na gostovanju u Danskoj, meč u prestonici ove skandinavkse zemlje završen je bez golova.

Između stativa "Lisica" stajao je Kasper Šmajhel, ostao je do poslednjeg zvižduka nesavladan, ali je tokom prvog poluvremena doživeo jedan peh.

On je naime polomio šaku tokom prvih 45 minuta, ceh će platiti tako što ga na golu prvaka Engleske neće biti u narednih mesec dana.

Srećom, Ranijeri je dobro pazario minulog leta, kako je kao alternativa za sina legendarnog golmana Mančester junajteda Pitera Šmajhela, doveden odlični Nemac Ron-Robert Ciler.

Kaspera Šmajhela neće biti u protokolu za mečeve sa Vest Bromom, Votfordom i Midslborom u Premijer ligi, a propustiće i duel sa Brižom u okviru Lige Šampiona.

Njegova povreda je peh i za reprezentaciju Danske, kako će Šmajhel propustiti i duel kvalifikacija za Svetsko prvensto u Rusiji protiv Kazakstana.

Očekuje se da među stativama ekipe sa "King Pauera", Danac bude trećeg decembra, za meč sa Sanderlendom. Mogao bi Šmajhel da se nađe na terenu i protiv Porta u okviru Lige Šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke